Powiem tak: jako aktorka nie jest najgorsza. Gra naturalnie. Może jej filmografia nie zachwyca, ale ma jeszcze czas i może zagra w czymś naprawdę ciekawym. Zdecydowanie wole ją jako piosenkarkę. Od czasów Joe le taxi nagrała sporo dobrych piosenek. Ma ładny, czysty głos. Jako osoba- z wyglądu może nie jest najładniejsza, ale nie tylko wygląd się liczy. Poza tym ma w sobie dużo uroku. Sprawia też miłe wrażenie, ale niestety nie znam jej osobiście. Wygląda na spokojną osobę. Jedyne co, to nie moge się pogodzic z tym że zajęła miejsce Winony przy Johnnym. Naprawde ją lubię, ale nie bardzo mi pasuje zamiast Noni. Winona i Johnny tworzyli taka piękna parę. No trudno, Johnny wybrał inaczej i ja to szanuję, co nie zmienia faktu że chętniej widziałabym przy nim Winonę. Ogólnie- 7/10.
A co Wy o niej sądzicie???
Vanessa to wspaniała osoba.
Bardzo ją lubię,rzeczywiście jest pełna uroku.
Bije od niej takie ciepełko.Jest cudowną matką i żoną.
Ja zdecydowanie wole Vanessę u boku Johnnego.Zaznaczmy ile dla niego zrobiła.Wyciągnęła go z takiego bagna.I na jego miejscu nie związałbym sie po czyms takim już z inną kobietą.Nie wyobrażałabym sobie zycia u boku kogoś innego.
No tak, ale mi poprostu jest szkoda, że rozstał się z Noni. Wiem, że teraz już nigdy nie zostawi Van i dobrze bo chociaż mamy happy end ;)) ale mimo wszystko wolałabym żeby u jego boku była Winona. Co nie zmienia faktu że bardzo lubię Vanessę. Pozdrawiam!