Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

O nie ! Jej to nie lubię ! Rola Gabrielli w HSM zrobiła z niej grzeczną dziewczynką, a potem nagle te jej nagie foty! . a w dodatku ja nie wiem jak można chodzić z Zakiem - O Dżizas . A głos ma beznadziejny jak Selena Gomez .

Latika

Masz świętą rację ! Ja też Vanessy nie lubię a nawet nie cierpię !

Latika

Nie zgadzam się z tobą w 100%.
Nie bd tłumaczyła jej fotek, ale co do głosu to ma piękny.
Może porównaj swój głos do jej ! ;)

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Latika

Gomez nie umie śpiewać, Vanessa tak i ty chyba głucha jesteś, skoro tak je porównujesz. Zac jest sexy i są piękną parą. a Vanessa jest świetna i tyle.

,,Zac jest sexy"????????????????????
hahahahahahahahahahahah
głupszej wypowiedzi jeszcze nie czytalam.
I NIBY TE DWA PEDAŁY SĄ PIĘKNĄ PARĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

juz gomez spiewa lepiej niz oni razem wzięci

ogarnijcie oni są beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Apanachi

nie widziałaś głupszej wypowiedzi? to popatrz na swoją :D
Zac jest bardzo przystojny i jest świetnym aktorem, a Vanessa jest piękna i utalentowana. Są dla siebie stworzeni <3

o tak są stworzeni dla siebie koryto dla świni i własnie tak wygladaja

i to zac jest swinią.....................

a ty wciąż nie umiesz sie wypowiadac

użytkownik usunięty
Apanachi

nie, ja umiem, za to ty nie umiesz zapanować nad emocjami. Możemy tak polemizować, ale nie widzę w tym sensu, sądząc po poziomie twoich wypowiedzi. Zac nie jest świnią. Za to ty jesteś.

świnią nie jestem bowiem z doswiadczenia jak odróżnic człowieka od swini, tylko trudno mi stwierdzic czym jest zac efron
bo czyba jest człowiekiem, ale to rażące podobieństwo do swini.............

Apanachi

"Rola Gabrielli w HSM zrobiła z niej grzeczną dziewczynką" kuźwa, rola to ROLA, gra aktorska, Ty bezmózgu, sama sobie dopowiedziałaś że jest grzeczną dziewczynką, podobnie jak zrobiło to Bravo itp. Założę się że Vanessa nigdy nie pozowała na "grzeczną dziewczynkę" i żal jej było tych, którzy tak myśleli po obejrzeniu HSM. Pfffff.
Co do śpiewania.. hm to może wrzuć jakieś filmiki jak Ty śpiewasz, pośmiejmy się, co? :)

użytkownik usunięty
Apanachi

cóż, on na pewno jest człowiekiem. ty jesteś świnią z zachowania, bo nie wiem jak z wyglądu.

ludzie , dajcie spokój ! każdy ma swój gust i po prostu jedni lubą vanessę inni nie . ale to nie znaczy , że mamy się zaraz wyzywać od świń , krów itp . ja osobiście uważam , że vanessa jest nawet ok i nic do niej nie mam :)

użytkownik usunięty
Latika

Grała słodką idiotkę bo tak jej nakazał kontrakt z Disneyem , ale dziewczyna jest cwana więc zaczęła grac także poza filmem słodką , ale lolitkę , stąd ta rozbierana sesja , nawiasem mówiąc całkiem ładna i oryginalna . Wielu jej fanom się podoba .
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc832d98e8dc9f2d.html . (+18) !
http://decept.fotosik.pl/albumy/781633-4.html . (+18) ! .
Poza tym w przypadku jej słodkiej indiańsko-latynoskiej urodzie trudno zrobic jakąkolwiek minę bez skomentowania tego przez tysiące ludzi . Zawsze będzie jakoś wyglądac i zawsze komuś będzie to przeszkadzac .
Trudno , jest za ładna , za słodka i bardzo znana . Po za nią 3 , 4 niezłe filmy . Teraz pora na coś ambitnego .

Latika

Prawda