Vin Diesel

Mark Sinclair Vincent

8,2
49 479 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vin Diesel

Wedlug was która jego rola byla najlepsza?
Jak dla mnie nie do przebicia jest Pitch Blach

pawo79

Racja Pitch Black jest niezły, ale w.g. mnie Diesel lepiej zagrał Riddicka w Kronikach Riddicka. Pacyfikator tak na 7 może 8/10. A najlepszą rolą Vina była ta z Szybkich i Wściekłych jak dla mnie 10/10.

krzysg4

Mój plebiscyt z Vinem wygląda tak:
1. PB (pitch black)
2. FnF (Fast and Furious)
3. xXx
4. ChoR (Chronicles of Riddick)
5. Szeregowiec Ryan

To są filmy które obejrzałem osobiście. Żałuję że Vin nie zagra w FnF3 bo chyba by ten film od razu wskoczył na 1. miejsce! Szkoda.

Ikar

dla mnie to wygląda tak 1.pacyfikator 2.szybcy i wściekli 3.kroniki riddicka.To są zdecydowanie 3 najlepsze filmy z tym właśnie aktorem.

pawo79

Jak dla mnie to we wszystkich fajnie zagrał ale nie do przebicia są "szybcy wsciekli" ponieważ w tym filmie był najsilniejszy ale był opanowany i nie zużywał swojej energi na jakieś małe bijatewki!

pawo79

DLA MNIE NAJLEPSZY BYŁ W PITCH BLACK BEZAPELACYJNIE

pawo79

Moim zdaniem jest On dobry w każdej swojej roli, ale najlepszy jest jako Richard B. Riddick w obu częściach....

pawo79

Dobrze zagrał tylko i wyłącznie w "Pitch Black", bo rola wymagała kamiennej twarzy i monotonnego głosu. W pozostałych filmach musiał pokazać nieco więcej i lipa. Równie aktorsko utalentowane są drzwi od stodoły. Takie jest moje zdanie.

kubisz

We wszystkim fajnie grał, to moje zdanie nie mam jako takiego typu

pawo79

Wszystkie filmy z nim to porażka, kiepski aktor, jego ocena na FW to chyba jakiś żart.

pawo79

1.XxX
2.Szybcy i wsciekli
3.Synowie mafii

Pozdrawiam:)