Zastanawiam się czy jakbym napisała teraz żeby każdy kto nie cierpi Vanessy odpisał mi na ten post to ciekawi mnie ile by było ludzi a ile by było 'fanów' Vanessy..... mh... <mysli> tak mi sie zdaje ze jednak wiekszosc jej nie cierpi.....???
Ja też niezbyt ja lubię ale jako aktorkę, bo jako osobę nie miałam okazji jej poznać. . Nie wiem czemu piszecie, że ja nienawidzicie skro nigdy w życiu jej nie poznaliście :/ Przecież nikt nikogo nie może oceniać bez poznania tej osoby...
ale nam nie chodzi o jej charakter tylko o osobowość i styl obnoszenia sie ze wszystkim i wygląd ogólny
zgodzę się z paulina52 czytając wasze posty można pomyśleć że znacie ją i nienawidzicie jej. Ja będę ją bronić jak większość umazywanych błotem aktorów. Nie każdy jest tak piękny i utalentowany jak ty (slicznotka969). Ja rozumiem, że każdy ma swoje zdanie ale trzeba je uszanować moim zdaniem jest bardzo ładna i utalentowana jak każda aktorka. A jeśli chodzi o jej nagie zdjęcia to czemu nie to jest przecież jej ciało i jej decyzja; przeprosiła i to się liczy. Trzeba też brać pod uwagę że nie zrobiła one tego pod publikę tylko dla siebie.
P.S
Jeśli kogoś obraziłem czy slicznotka969 czy innego użytkownika czy aktora czy kogokolwiek to bardzo przepraszam.
Posłuchaj mnie każdy jest piękny bo stworzony na podobieństwo i wzór Boga a czy ona Ci się podoba to jest tylko twój gust i twoje zdanie może poparte tysiącami postów innych ludzi o tym samym zdaniu ale mnie się osobiście podoba i SĄDZĘ (moja opinia, zdanie) jest ładna. Utalentowana to się jeszcze zobaczy ale SĄDZĘ, że jest i jeszcze to nam wszystkim pokaże.
czy ja pisze ze Ona jest jakas szkaradna?? Ale kazda byla by ladna jak sie na nią nawali centymetrową warstwe tapety, i innych kosmetyków. a jesli chodzi o jej talent, to jezeli byłaby utalentowana to by dostała propozycje do lepszych filmów niz HSM, jest wiele aktorek młodszych od Niej, która mają 3 razy większa filmografie i to naprawde w dobrych filmach role. a Ona?? Jak narazie nikt sie nia nie interesuje. i to jest dowód na to że kariery wspaniałej aktorki nie zrobi :)
Hm.. niestety kazdy aktor prosze ciebie ma niezla tapete. Nie wiem czy chcialbys/alabys ogladac film gdzie aktorom swieci sie tlusta cera i maja wszedzie wypryski heh. Czy to aktor czy aktorka wali sie na niego tyle samo kosmetykow :]
no wlasnie, dlatego pisze ze jesli ma sie na tobie tyle tapety to kazdy jest ladny. niestety nieznyt mnie zrozumialas(es)
mozliwe, niedokonca przeczytalam wasza dyskusje, tak mi sie nasunelo bo zobaczylam ostatnie wersy :) no jasne. Ale hmm sa osoby ktorym i makijaz nie pomoze :D niestety. Pozdrawiam :)
Są oczywiście młodsze aktorki z jak to powiedziałeś większą filmografią i są bardziej utalentowane, ja nigdy (chyba) nie powiedziałem/napisałem że ona jest ideałem pod każdym względem wiem że zaraz powiesz/napiszesz że ona nie jest ideałem pod żadnym względem. Może siedzi w domu i cieszy się życiem, może wystarczą jej role te które już zagrała, może nie chce już więcej grać, albo tak jak mówisz (cały czas mam na myśli wypowiedzi użytkownika: slicznotka969) jest kiepską aktorką i nie zagra już ale sam na pewno nie jesteś przekonany co do tego. Ja jestem optymistą i chciałbym aby każdemu człowiekowi powodziło się jak najlepiej. Więc życzę jej jeszcze dobrych ról a tobie slicznotka969 abyś mógł zobaczyć ją (Vanesse)w jakiejś wymagającej roli, oraz dużo filmów z twoją ulubioną aktorką:)
Pozdro
Sorry jeśli coś jest źle napisane lub kogoś obraziłem.
no ja tez bym chciała zobaczyc w dobrym filmie. hehe. (już to widzę hahah) dobra, dla mnie o niebo lepsza jest choćby romola garai :))
o i taki post aż się miło czyta jest opinia, nutka ironii ale nie ma już rzeczy typu: beztalencie, brzydula lub że ma 2 pieprzyki zamiast piersi jak gdzieś czytałem w jakimś innym temacie. widzisz wyraziłaś swoją opinie, na temat tej aktorki. oczywiście tak jak ty mówisz każdy woli kogoś innego.
Pozdro all
Mnie się wydaje, że jeśli chcemy zobaczyć ją w jakimś ambitnym filmie to troszkę jeszcze sobie poczekamy... Po pierwsze: musiałaby uwolnić się od Disneya, a z tego co zauważyłam to wcale nie jest takie łatwe! Zaraz ją wsadzą do jednego programu ("bo grałaś w HSM"), a potem do następnego i tak jej zajmują czas, który mogłaby wykorzystać na granie w nowych produkcjach. Po drugie: Nie każdy jest od razu aktorem z pierwszej półki! Najpierw trzeba trochę pograć w jakiś głupich produkcjach, żeby jakąś tam pozycję sobie wyrobić. Po trzecie: Jeśli chodzi o długą filmografię. Przecież ona jest w stanie zagrać w nie więcej niż jednej, może dwóch produkcjach rocznie! Najpierw są próby, które trwają kilka tygodni, następnie samo kręcenie scen co tez trwa kilka (w niektórych filmach kilkanaście lub więcej) tygodni. Do tego później dochodzi promocja, która mało czasu też nie zajmuje ponieważ trzeba brać udział w różnych programach telewizyjnych, udzielać wywiadów itd. Po za tym ona podobno jeszcze w międzyczasie nagrywa płyte czy coś tam i to też niej jest tak, że tydzień i hop! Już jest super nowy album! Po czwarte: jeśli chodzi o jej urodę. Każdy ma inny gust. Mnie w niej podoba się to, że ma długie kręcone włosy o których ja marzę od dawna ( ale ja mam proste i rosną strasznie wolno:/) i to, że ma ciemną karnację (tak wyglądać na opalona przez cały rok...hmm..). Nie którzy wolą blondynki, inni rude (:/) to jest kwestia gustu więc proszę nie wyśmiewać się z osób, które mówią, że Vanessa jest ładna. Po piąte: jej śpiew. Co prawda jest to FILMweb a nie jakiś ŚPIEWeb no ale ok. Mam trochę piskliwy głos, jej piosenki... nie wszystkie mi się podobają ale jak mówiłam wszystko jest kwestią gustu. Może za parę lat zaskoczy nas niesamowitym głosem..? Na razie nie nalezy do moich ulubionych piosenkarek i ok. Niech tak zostanie.
P.S. Ten post napisałam przy Vanessie, ale część z niego dotyczy wszystkich aktorów (-->filmografia). Nie podpisuję się pod tym postem ani jako jej fanka, ani jako antyfanka. Jest mi obojetna.
2P.S. Za błedy przepraszam (bo widziałam, że trochę się ich tutaj czepiacie) ale trochę mi klawiatura nawala a ja nie mam czasu wszytskiego sprawdzać.
Jeśli ktoś to przeczytał to dziękuję i gratuluję:) Żeganam:*