Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć fenomen tego chłopaka? Wział się nie wiadmo skad, ma mała filmografię, pochodzi z afryki, ma smieszne imie, role w Prisonie dostal przypadkiem (tworcy mieli widocznie do wyboru same łajzy), moja dziewczyna mówi, ze jest brzydki, gada szeptem, gdyby nie Prison byłby nikim, a gdyby nie emisja tego serialu na Polsacie bylby nikim takze na tym forum. Wypowiadają się tu przedewszystkim napalone dziewczyny co maja mokro w majtach jak go widza. Pewnie przez to zostane zaraz zjechany, ale ludzie którzy wielbia takiego aktora sa dla mnie nikim i nie wiem co robia na Filmwebie...

Klinar

Racja w 100, a nawet w 200% I ten fenomen sam sobie wytłumaczyłeś :)
Nie spodziewałem się, że ktoś na tym forum napisze całą prawdę tak doskonale ujętą w kilku zdaniach :]

Dobra robota :)

A nawiedzone fanki niech spadają robić syf na swoich blogach, czy forach o PB, a nie tutaj bałagan robią...

Bezmozgi_Ogladacz_again

Dzieki za slowa poparcia. Mysalem ze nastolatki dadza znac o sobie, ale widze ze sa jeszcze uzytkownicy, ktorzy znaja sie na kinie i maja swoje zdanie na temat tej aktorzyny.

Klinar

Zgadzam sie z wami w 1000% świetnie to ująłes.Nie wiadomo co z niego robiąą..ale i tak z czasem ucichnie bo jak znać zycie bedzie jeszcze wielu na jego miejsce..

Klinar

Odpisze tylko raz--> Po części się z tobą zgadzam, że dzięki Skazanemu jest sławny. Jednak ty tego nie wymyśliłeś...to jest fakt.
Jeśli chodzi o aktorstwo, to może nie gra najlepiej, ale do roli Scofielda pasuje bardziej niż aktorzy z twojej rubryki "ulubieni".
Ale nie zgodzę się z tym, że wypowiadają się tu przedewszystkim napalone dziewczyny. Przedewszystkim to wypowiadają się tu tacy jak ty...przeciwnicy Wenta, którzy piszą jedno i to samo...

pib2

Masz racje. Nie wiem ... Fanki chyba go "kochają" za twarz... ( mi osobiscie sie nie podoba ale coz kazdy ma swoj gust) i jeszcze nie dadza nic sobie jego 13 letnie fanki powiedziec bo od razu Cie zniszcza:) Dziwne ze tu pazurkow nie pokazaly jeszcze:P oczywiscie nie mowie ze wszystkie jego fanki sa glupie,nie bo niektore sa normalne:_

Hermioneczka

nie kochają go za 'twarz'. To po prostu moda. Wszystko zależy kto jest na okładce Bravo, Popcornu i o czym sie mówi w szkole. ciekawe ile będą jeszzce o nim mówiły po zakończeniu Prisona.
a do antyfanów - proszę, nie podniecajcie sie tak :/ już dawno zrozumieliśmy o co wam chodzi. Ja też uważam że to fatalny aktor, już to raz na forum napisałem i mi wystarczy. Jeśli nie możecie spać przez jakieś napalone nastolatki po prostu machnijcie na to ręką i nie wchodźcie na to forum. To właśnie przez takie posty Miller jest cały czas na liście gorących tematów. Paradoks?

Eco

E tam, człowieku, jak już mają robić syf, to niech go robią w innym miejscach, ale nie tu, bo już się od tego rzygać chce. Szczyt bezguścia, naiwności i głupoty.

Bezmozgi_Ogladacz_again

mimo wszystko i tak nie wpłyniemy na gusta napalonych nastolatek. Moja metoda - zacisnąć zęby i dopóki ktoś taki nie ma z tobą jakiejś bliższej styczności, nie przeszkadza ci w niczym, nie zniżać się do jego poziomu i nie kontynuować takich dyskusji.

Peace, Eco :)

Eco

Peace 4 All :)

Klinar

No co Ty - Wentylek to genialny aktor, który gra w samych genialnych "filmach". Jeden z jego genialnych seriali "Skazany na śmierć" ma aż dwa zastosowania. Nie dość, że jak ulał pasuje do dupy, to jeszcze jest bardzo skutecznym środkiem przeczyszczającym...

_Ja_

Wreszcie jakis fajny temat zgadzam sie ze jest środkiem przeczyszczającym ale z tym genialnym aktorem to az przykrość bierze.Niech on zniknie na jakies 20 lat z ekranóww błagam zróbcie cos...

kikacarola

Taaaa, każdy ma swój. Wycieracie sobie gębę wytartym sloganem. To nie jest żaden gust, tylko uleganie głupim modom, zrozumcie to wreszcie zamiast robić tu pasztet swoim potłuczonym gadaniem! No :)

kikacarola

To była ironia...

_Ja_

To do mnie było z tą ironią, czy do tej wyżej? :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Z ironia czy bez to nie wazne, ale wazne jest to ze tepimy to beztalencie. Dla mnie jest tez ciekawe to ze na forum (jak to powiedzial "Ja") Wentylka powstaje codziennie po 10tematów... A na forach taki artystów jak Bogart, Keitel, Hoffman, Moore, Bronson czy Anthony Quinn jak powstanie jeden temat na tydzien to jest dobrze... Ale wiem tez, ze tacy aktorzy to dla nie których użytkowników za wysoka liga. Nie ma to wkoncu jak nasz dobry, stary Łendford.

Klinar

Ja to bym nawet go aktorem nie nazwał, tylko przeciętnym produktem współczesnej popkultury. A cały serial jest dowodem na to, że byle czym można teraz szare masy porwać =]

Bezmozgi_Ogladacz_again

Do koleżanki, która nie wykminiła alegorii mego postu..;-)

Klinar - Łendłord iz cul. Weś się od nie go od czep - jak go nielubish, to tó niepshyhodź i nieobrarzaj innyh, bo o góstach się niedyskótóję...;-)

Klinar

One question? Gdzie są te fanki tego wentylatora, czy jak mu tam, jakoś ich nie widze-he. Aha rozumiem, rozpisujecie się ,,kocham Cię Łent kocham, wyjdź za mnie(albo lepiej na mnie)'', a jak przychodzi co do czego, to nawet jednego sensownego argumentu nie umiecie wypisać.
pOzDro for ALL=)