...ma fajną muzykę, lubię ludzi którzy są emo-maja własny styl i on go ma. Tworzy muzykę lovemetal ale wcale nie jest ona tak bardzo satanistyczna jak niektóre. Kocham po prostu Join Me i Wings Of A Buterfly. I chcę żeby jego kariera się rozwijała. Fajne jest też Summer Wine ale jakoś dziwnie tam wygląda z ta brodą itd. za to na Join Me w lodowym pałacu wygląda bosko jak ksiaże :D
tak wogóle to chyba tylko z początku jego utwory były nastawione na satanizm. a co do Summer Wine to wygladał jak pirat;p
wszystko pięknie ładnie ale no błagam nie wyjeżdżaj mi z tekstem,że Ville jest emo. Ja nie wiem co to w ogóle za moda?! O_o
no a czego nie jest emo? Jest :P MA swój styl - zresztą jego częścią można nazwać też te tatuaże, nie? No to o co chodzi?
Dokładnie,tak samo nie każdy jest emo gdy ma czarne włosy i tatuaże. Pozatym Ville w życiu prywatnym jest całkowicie normalnym i wesołym ludkiem,a z tego co słyszałam to te całe emo jest zdołowane,przygnębione i zestresowane...a czy jego można o to posądzać? -> http://pl.youtube.com/watch?v=M3bU7-c5fso&feature=related
no dobra z tym emo zgodzę sie z wami.
To może teraz inne pytanie.
Nie wkurzają was te blogi, fanki które piszą historie z nim i zresztą innymi gwiazdami? Nie mam nic do takich stron na których naprawdę są informacje o idolach, ale bez przesady. Gdy TH byli modni (bo teraz już przemijają powoli) było full blogów z historiami o nich i do tego takie żałosne...
szczerze mówiąc bardzo rzadko wchodzę na blogi o HIM a tym bardziej nigdy nie natrafiłam na taki na ktorym są historie o Ville O_o kurczę aż się boje ale wyślij link z takim czymś...:p
a można wysyłać linki?
no w każdym razie mogę przesłać fragment:
z blog: ville valo prawdziwe opowiadanie (sam tytuł bloga jest rozbrajający :D )
"Kiedy tak spiewala zauwazyla ae w dzwiach, oparty o framuge stoi zakapturzony mezczyzna i sie jej przyglada, wrecz taksujac ja wzrokiem , odpalal sobie papierosa. kedy zauwazyl ze Silie go dostrzegla usmiechnol sie lekko i zdial kaptur. Ciemne wlosy opadly mu na twarz. Jego czarna skurzana kurtka ociekala woda a on sam wygladal troche jak panda bo mu sie makijaz rozmazal.
Silie zdenerwowal fakt ze dziwny typ tak bez skrupolow rozbiera ja wzrokiem i w pewnym momecie przestala grac i spiewac i wrzasnela do mikrofonu
-No i co sie tak gapisz!!!!!!!
Facet rozesmial sie i podszedl do niej, po drodze zucil papierosa na ziemie i przydepna go butem
- Czesc nazywam sie Ville Valo. To wy grace nam sapport??
Tak. Bardzo milo mi pana poznac - wyrwal sie nagle Damian
Silie zdebiala . Wlasnie nawrzeszczala na gwiazdora, ale nie lezala w jej naturze kajanie sie i przepraszanie.
Ville mowil dalej ale juz teraz nie odrywal od niej wzroku
- Fajnie gracie mam nadzieje ze za jakis czas to przed wami jakis mlody zespol bedzie gral. A ty masz naprawde wspanialy glos i fajnie grasz na basie-Powiedzial do Silie.
Dziewczyna usmiechnela znikomo
- Dzieki. "
Czy to nie jest zabawne? Sam fakt ze (z tego co wnioskuję) dziewczyna nazywa się Silie :D Po drugie to zawsze w takich opowiadaniach bohaterka ma coś wspólnego z Idolem - tutaj gra na basie (ciekawe czy naprawdę też jest taka super, extra) i oczywiście Idol zakochuje się z wzajemnością w bohaterze. Kiedyś czytałam też coś z th, tam było coś takiego że szła dziewczyna "inna od wszystkich" ubrana w długie spodnie na skejta - tak upodobnili ja do Toma. A przecież to różnice w pewnym stopniu łączą ludzi. W innym czytałam że ciaglę się całowali. Dziewczyna zrobiła chłopakowi herbate i się pytała co dostanie w nagrodę (bez przesady) i się całowali... I tak bez przerwy...
Ja też nie wchodzę na takie strony często, ale kiedyś przypadkiem na takie cos trafiłam i zaczęlam szukać więcej - wkońcu czytałam to żeby poprawić sobie humor bo wkońcu to jest zabawne. Wystarczy na google wpisać "opowiadanie o (Him, Ville Valo albo th)" i masz tego pełno :P
O LOL haha:p cholera nie chciałabym chyba aby Ville dowiedział się o czymś takim,chyba by padł jakby dowiedział się,że jego muzyką i NIM interesują się dzieci w dodatku piszą "love story" z Ville w roli głównej!!! wtedy to koniec kariery murowany :/
Tak jak wcześniej pisałam wpisz sobie w googlach "opowiadanie o Ville Valo" albo coś takiego. Jest tego pełno ! Ja polecam "opowiadanie o th" - to jest dopiero masakra :)
gdyby Ville sie o takim czymś dowiedział to myślę że jego reakcją był by po prostu śmiech :D Niestety niektórzy nie umieją wykorzystać swojej fantazji, albo po prostu zachować jej dla siebie. :P
lepiej nie próbujmy się nawet przekonywac jaka bedzie jego reakcja poprostu no comment hehe. Może kiedyś sobie poszukam tych historyjek ale nie teraz,chyba nie jestem gotowa stawić czoła temu...czemuś:p:p:p