Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Vanessa jako kobieta - piękna, jako aktorka - słaba, piosenkarka - może być.
Ale mimo wszystko, pracuje dla Disneya i filmy, w których gra, są przeznaczone dla dzieciaków i im się podobają - więc jest jak najbardziej ok :).
Nie ma najmniejszego sensu mieszać ją z gównem, obrażać czy cokolwiek. Kobieta ma ambicje i to się liczy. A nawet jeśli zagrałaby w kolejnej części "Zmierzchu" to co z tego? Może pokazałaby klasę i zadowoliła nas dobrą grą aktorską. Kto wie.

lilly98

Mam do niej podobny stosunek. :)

Nie wiem jak śpiewa, ale z racji preferowanych przeze mnie gatunków i tak bym jej nie mógł polubić.

Ja również życzę jej jak najlepiej, aby jej się to życie udało. Nie przeszkadzała mi jej gra aktorska w "HSM", zwłaszcza że i sam film nie był adresowany do mnie. Byłoby miło jakby przyjęła jakąś rolę w horrorze, lub epizodzik w poważniejszym science-fiction - przynajmniej bym ją mógł jakoś ocenić.

Pozdrawiam. :)

lilly98

powiedz mi dziecko ile ty masz lat?
i jeszcze widziałeś(-aś) ją bez makijażu?

Jacob_Voorhees

Starcze, a ile Ty masz lat?
Ja mam 19 i g**** mnie obchodzi jak ona wygląda bez makijażu. Catherine Zeta-Jones też nie wyglądała piękniej przed prawdopodobną operacją plastyczną, co i tak mi nie przeszkadza mówić, że jest piękna. Co mnie obchodzi jak wygląda bez niego, skoro i tak jej nigdy bez niego nie ujrzę?

Mniej więcej symetryczna twarz z cechami, które mają swoich adoratorów - to chyba wystarczy by powiedzieć, że jest piękna, a przynajmniej ładna, nie?

Khaosth

moim zdaniem wiekszośc gwiazd nie jest pięknych:) używają makijaży i stylistów:) przynajmniej wiekszość jest przeciętna jak normalni ludzie(kobiety, mężczyźni);) ale mogę sie mylić:)

użytkownik usunięty
lilly98

więc jednak na tej stronie są kulturalni ludzie, którzy dla odmiany ją doceniają ;p

użytkownik usunięty
lilly98

Mniej więcej masz racje . Do tego trzeba doliczyc niezłą role w"Bandslam" i kilka nadchodzących premier .

lilly98

tez tak sądzę:) ale też nie ma sensu pisać o niej jak o najlepszej aktorce świata:) jest po prostu tak jak napisałaś ... w pełni się z tobą zgadzam:)

użytkownik usunięty
lilly98

Zgadzam się . Normalna opinia .