Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Najprzystojnieszy facet jakiegow widziałam na oczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

martunia11661

ślicznotek?

pfff! Oblesny! Zawsze ten sam wyraz twarzy - czyli nie wiem że żyje.

O przepraszam ma jeszcze drugi! -Coś tu śmierdzi!

Mrs__Sparrow

Zalozycielko tematu, czyli facetow niewielu widziałaś...a szkoda

Mona

Przejdzie jej.
Żenujące jest to, że ja kiedyś też tak myślałam . Dzięki Bogu zaczęłam interesować się innymi aktorami, a nie pseudo-aktorem Wentworthem.

No cóż, na wszystko musi widocznie przyjść czas.
;P

kocica666

ale chyba przechodzi już "moda na Wenta". to dobrze, bo po prostu nie mogę jak niektóre dziewczyny zakładają tu tematy...

Mrs__Sparrow

niewiem co wy do niego macie zazdrościcie mu urody czy co

Mrs__Sparrow

Kobiety ty wiesz co gadasz?? on jest obleśny?? chyba ci sie w główce przewróciło...?Trzeba mu przyznać jedno ten gość jest przystojny... pieprzycie tu o jakiś fagasach...frajerach z Us5 to jakaś głupia moda na punkcie tych idiotów!! wogule nie wiem kto tego badziewiu słucha.....
No cóż są i tacy ludzie... Zastanówcie się co gadacie bo piszecie tu takie pierdoły że głowa boli..... Koleś jest przystojny i tyle!!

Mrs__Sparrow

Muszę się wtrącić:)Założycielka tematu to prowokatorka, więc nie mam zamiaru z nią dyskutować.. Piszę pod Twoim postem, ponieważ ciekawi mnie dlaczego uważasz, że on jest obleśny? Dla mnie osobiście obleśny facet to taki, który nie myje się:P jest niechlujny itp. taki żul śpiący na przystanku... Choć nie uważam Wenta za ślicznotka, to jednak nie znajduje w nim niczego obleśnego... Ponadto co ma wyraz twarzy do tego, że wg Ciebie jest obleśny? Pytam z ciekawości, nie żebym się czepiała:) Ogólnie Went mi zwisa, nie oglądam PB dla niego i nie uważam go za aktora, ale popadanie w tego rodzaju skrajność jak Twoja, jest niezdrowe... Pozdrawiam:)

Mrs__Sparrow

Went jesy śliczny i jeśli się komuś inaczej wydaje to chyba jest slepy!!

martunia11661

O dopiero spojrzałam kto założył ten temat...
Pani Martunia wyzwała mnie od szm.at. No cóż... =D

martunia11661

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też potrafię stawiać wykrzykniki...

_Ja_

!11!111111!!!!!!!!1!1!1111!!!1!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111 1111111!!!!!!!!

Jak to mawia mój kolega:
"Nie ma to jak dojebać wykrzykników".

Pozdrawiam.

Norton

Zapomniałeś dodać: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A... Twój scenariusz. Sorry - trochę dużo wakacyjnej pracy, za mało chlania i z głowy mi wypada.
Przeczytam i dam znać jutro.
Pzdr.

_Ja_

Ja nigdy tego calego Millera nie lubiłam. Zawsze dla mnei byl tym calym skwaszonym gnojem.

Mrs__Sparrow

Biedna Martunia... Dziewczyno ja mam na serio sporo zajebistych kolesi... jeśli interesujesz sie kims takim jak went to dochodzę do wniosku ze dlatego iz żaden normalny facet z Twojego towarzystwa na Ciebie nie leci... nie chcę nikogo obrażać ale zachowanie typu ,,boski went'' jest conajmniej dziecinne... ale ok o gustach się nie dyskutuje...

POZDROWIENIA !!!

użytkownik usunięty
martunia11661

No to chyba cos ci pewnie wzrok szfankuje...lub zbyt mało naprawde przystojnych facetów widziałas!!!!!

ehhh

<żałosne>

Taa... O Wencie nie można powiedzieć zbyt dużo dobrych słów...
Ja kiedyś go bardzo lubiłam, podobała mi się jego gra, ale po obejrzeniu całego serialu stwierdzam iż żadnej gry nie było. Nie lubięaktorów ,którzy nie podejmują się żadnych większych wyzwań, ale to tylko pokazuje na ile go stać...
A co do założycielki tematu... nawet nie napiszę nic od siebie po prostu zobaczcie na jej oceny... Oto filmy i Aktorzy ,którym dała po 10 pkt...

filmy:

Szkoła uczuć
Szkoła uczuć
osoby:

Jacek Sobala
Jeremy Irons
Mariusz Sabiniewicz
Wentworth Miller

Tak więc... powodzenia w dalszym ocenianiu...

użytkownik usunięty
DeeelShannon

ja nawet nie wiem kto to jest Jacek Sobala ?(LOL)

martunia11661

nie cierpie takich zakochanych six , nie masz dostempnych facetów ? żąl , a i uwuielbiam PB i Scofielda , a założycielka tematu , www.żal.pl !

martunia11661

Jak uważasz że on jest najprzystojniejszy to nie widziałaś Wesa Bentleya:P a można widzieć na coś innego niż oczy?

alien_2

Nie no wiecie co? Założycielka tematu po prostu chce wzbudzić tu jakąś sensację co jest normalne w jej wieku...
Takich trzeba ignorować...

DeeelShannon

wentworth jest najcudowneijszym,najprzystojniejszym facetem jakiego widziałam.i nikt go nie zastąpi.jak jakas dziewczyna uwaza go za brzydkeigo to jest lezbą.

DeeelShannon

wentworth jest najcudowneijszym,najprzystojniejszym facetem jakiego widziałam.i nikt go nie zastąpi.jak jakas dziewczyna uwaza go za brzydkeigo to jest lezbą.

martunia11661

Cos mi sie wydaje, że założycielka tematu to chyba pięknych oczu nie widziala, a szkoda...! Ja to sobie codziennie spoglądam na najcudowniejsze oczy na swiecie i jak tak na nie patrze to serducho zaczyna mi walic tak szybko, że następnym razem boje sie spojrzec w te oczy, bo jeszcze jakiegoś zawału dostane czy coś!!! (he he)
dla

lawa_3

Aska...hmmm nie wiedziałam że jestem lesbijką...panie ustawiać się w kolejce

Mona

Mona, daj spokój. Po co to dłużej ukrywać? Niech nasz związek ujrzy światło dzienne ;p

black_celebration

Masz racje! To i tak wyjdzie na jaw! Przyznaje się i wcale się tego nie wstydze , jestem dumna! :D:D:D

Mona

No już dobrze, daj buziaka ;* ;* ;* ;p

black_celebration

Tak przy ludziach? No dobra to był żarcik :*

Mona

No przecież mówiłaś że się nie wstydzisz ;> zresztą nikt nie patrzy ;d

black_celebration

Wiem wiem...nie wstydzę się orientacji, ale tak całować się...ale co tam-milosc jest tak wielka ze poza tobą świata nie widzę :D

Mona

mam nadzieję że to nie żadna żaluzja do moich rozmiarów ;> ale co tam! stawimy czoła wszelkim przeciwnością losu!

black_celebration

* przeciwnościom ;)

<za krótki><za krótki>

black_celebration

Ależ skąd! Ja jestem niewielka ale serce mam ogromnę-dla ciebie!

Mona

będziemy zawsze razem! w zdrowiu i chorobie, w szczęściu i nieszczęściu, dopóki śmierć nas nie rozłączy!

black_celebration

AMEN... <pada martwa na ziemie>

martunia11661

jam jest przystojniejszy...

ps. ale darujcie sobie prośby, zdjęć nie wysyłam

martunia11661

Mrs. Sparrow napisała :
"Ja nigdy tego calego Millera nie lubiłam. Zawsze dla mnie byl tym calym skwaszonym gnojem."
Gnojem ?! Przypominam że on ma 35 lat :]
no i jeszcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xDDD

weroniczQ

Wogóle po kij pisać na tym forum... sama już nie wiem co mnie zmusza do zaglądania na te forum...
Faneczki i fanki Wenta apeluję do was!!! Tak do was. Przestańcie się zachowywać jak głupiutkie nastolatki, które całymi dniami wpatrują się w zdjątka Wenta (u którego szans żadna nie ma;P)
Można go lubić, ale wykrzykiwanie całemu światu miłości do Wenta jest co najmniej nienormalne (nie zwracam się do założycielki tematu).
Mogłybyście się zachowywać normalnie jak inni filmwebowicze.

POZDR> FOR ALL ;*

martunia11661

a ja się z toba zgadzam martunia11661 ;)
jest boski ale..może troche przyhamuj żebyś nie miała obsesji..

użytkownik usunięty
martunia11661

Przecież on wygląda jak polski dresiarz, takich jak on mamy w Polsce ło ho ho i jeszcze więcej. Jak Wam się tak podoba to zabierzcie się za realnych :P

@An, gdyby to nie było forum, poprosiłbym Cię o rękę :) (chyba, że jesteś facetem, wtedy ogranicze się do postawienia piwa)...

Bezmozgi_Ogladacz_again

O, Bezmózgi. :) Ciebie to tu dawno nie było. Trafiłeś akurat prosto na najgłupszy temat w historii tego forum.
A Ana to nie facet, co ma zaznaczone.

użytkownik usunięty
martunia11661

Wystarczy piwo :]
Pozdrawiam