Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Zmieńcie fotę. Vanessa supr wygląda w HSM... Obecne zdjęcie jest brzydkie...

P_Halliwell

zgadzam się.

P_Halliwell

hahah weź sie lecz ona to jedno badziewie i lipa!!! I nawet jak zmienią tą jej fotę to i tak będzie brzydka bo ta dziewczyna to jedno wielkie DNO

slicznotka969

Te slicznotka969 To ty chyba raczej mówisz o sobie
To leczenie tobie by się przydało może byś zmądrzała i wydoroślała

Kamil85

Mam w dupie opinie prostaków takich jak Ty Kamilu, więc zamilcz :)

Kamil85

oj Kamil za to ty jesteś bardzo dorosły i jaki masz wspaniały gust, nic tylko pozazdrościć, że lubisz takich marnych "aktorów" jak ona;/

Lovely_Paige

Mogę chcę i wam nic do tego

Lovely_Paige

O tak Paige. Zgadzam sie z Tobą w 100% :P

Kamil85

Kamil nie przejmuj się! Fajnie, że ktoś zamiast mnie krytykować to pisze coś pocieszającego. Masz fajny avatar :)

P_Halliwell

tak dajcie jej nagie zdjęcie.

sara137_2

Przestańcie! Owszem lubię Vanessę, ale nie tak jak inne aktorki choć dałam jej 10... I nie twierdzę, że jest "badziewna". Po pierwsze na filwebie specjalnie jest dział "Ulubione osoby" by każdy dawał kogoś kogo lubi, a nie kogoś kogo wy wolicie!

P_Halliwell

Sorry dałam jej 8...

P_Halliwell

aha skoro twierdzicie że ona jest badziewna to ja bym chciała was zobaczyć z jakimś filmie ...

florcia150

Jak miło mieć miłe podpisy pod tematem :* Dzięki (temat powyżej)

florcia150

skoro już zagrała w paru filmach to powinna coś sobą reprezentować mówię o jej grze aktorskiej. Ona reprezentuje kiepski poziom i dupą probuje zrobić karierę.

P_Halliwell

Popieram. Vanessa jest naprawdę piękną dziewczyną, a to zdjęcie... jest okropne...

Melissa

Ja pierdańcze... jesli ona jest piękna to ja jestem Maryją

slicznotka969

Nie twierdzę, że jest piękna, ale dosyć ładna ;) O jej "talencie" aktorskim nie mówię.

P_Halliwell

Nie no weźcie co ona sobą reprezentuje? Badziewie i tyle :P