chociaż jedynka jej się należy za wygląd, nigdy nie byłam jej fanką ale to co pokazała w Beastly totalne dno, ona nie umie w ogóle grać, jak na moje słaba aktorka
Słaba to jest 3/10 a nie 1 . To uważasz że jest jedną z najgorszych aktorek na świecie ? .
Czyli powinna według twoje teorii
- Zapominać tekst
- Nie mieć w ogóle mimiki
- Mało ruszać się na planie
-najlepiej aby jej sposób zachowanie był przeciwieństwem tego co mówi ( np , Mówi TAK i kręci w tym samym czasie głową na NIE )
-Rozmawiając z kimś o pogrzebie Taty , Mamy lub innej bliskiej osoby śmiać się ( choćby oczami ) A w śmiesznych momentach być smutną i wybuchać płaczem.
- Przewracać się na planie i co chwile o coś się potykać
Wiesz ja o niczym takim z jej strony, nie słyszałem a ty stawiając jej tą 1 , to chyba z lekka przesadziłaś
Popieram Lynguistics z tej Sranessy jest taka słaba aktorka że brak słów żeby ją opisać! A do jej wyglądu brzydka plastikowa barbie!
Jak ją widzę to jest mi nie dobrze! 1/10
dla twojej wiadomości, barbie była wysoką, blondynką :)
ale oczywiście lepsza jest słitaśna Miley Cyrus która potrafi grać tylko Hannę monatnę. ach jej <3
arkadia_5 - zgadzam się. Lizzy_27 to na pewno sex bomba jakich mało. :/
weźcie sie dzieci leczcie. Vanessa tak na prawdę dopiero rozpoczyna całe swoje aktorstwo, prócz HSM ma na koncie 3 filmy i kilka w trakcie robienia a wy już oceniacie jej aktorstwo! :/ a wy co, lepsze? takie mądre jesteście to prosze bradzo, jazda do disneya i grać !
Każdy ma prawo do wypowiedzi w tym negatywnej. Naskakując na innych i wysyłając ich do lekarza, sam okazujesz się być dzieckiem ...
Moim zdaniem Vanessa jest całkiem niezła, szczególnie podobała mi się jej gra w bandslam ;)
Pozdrawiam.
Jedna z najgorszych o ile nie najgorsza aktorka młodego pokolenia. W filmach niestety nie potrafi zagrać realistycznie. A do tego disney pozostawił na niej łatkę. Próbując pokazać innym, że nie jest taką małą dziewczynką zamieściła fotki w internecie. Na całe szczęście pogrążyła się jeszcze bardziej. Nie dość, że dziecinna, to jeszcze dzi**a ;/
LOL, widzę że Lizzy_27IQ to musi być jakaś superlaska ( 140 cm wzrostu i z 70 kg wagi ) i do tego pewnie strasznie porządna .Wianek odda dopiero po ślubie, ale chyba ślepemu:-)
Wolę mieć za za znajome takie jak Vanessa niż jakieś święte zadzierające nosa przęciętniaczki xD