Co on robi na tak wysokim miejscu. Jest przecież bardzo słabym aktorem (jest nim wogule?!;/), wiele innych powinno zając tą pozycje.
Kolejny absurd na filmwebie.
A co? Spać przez to nie możesz? Jednym się podoba (np. mi) a innym nie. Kwestia gustu. Nie podoba Ci się, to nie patrz.
Jest aktorem i to dobrym ! Jak ci sie nie podoba styl w jakim on gra to nie ogladaj jego filmow ! Idz poogladac Dobranocke z mamusia N0bie!
Przecież filmweb to strona której nie robią zawodowcy. Tutaj wysokie miejsce mają ci aktorzy, którzy są popularni i ludzie ich lubią. Co z tego że aktor xyz jest swietny i grał w świetnych filmach skoro w Polsce go nie znamy ??? A Vin jest super. Szkoda tylko, że wiekszość poznała go z piekielnie nudnych kronik Riddicka :/
Wydaje mi sie ze aktorem z nieco rozgotowanymi porami gdy oni już jak wy są nieco albo ponad to rozchyleni na strony tak nijakie ze aż niewidoczne, no ale cóż bywa raz wybywa, znika i znowu sie pojawia omam w jego głowie i tak sie tworzy nudny klimat.
Pozdrawiam wasze wygazowane gusta :p
i to pokazuje ze nawet aktorska ciota moze zagrac bohatera naszej ulubionej gry :f , Jason Statham o wiele lepszy
On chyba przekupil glosujacych bo ja tez nie wiem jak on mogl sie znalezc na 47 miejscu :/ na 147 to tak ale nie na 47 !!
Przecież kolo jest świetny, gra świetnie. Jaki film z nim nie obejżałem był dobry (Vin Disel, nie koniecznie film). Większość mówi, że jest nieznany, przepraszam bardzo, ale już np. jest zanany skoro ma to 47 miejsce. Nie czaje tych co się o to plują. Tak jak wyżej ktoś napisał, kwestia gustu. :)
I kolejny ktory probuje wprowadzic ferment. Wez wyluzuj i nie pisz negatywnych opinii o tym aktorze i najlepiej idz sie utop. Brak szacunku do innych idz sie utop lepiej...
Nie podoba ci sie coś??? Jak go nie lubisz to poco na to patrzysz i dodajesz takie durne tematy?? Może są osoby które go lubią co??? Weż sie zastanów zanim coś napiszesz glupiego dobra??
Wysokim?;) Jka dla mnie to powinien byc na pierwszym ale co tam ^^
Kto Twoim zdaniem powinien byc na jego miejscu? :)
A ja się zgadzam, na pewno nie jest beztalenciem, ale na 47 miejsce nie zasługuje i to powinien być ranking najlepszych postaci kina, a nie najbardziej sławnych... proponujecie żeby na pierwszym miejscy znalazł się np Wiśniewski bo jest o nim głośno w np. "Fakcie"?! Zastanówcie się przez chwile co mówicie... Na ten ranking powinno się trafiać za dokonania, a Vin'owi jeszcze trochę brakuje, żeby być nawet na 100 miejscu.
a oglądałeś chociaż "Szybcy i wściekli" lub jakiś inny film z jego udziałem?? bo mówisz tak jakby ś nic o jego grze nie wiedział. na 100 miejscu mogą być twoi ulubieni aktorzy oooo co najwyżej. i to by było na tyle....
Oglądałem nie tylko "Szybcy i wściekli" ale i "xxx", "Kroniki Riddica", "Pacyfikatora", "Szeregowca Ryana" oraz "Ryzyko" ale jak dla mnie jest ciągle za mało żeby zostać najlepszym aktorem... Udowodnij mi w czym jest lepszy Diesel od Brando, Pean'a, de Niro czy Nickolsona? Jeśli mi to udowodnisz to zmienię zdanie. A jak na razie Twoja wypowiedź jest dla mnie nic nie warta.
taki jesteś mocny w gębie?? ci twoi debilni aktorzy są OBLEŚNI i OCHYDNI a wogóle to bardzo mi się nie podobają filmy z nimi bo są BEZNADZIEJNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a i jeszcze coś czemu twoim zdaniem ci twoi "aktorzy" są tacy świetni??? moim zdaniem oni graja bardzo żle... odpowiedz mi na to
Czy Ty widzisz co Ty piszesz?! Dobrze edukujmy dzieci. Najpierw zadam pytanie czy oglądałaś chociaż jeden film z tymi aktorami? Czy chociaż jeden z tych filmów zrozumiałaś? Vin Diesel gra głównie bardzo ambitne postacie, wcale nie mówie, że jest w nich beznadziejny, bo akurat do takich ról dość dobrze pasuje. Otoż gra mieśniaków, jak spojrzeć na jego filmografie to tak to raczej wygląda. Czego się wymaga od aktora grającego mięśniaka? Tego żeby jak mięśniak wyglądał i się jak mięśniak zachowywał, kopał, niszczył, bił, skakał, czasami postrzelał i popalił gumę w aucie. Teraz patrzymy na Brando i na Penn'a. Np Brando w "Ojcu Chrzestnym" kultowy film, genialna rola, oscar. Brando jako ojciec nowojorskiej mafii był poprostu genialny, a ta rola jest tak kultowa i genialna, że stanowi wzór dla wielu. Nie mogę tutaj pominąć de Niro, który w młodych latach sprostał wyzwaniu i zagrał młodego Vito Corleone, czyli musiał odmłodzić bohatera granego przez Brando i zrobił to rewelacyjnie. Penn (przepraszam za błąd w poprzednim komentarzu) w kultowym już dla mnie I'am Sam, jako opóźniony w rozwoju ojciec, który walczy o opiekę nad synem. Rok 2004 nareszcie oscar dla Penn'a za "Rzeki tajemnic". Chce pokazać to, że Ci aktorzy grają role trudne, głębokie psychologicznie. I za to są doceniani przez krytyków, za to dostają nagrody. Diesel z całym szacunkiem jeszcze takiej postaci nie zagrał i szybko nie zagra. Więc Ty proszę przestań ślinić klawiaturę patrząc na jego zdjęcie i użyj wreszcie mózgu... Wiem, że to dla Ciebie może być zastraszająco trudne ale spróbuj.
Hmm Faktyczxnie, Disel dostaje role miesniakow, no ale kim innym jest jak nie miesniakiem? A przeciez i takich potrzeba w filmach.
Oczywiscie-nie ma co porownywac go do takich aktorow jak chociazby De Niro, bo poprostu, sa yto zupelnie 2 inne osoby, a kazda z nich gra w zupelnie innyh filmach.
Co do Penna i I'm Sam, to sie pomyliles, bo on tam walczyl o corke nie o syna ;) Ale film niesamowity, wywarrl na mnie ogromne wrazenie :)To na tyle ;)
Ale o to właśnie chodzi, są to dwa różnie światy i nie można tego porównywać, dlatego wypowiadam się w tym miejscu, żeby uszanować np. de Niro czy Penn'a i nie wrzucać tutaj Diesel'a czy Margery. Jest mięśniakiem i takie role będzie grał, ale wiesz Stalone też był mięśniakiem i jakoś Rocky jest filmem kultowym, a Stalona nie ma w tym rankingu, się po prostu 13 latkom nie podoba. A za pomyłkę przepraszam, rzeczywiście była to córeczka, nie wiem dlaczego mi się ten synek tam znalazł. Dziękuje poprawkę. Pozdrawiam.
Ale o to właśnie chodzi, są to dwa różnie światy i nie można tego porównywać, dlatego wypowiadam się w tym miejscu, żeby uszanować np. de Niro czy Penn'a i nie wrzucać tutaj Diesel'a czy Margery. Jest mięśniakiem i takie role będzie grał, ale wiesz Stalone też był mięśniakiem i jakoś Rocky jest filmem kultowym, a Stalona nie ma w tym rankingu, się po prostu 13 latkom nie podoba. A za pomyłkę przepraszam, rzeczywiście była to córeczka, nie wiem dlaczego mi się ten synek tam znalazł. Dziękuje poprawkę. Pozdrawiam.
ojciec chrzestny jest beznadziejny !!!!!!!!!!! nie wiem co ci się podoba w tym filmie bo tam jest o mafii. to jest naprawde kiczowaty film i nie pisz mi tu ze to klasyka, dobra?? każdy ma inne zdanie a ja swojego nie zmienie. lepiej nie zapychaj tej strony jakimiś strasznie długimi odpowiedziami bo i tak nic to nie pomoze.a wogole to poco porownujesz ich do diesela?? ogladalam wiele filmow z nimi jak np. lśnienie. nickolson zagrał ta jakiegoś świra z siekierą. a poza tymto czemu sądzisz że Rocky niby jest filmem kultowym?? bo dla mnie raczej nie. może dla ciebie!!!!!!!!!!
nie, ojciec chrzestny nie jest beznajdziejny!
to jeden ze wspanialszych filmów kina.
bardzo cenie Vin Diesel'a za aktorstwo ogólnie za jeo osobe, ale z tym ojcem chrzestnym przesadziłaś, z Rocky'm również.
powinnaś sie jeszcze wiele dowiedzieć zanim zaczniesz kryrtkować takie filmy.
a co do lśnienia to uważam, że rzeczywiście cięzko zrozumieć ten film w takim wieku.
moim zdaniem aktor grajacy w lśnieniu był dobry
i to nie była rola, tylko "świra z siekierą"
aa i jeszcze coś tak się dobrze znasz na tych "klasykach" że pomyliłeś sobie córkę z synem??? nie ma co tylko pogratulować
Dziewczyno daj sobie lepiej już spokój z kompromitowanie samej siebie. Właśnie udowadniasz jak jesteś ograniczona. Nie rozumiesz w ogóle żadnych filmów, oprócz najprostszych typu komedia romantyczna, a jak tam pojawia się jakaś ciekawa i głębsza sugestia to i tak jej nie zauważasz. Wystarczą Ci jedynie obrazki. Udowadniasz to każdą wypowiedzią. Najwidoczniej czytanie także sprawia Ci problemy, skoro aż tak Ci to przeszkadza. Ojciec Chrzestny jest o mafii, ale jest również o rodzinie oddaniu, co tej mafii przyświeca o zasadach i o sycylijskiej moralności. Możesz sobie wielbić Diesel'a mi to nie przeszkadza, chodzi tylko o to, żeby poznać hierarchie wartości i o to, za co powinno się aktorów oceniać. "Lśnienie" spróbuj zobaczyć za 20 lat jak może dojrzejesz psychicznie, powinnaś wtedy zrozumieć (zaznaczam powinnaś). A Rocky to opowieść o młodym nic nie znaczącym włoskim chłopaku, który przez swoją samozaparcie, poczucie własnej wartości i chęć bycia kimś dochodzi do tak wielu. Co ważne bardzo to szanuje i pozostaje sobą, skromny, pomocny, z wielkim sercem. TO JEST WAŻNE. A pomyłki się zdarzają i trzeba umieć za nie przeprosić. A Ty dopóki nie pokażesz w jakiś inteligenty sposób dlaczego uważasz tak, a nie inaczej nigdy nie sprawisz, że ktoś będzie Cie szanował za takie wypowiedzi. Spróbuj to co mówisz w jakiś sposób uargumentować. A ja czekam na oscara Diesel'a wielkiego geniusza. To będzie dla mnie prawdziwy dowód.
Ehh Kirsten_94 naprawde jzu zaczynasz przeginac z tymi swoimi wypowiedziami! Ja rozumiem ze mozesz lubic Diesela, ja przeciez tez go lubie, ale nie rozumiem dlaczego tak zaciekle go bronisz, i nakazujesz wszytskim go wielbic! Przeciez kazdy ma prawo do swojego zdania i lubienia kogo sie chce. Widac jeszcze nie doroslas, aby zrozumiec niektore filmy, aj w Twoim wiku tez ich nie rozumialam bo niektore sa faktycznie strasznie psychologiczne. Ale nie mozesz mowic ze te filmy to sa dna itd., bo przeciez to klasyka kina. Dziekuje.
Cóż, absurd taki sam jak wysokie miejsce Elishy Cuthbert, Keiry Knightley, Orlando Blooma, Hilarie Burton, Jessici Biel, itp. Co jak co, ale myślę że pan Diesel w/w gwiazdeczki przewyższa, o pół głowy co najmniej.