Victoria Justice

Victoria Dawn Justice

7,4
3 037 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Victoria Justice

Zastanawiam się jak ona może mieć 28 miejsce na liście TOP AKTOREK ,powiedzmy to sobie
wprost to marna aktoreczka która śpiewa przeciętnie,jedynie co nią wyróżnia to to że ma
komercyjną urodę ,ale nic więcej.

missnikilove75

Masz rację. Jak można dać jej miejsce w aktorkach ?

missnikilove75

I ta uroda daje jej przewage Wiktoria TylkoLód ma coś w sobie w tej twarzy, ze chce sie ogladac taki chłam jak Viktoria znaczy zwycięstwo.

skyman1991

Tylko lód?! Co to znaczy?

Brandon568

12 lat temu już tłumaczyłem jej nazwisko z angielskiego na polski

skyman1991

A Justyna to tylko,,Yna" :-)

missnikilove75

Może dlatego, że użytkownicy tegoż profesjonalnego portalu wystawiają oceny aktorom i aktorkom na podstawie popularności, sympatii/antypatii, stosunku do filmów/seriali w których grają, etc. A coś takiego, jak umiejętności, gra aktorska, warsztat, mimika, itd. to już "szczegóły dla koneserów". Nawiasem mówiąc nie dziwi wysoka pozycja Victorii, jeśli wziąć pod uwagę, że jest to gwiazda Nickelodeon a ten kanał razem z Disney Channel jest główną fabryką młodych gwiazd ekranu z USA, za którymi szleją nastolatki i nastolatkowie (vide Miley Cyrus czy Selena Gomez), więc po prostu młodzież wybiera to, co zna...

Bociek_O_le

Masz całkowitą rację,ale to mnie tak irytuje jak jakieś 13 latki dają jej dziesiątkę za bóg wie co.

missnikilove75

Teraz ma #424 ;) ale to chyba i tak za wiele ;)

użytkownik usunięty
missnikilove75

teraz ma 464 , nie wierzę jak można tak nisko spaśc z 28 na 464

missnikilove75

Masz racje, choć zalatuje mi tu hipokryzją w momencie, kiedy oceniasz Phoebe Tonkin czy tez Nine Dobrev na 10.. Ja również darzę oby dwie sympatią, niemniej jednak ocena 10 w przypadku tych aktorek jest niemalże tak samo bezpodstawna jak w przypadku Victorii Justice.

missnikilove75

bo chyba byla wsrod celebrytek, ktorych zdjecia wyciekly do internetu, nagie fotki itp