Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 190 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

chociaż jedynka jej się należy za wygląd, nigdy nie byłam jej fanką ale to co pokazała w Beastly totalne dno, ona nie umie w ogóle grać, jak na moje słaba aktorka

użytkownik usunięty
Lynguistics

Słaba to jest 3/10 a nie 1 . To uważasz że jest jedną z najgorszych aktorek na świecie ? .
Czyli powinna według twoje teorii
- Zapominać tekst
- Nie mieć w ogóle mimiki
- Mało ruszać się na planie
-najlepiej aby jej sposób zachowanie był przeciwieństwem tego co mówi ( np , Mówi TAK i kręci w tym samym czasie głową na NIE )
-Rozmawiając z kimś o pogrzebie Taty , Mamy lub innej bliskiej osoby śmiać się ( choćby oczami ) A w śmiesznych momentach być smutną i wybuchać płaczem.
- Przewracać się na planie i co chwile o coś się potykać
Wiesz ja o niczym takim z jej strony, nie słyszałem a ty stawiając jej tą 1 , to chyba z lekka przesadziłaś

Lynguistics

Popieram Lynguistics z tej Sranessy jest taka słaba aktorka że brak słów żeby ją opisać! A do jej wyglądu brzydka plastikowa barbie!
Jak ją widzę to jest mi nie dobrze! 1/10

selena199

Popieram Lynguistics i selena199 jest brzydka, plastikowa i bardzo słaba z niej aktorka 1/10

użytkownik usunięty
selena199

dla twojej wiadomości, barbie była wysoką, blondynką :)
ale oczywiście lepsza jest słitaśna Miley Cyrus która potrafi grać tylko Hannę monatnę. ach jej <3

arkadia_5 - zgadzam się. Lizzy_27 to na pewno sex bomba jakich mało. :/

weźcie sie dzieci leczcie. Vanessa tak na prawdę dopiero rozpoczyna całe swoje aktorstwo, prócz HSM ma na koncie 3 filmy i kilka w trakcie robienia a wy już oceniacie jej aktorstwo! :/ a wy co, lepsze? takie mądre jesteście to prosze bradzo, jazda do disneya i grać !

Każdy ma prawo do wypowiedzi w tym negatywnej. Naskakując na innych i wysyłając ich do lekarza, sam okazujesz się być dzieckiem ...

Moim zdaniem Vanessa jest całkiem niezła, szczególnie podobała mi się jej gra w bandslam ;)
Pozdrawiam.

Lynguistics

Jedna z najgorszych o ile nie najgorsza aktorka młodego pokolenia. W filmach niestety nie potrafi zagrać realistycznie. A do tego disney pozostawił na niej łatkę. Próbując pokazać innym, że nie jest taką małą dziewczynką zamieściła fotki w internecie. Na całe szczęście pogrążyła się jeszcze bardziej. Nie dość, że dziecinna, to jeszcze dzi**a ;/

Lizzy_27

w pełni się z tobą zgadzam:)

Lizzy_27

LOL, widzę że Lizzy_27IQ to musi być jakaś superlaska ( 140 cm wzrostu i z 70 kg wagi ) i do tego pewnie strasznie porządna .Wianek odda dopiero po ślubie, ale chyba ślepemu:-)
Wolę mieć za za znajome takie jak Vanessa niż jakieś święte zadzierające nosa przęciętniaczki xD

użytkownik usunięty
arkadia_5

Wassup starscream? ;P

Lynguistics

Lynguistics, a na ile, obiektywnie oczywiście oceniasz siebie ?

Lynguistics

popieram Twoje zdanie :)