Wedlug was która jego rola byla najlepsza?
Jak dla mnie nie do przebicia jest Pitch Blach
Racja Pitch Black jest niezły, ale w.g. mnie Diesel lepiej zagrał Riddicka w Kronikach Riddicka. Pacyfikator tak na 7 może 8/10. A najlepszą rolą Vina była ta z Szybkich i Wściekłych jak dla mnie 10/10.
Mój plebiscyt z Vinem wygląda tak:
1. PB (pitch black)
2. FnF (Fast and Furious)
3. xXx
4. ChoR (Chronicles of Riddick)
5. Szeregowiec Ryan
To są filmy które obejrzałem osobiście. Żałuję że Vin nie zagra w FnF3 bo chyba by ten film od razu wskoczył na 1. miejsce! Szkoda.
dla mnie to wygląda tak 1.pacyfikator 2.szybcy i wściekli 3.kroniki riddicka.To są zdecydowanie 3 najlepsze filmy z tym właśnie aktorem.
Jak dla mnie to we wszystkich fajnie zagrał ale nie do przebicia są "szybcy wsciekli" ponieważ w tym filmie był najsilniejszy ale był opanowany i nie zużywał swojej energi na jakieś małe bijatewki!
Moim zdaniem jest On dobry w każdej swojej roli, ale najlepszy jest jako Richard B. Riddick w obu częściach....
Dobrze zagrał tylko i wyłącznie w "Pitch Black", bo rola wymagała kamiennej twarzy i monotonnego głosu. W pozostałych filmach musiał pokazać nieco więcej i lipa. Równie aktorsko utalentowane są drzwi od stodoły. Takie jest moje zdanie.