Wade Dominguez

Wade Robert Dominguez

8,0
762 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wade Dominguez

właśnie dziś byli w TV 'Młodzi Gniewni' i wiadomo, co spotyka Emilia, ale nie wiedziałem, że w życiu prywatnym również odszedł niecałe 3 lata później... SZOK! Szkoda go

Ostatni_Andrew

No ja tez nie wiedzialam. Naprawde zal mi takich ludzi jak on. Byl swietnym aktorem.

przeklety

Też tak uważam... ;(
Świetnie zagrał w "Młodych gniewnych". Oglądając film pomyślałam, że muszę obejrzeć inne jego filmy, ale potem się dowiedziałam, że jest ich niewiele...

przeklety

Ja także nie wiedziałam. W "Młodych gniewnych" był świetny. Szkoda że odszedł. A tak wogóle to wiadomo co się stało dokładnie że odszedł?? Szkoda go bo był naprawdę świetny...

Laverie

Miał wrodzoną wadę serca i nie można było tego wyleczyć. Zmarł nagle - można poczytać o nim Internecie.

P.S. Film "Młodzi Gniewni" leciał wczoraj w TV. (dziś mamy 8 maja 2008).

356735673567356756

Kurcze ja dowiedziałam się dopiero teraz... Przeglądałam filmiki na youtube i znalazłam taki o "młodych i zdolnych, którzy odeszli przedwcześnie". Patrzę, a tam "Emilio". Myślałam, że to pomyłka, ale niestety... Szkoda chłopa... :/

Ostatni_Andrew

Wczoraj oglądałam "Młodych Gniewnych" i popłakałam się jak powiedzili, że nie żyje... :((:((
Płakałam i płakałam, a przed chwilą przeżyłam wielki szok bo zobaczyłam że on już nie żyje ;( Naprawde świetnie zagrałam w "Młod......."
Pozdrawiam ;(
[[ zakręcił mi w glowie... ]]

wiola940

Wiesz co... Ja miałam dokładnie tak samo... Szkoda że nie żyje..