Dwóch gejów gada o kobietach :D Ale jajca przez te Wasze proszki straciliście rozum. Napakowane to macie ale nie mięśnie tylko jajca od zabawy we dwojga jeden na górze drugi na dole jak Paweł i Gaweł :D
a po drugie ja żadnych proszków nie biorę ,to że chcę wyglądać jak Vin to nie znaczy że mi mózg wypaliło , po trzecie ja nienawidzę gejów ,gdyby to ode mnie zależało wszystkich bym pozamykał
Zamknij japę i spier***al marny prowokatorze !!!
mamy jajca a nie cipę jak ty :)
jak nie inaczej, tylko jeszcze kwestia Forum, tutaj to za bardzo niemożliwe, gdzie indziej bym go wywalił już dawno :)
Już to robimy :)
Ja nie będę rezygnował z rozmowy z tobą na tym forum bo temu pajacowi tak się che....
prędzej on sam wyleci :)
ku**a rownie dobrze jak bym zaczal rozmowe na temat Vina z dziewczyna na forum to by wylecial z tekstem ,"idzcie sie ruchac i dajcie temu forum spokoj" najchetniej w realu bym go z**ierodli
Dokładnie, a koszty sądowe musiał by spłacić ten cepak.....
kurde nie lepiej wpakować mu kulę w łeb i uciec do Mexico City ?
W sumie najlepiej się rozdzielić,
w tedy nie złapali by żadnego, a jak już by do tego doszło, to niech jednej wyjdzie z tego cało :)
tak robili zazwyczaj uciekinierzy z więzienia :)
ja jestem ciebie pewny ze bys mnie nie wydal
ale nie mam pewnosci co do siebie
poza tym mogli by nas aresztowac gdybysmy popelnili jakies przestepstwo a wtedy ja z tym koncze
Nikomu nie ufaj !
nawet mi, zależy od sytuacji jakiej będę musiał się przyznać i cię wydać.
Jeżeli byśmy popełnili owe morderstwo, i trafili za kraty to po 25 latach, nie miałbyś ochoty znowu to zrobic :)
wez przestan bo mnie popychasz do zlych rzeczy
ja tam nie trafie
posluchaj co mi powiedzial wfista dzisaj po wystawieniu ocen
wf-to co poprawiles sie 2-gim semsestrze masz 3 ,a wyjdziesz na ludzi ?
ja-wyjde
inny nauczyciel- to napisz za 10 lat z wiezienia
Hehehehe.....
na pewno nie zbieg okoliczności :)
A ten drugi nauczyciel chyba wie co się kroi :)
Ja nie chcę być przestępcą,
ale facet powinien zaznać odrobiny adrenaliny i to z dodatkiem czegoś od policji, ja niestety mam zabrudzone kartoteki, jak o 2 w nocy chodziłem w kominiarce po ulicy ;)
Ja tak samo, piractwo, kupowanie nieletnim fajek i alkoholu...a do tego jeszcze coś :)
na poczatek jak w johnnym bravo
J jestem niewinny wasza wysokosc
S wysoki sadzie
J nie musi mnie pan tytulowac
Hehehe, pamiętam ta scenę, skoro masz być ukarany, i zwykły człowiek cię karze, to daj mu po ambicji ;)
albo tak : moja skromna,zaj**ista osoba jest niewinna
sąd : ale ma pan jakies dowody ?
ja : nie ale mam fajne wlosy
Mam zaje***tego prawnika on będzie miał dowody, jeżeli nie zabiję go, i tak ucieknę z ciuki, i tak rozwalę gębę cwaniakom, a pod koniec wysadzę sąd i stołówkę na rogu :)
Ja myślę o byciu bohaterem, ale takim by bronić niesprawiedliwości :)
heh, głupota :)