ludzie nie rozumiem was co wy macie do tej aktorki ona poprostu jest super i genialna zauważyłem to dziś w tym filmie high shool musical ;) superowy film
bo jest świetna, tylko takie stado baranów jak wyżej nie umie tego docenić i zazdrości, ze jej się udało coś osiągnąć, a wam zostało tylko krytykowanie innych na jakieś dennej stronie dla debili, jak ta, której muszę ratować poziom. xD
"na jakieś dennej stronie dla debili, jak ta"
-Zgadza się jest to strona dla debili.
"docenić i zazdrości, ze jej się udało coś osiągnąć, a wam zostało tylko krytykowanie innych"
-Ten tekst słyszę, na każdym forum tych gwiazdeczek, bo nie macie innych argumentów haha, może byś mnie zgasiła gdybym wypowiadał się tak na forum takiego powiedzmy De Niro xD
Pokemonku, ja zazdroszczę tylko i wyłącznie sobie, że mam dom, pracę, wolny czas na swoje zainteresowania, przyjaciół, rodzinę, w najbliższej przyszłości - dziewczynę, a przede wszystkim normalne życie - pozbawione sztucznej sławy, bogactw i wynaturzeń - i z tego się niezmiernie cieszę nastawiony na konsumpcjonizm pokemonie. Pika pika prozac prozac! ;P
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pokemoniaste_pismo - tylko tą pomoc znalazłem ;P