Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 163 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Ma okropne nogi i jest krępa. Słabo gra. Tam te jej foty... Każda ''gwiazda'' pokazuje co może, żeby był wokół niej większy szum i żeby wszyscy sie nią interesowali. Ale jak widać wiekszość jej nie cierpi!

slicznotka969

No naprawdę twój komentarz jest powalający Co nabawiliśmy się kompleksików?

Kamil85

Ty już się nie udzielaj. Według ciebie każdy, kto nie ma o niej dobrego zdania ma kompleksy i jej zazdrości. To żałosne. Powtarzam: tacy ludzie nie mają jej czego zazdrościć. Popatrz sobie, umie grac tylko słodkie, spokojne dziewczynki a głos jej zmieniaja, żeby był bardziej dojrzały ;/.

Kamil85

hehe, co ty jej tak bronisz? Tak ją kochasz czy co? Jesteś jej taką wielką fanką? Bo szczerze mówiąc rzygać mi się chce jak patrze na tą Vanesse. Nie ma w sobie nic subtelnego ani kobiecego. Jest zwykła. Jak każda inna. Zagrała w jakimś badziewnym filmie dla głupich nastolatek i frajerów i myślisz, że pobije inne wspaniałe aktorki? Ha ha, nie ośmieszaj sie!!!

slicznotka969

Każdy ma swoje gusta i to szanuje ale ktoś kto używa argumentów typu rzygać mi się chce jak ją widzę albo że gra w filmach dla głupków i frajerów to po prostu świadczy o jego wychowaniu i inteligenci i taka jest prawda ja was kultury uczył nie bede ot tego macie rodziców

Kamil85

haha.... A ja bym Ci radziła nauczyć się ortografii!! Bo zrobiłeś 2 błędy!! Lepiej zamiast mi tu pisać, że jestem niewychowana bierz słownik do rączki i poćwicz ortografie, bo najwyraźniej masz z nią kłopoty! A jeśli chodzi o Vanesse i mój tekst "rzygać mi sie chce jak na nią patrze''- to niestety nie mogłabym dać lepszego określenia na Nią, po prostu na takie zasługuje :)

slicznotka969

Z jednym nie moge sie z Wami zgodzić . Czy każda aktoreczka musi mieć zgrabną figure , tapete na twarzy , tony lakieru na włosach itp... zastanówcie sie czy w też jesteście tacy idealni ?? ( oczywiście nie lubie vanessy ale bronie aktorów ktorzy mają jakieś wady )

Gumi96

no dobra, ale ona ma ich zbyt wiele..... tak mi sie cos wydaje... nie jest jakas tragiczna, ale naprawde są od Niej o wiele lepsze dziewczyny zwykłe

slicznotka969

ja powiem o czymś innym.. Do "ślicznotki", nie wytykaj ludziom błędów, błagam, bo sama je robisz (np. w ostatnim poście)... i jeszcze jedno jeśli nie potrafisz znaleźć innego słowa które wyraziłoby to samo w bardziej cywilizowany sposób to jesteś ograniczona..
Teraz do wszystkich, posłuchajcie, prowadzicie tutaj jakąś dziwną propagandę i wojnę z fanami (ciekawe dlaczego ślicznotka wytknęła błędy tylko tej jednej osobie? każdy z was popełnia błędy gramatyczne, ja również), ale powiedzcie mi gdzie w tym sens oraz odpowiedzcie na pytanie skąd wy się tu wzięliście skoro tak nie lubicie tej aktorki.... hmmmm a może czujecie się lepsi obrażając innych i wytykając im ich braki, dlatego szukacie w internecie miejsca gdzie możecie obrażać ludzi, choć, mogę się założyć, większość z was nie jest od nich w niczym lepsza, jeśli faktycznie tak jest to żal mi was...

P.S. Vanessa Hudgens jest mi obojętna...

PapaY

mhh.... skoro Ona jest Ci obojetna to po co tu jestes? po co sie wpisalas? po to zeby odgrywac niewiadomo kogo? Każdy ma swoje zdanie i każdy tu może je wyrazić więc naprawde nie intereweniuj w sprawy które są Ci obojętne :)) Pa

slicznotka969

"Każdy ma swoje zdanie i każdy tu może je wyrazić "

właśnie. być obojętnym to też znaczy obrać jakąś stronę:) i też może wyrażać sowje zdanie. A ja Vanessy nie lubię bo gra w mało ambitnych filmach.

Marilee_chan

ja nie muszę odgrywać nikogo przed nikim bo znam swoją wartość, ale ty chyba nie, prawda? ;]
przyda ci się lekcja czytania ze zrozumieniem... Vanessa jest mi obojętna ale ja nie pisałem o niej tylko o tym jak się zachowujecie z ukłonem w twoją stronę, więc nie interweniuje w sprawy które są mi obojętne...
P.S. to wszystko z mojej strony, żegnam wszystkich... ;]

slicznotka969

zgadzam sie z toba koles ... ale ma piekne wlosy , oczy i fajnie sie ubiera ;p
pomijajac ze ma okropny glos jak bachor i zero talentu do aktorstwa

guga_buzka

Nic mi się w niej nie podoba, jest beznadziejną aktorką, pomijając, że ma wysoką skalę głosu, jego barwa jest drażniąca, przez co jest mi ciężko słuchać jej utworów. Styl? Miss Dresu i bezguścia. Bez programow komputerowych i grupy stylistów wyglądałaby conajmniej szkaradnie.
Wystąpiła w beznadziejnym filmie dla dzieciakow i myśli że, jest aktorką. Guzik prawda!
Aby być aktorem nie wystarczy nauczyć się układu i zagrać w małoskomplikowanym fimie Disneya, chociaż mozna skorzystać z okazji jaką dał nam los i postawić krok dalej.
Co do tych zdjęć, to należy jej jedynie współczuć, ja nie chciałabym, aby jakiekolwiek mnie kompromitujące fotki znalazły się w necie. Ona pewnie też, chociaż licho ją tam wie, skoro takie golaste fotki posiadała xD.