heh widział go ktoś gdzieś jak miał włosy? bardzo chciałbym go we włosach zobaczyć bo jakoś cieżko mi sobie go wyobrazić :P jakieś linki do fot mile widziane :)
no wlasnie z tymi wlosami to chyba tak, ze on zawsze był taką fajną łysą główką. Szukałam jakichś zdjęc z włosai ale albo jakies doklejone w paintcie albo odrost na kilka mm. ładnie wygląda bez;p
Tak jak wyżej, W filmie "Uznajcie mnie za winnego" Ma włosy :D I wygląda trochę komicznie :D, a film sam w sobie BDB i polecam
Z Gugla korzystać nie umiecie? http://www.freakingnews.com/pictures/31000/Vin-Diesel-as-Woman--31430.jpg :P
oo kurde właśnie przeglądam galerie z tego filmu... :/ faktycznie go te włosy postarzają i głupio wygląda,ale tu ma pewnie tupecik bo wątpie czy to jego prawdziwe włosy :P
po obejrzeniu galerii tego filmu rozumiem dlaczego diesel goli głowę, z włosami wyglada masakrycznie, przynajmniej na 10 lat więcej
Właśnie zerkam na "Uznajcie mnie za winnego" na C+Film i nie mogę powstrzymać diabelskiego chichotu na widok fryzury Vina.
jeśli chcesz go zobaczyć z włosami to oglądnij film UZNAJCIE MNIE ZA WINNEGO ale jedno jest pewne włosy mu nie pasują