to, że napisałam nie znaczy że mnie to obchodzi. nie tracę czasu na myślenie o ludziach na twoim poziomie.
to że nienawidze twojej vanesski to znaczy że co? nie ja jedyny jej niecierpie to ty jesteś jakaś dziwaczka! jak już ashley gdzieś grała to dajesz temu filmowi 1! i piszesz że nudny itp. dla mnie takie zachowanie jest chore wszyscy fani vanessy tacy są, jaki idol taka i fanka/fan!!! nie możesz znieśc że twoja ,,idolka,, ma więcej anty niż fanów? i próbujesz wszystkim obrzydzić filmy ash. jesteś chorą fanką która powinna się leczyć!!! i zrozum jedno!!!! to ja powinienem napisać że nie będe pisać z ludźmi na twoim poziomie! zamiast siedzieć na fw to idź się uczyć albo leczyć bo coś ci się w główce przekręciło!!!!
Vanessa ma więcej fanów niż antyfanów i nawet więcej fanów niż Tisdale. chyba za dużo siedzisz na fw i nie widzisz, że jest wiele innych LEPSZYCH stron, gdzie ludzie są dojrzalsi, wypowiadają się kulturalnie i jest tam więcej fanów Vanessy a o Ashley nikt nie pamięta, bo jej kariera kiedyś (już niedługo jak sądzę) się skończy. ja minusuję Ashley, a ty Vanessę. przyganiał kocioł garnkowi. cytując: jesteś chorym fanem, który powinien się leczyć, jak każdy fan Tisdale, bo właśnie tacy są jej fani - zero dystansu, kultury, zrozumienia, logicznego myślenia, poziom dziesięciolatka. mówiłeś, ze nie będziesz więcej pisać, ale i tak piszesz. oglądałam większość filmów Ashley i według mnie i wielu innych osób są nudne. Hellcats to jest jedno wielkie g..wno i taka jest prawda. i nie ja obrzydzam ludziom Ashley ale TY swoim infantylnym zachowaniem i postawą. ;x
hahahahahahahahahahaha jakoś na facebooku to ash ma 4 525 000 fanów vanessa ok. 800 000 na twitterze ash ma 3 371 000 a vanessa 10 757.
przecież widać, że nie ona to prowadzi, tylko przejęli to jej menadżerowie i wytwórnia. jedyne co Vanessa miała to myspace ale teraz tez już nie prowadzi. .__.
To prawda, zwłaszcza starscream22 zachowuje się jak niedojrzałe dziecko, atakuje już przypadkowe osoby
chyba kazdy chcialby być twoim przyjacielem patrząc na twoje barwy decepticon i te f-22 nie no ekstra:d pozazdrościć :D:D
Zachowujesz się teraz jak dziecko. ,, Ja jestem starscream, ja jestem starscream"- jak w przedszkolu
Poważnie : to żeby F22 Starscream mógł pokonac przyciąganie ziemskie , a więc wystartowac z ziemi i wejśc na orbitę potrzebna jest predkośc rzędu 8 km/sek ( około 20 machów ) .
Niespodziewałeś się takiej odpowiedzi ,co ? . Teraz szybki wyskok do biblioteki i musisz znależc mądrego żeby ci to przetłumaczył . A tu masz moje logo w pełnej okazałości , F22 Starscream Killer
http://c.wrzuta.pl/wi15483/1392b8c6001cefed4d036e73/0/starscream_f_22_by_galm11 .
Johnny999- ciebie chyba schwytali talibowie i zrobili ci pranie mózgu, tak że ci się zlasował i wypisujesz takie pierdoły
Dobre , cola , dobre . Widzę że się uczysz , najlepiej na czyiś ( moich tym razem ) błędach.