Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

z kim jest Vanessa z Zackem czy z kim? niektórzy mówią ze zack jest z Ashley a inni ze z Vanessa ?! jak to w końcu jest ??!!:|:|:|

szyneczkacolcze

po pierwsze on nazywa sie Zac a nie Zack :]... cos zdaje mi sie ze on nie jest ani z ta ani z ta... Vanessa w wywiadach przeprowadzonych z nia nie chce powiedziec kto jest jej chlopakiem ...

szyneczkacolcze

Dla wiadomości wszystkich Zac jest z Vanessą

monika_m18

skad ty to wiesz... jak podasz mi dowod to uwieze... a jeszcze takiego nie widzialem nigdzie

szyneczkacolcze

Zac JEST z Vanessą ;]! ostatnio widziałam jakieś foty, na których się całują i trzymają za ręce. no ale skoro wg Ciebie to nie jest wystarczający dowód... ;] a Ashley jest chyba z tym, co gra tego całego "Filipa z przyszłości" (taki serial na Disney Channel). ale tego nie jestem pewna :)

Piranha

nie.. poniewaz ja widzialem tez duzo zdjec jak sie lizal z Ashley i trzymal z nia za rece:] ... wiec ja potrzebuje powaznego dowodu:)

szyneczkacolcze

a ja mam dowód prosze bardzo : www.high-school-musical-sabi.blog.onet.pl - zejdź trochę na dół i co szczena opada <lol2>

fitness10

a ja tam nic nie widze... a calego bloga nie chce mi sie czytac... widze tam tylko kilka zdjec z HSM2 i inne zdjecia... moze dasz dokladny namiar

mgolas

To namiar na zdjęcia na ktorych razem całują się Zac i Vanessa
http://disney-channel.blog.onet.pl/ nawet nagłowek już na to wskazuje a to że się całują jest już wystarczającym dowodem.

aga_37

tych zdjec jeszcze nie widzialem... teraz mam dowod:]... i przyznaje wam racje bez bicia:) ...wiec trzeba zaktualizowac wikipedie:]