Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 835 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

10/10 za rolę Michaela Scofielda w Prison Break.

Humphrey_Bogart

Błagam, powiedz, że to był żart...
Jak dla mnie to 4/10

Humphrey_Bogart

Humphrey, nie załamuj mnie - ja sobie Ciebie cenie, jako kinomana, za sympatie i admiracje dla Bogarta, a Ty mi tu wyskakujesz z takim tekstem.;-)

_Ja_

cholera jakie 10? 11 !!!!!!!!!!! ;)

użytkownik usunięty
Humphrey_Bogart

Humphrey'u Bogart'cie, nie bluźnij, błagam cię kochanie...

użytkownik usunięty

Ethine ? Działalność blogowa zamknięta ? A już chciałam odwiedzić starą znajomą i napisać cokolwiek. A jestem zmuszona tutaj, z nadzieją że zajrzyj jeszcze :) Więc cześć i co u Ciebie ? ;]

Humphrey_Bogart

do Bogarta:
człowieku nie wydurniaj się! jak taki ktoś może dostać 10 za jedną, wcale nie dobrą rolę? zastanów się.

użytkownik usunięty
Kain

Wiecie, przez bardzo długi czas myślałem, że największe zagrożenie z internetu to jakieś wirusy czy trojany czy tym podobne badziewie.
Ale NIE!! Ale NIE!!!
Największe zagrożenie to TROLLE!!!!
Wirusy zniszczą ci dane w PieCu, trojany opróżnią Ci internetowe konta. Ale trolle.
Trolle doprowadzą człowieka do poważnej degeneracji umysłowej i poważnych problemów z logicznym myśleniem.
Tyle o założycielu tematu.
Takoż rzekłem - amen.

Humphrey_Bogart

Zgadzam się z kolegą po prawej.
Za rolę Scofielda też dałbym wysoką notę.
Zdecydowanie i świadomie, jak świadomy jestem męskiej twarzy pani prezydent i mniejszego jednego oka pani adwokat.
Nie da się jednak tutaj ocenić aktora za konkretną rolę. A szkoda.

marlon3brando

Bez przesady ! Na 10/10 to może zasługiwać Tom Hanks, który we wszystkich filmach gra kapitalnie albo Jim Carrey, Miller dobrze odgrywa swoją rolę w Prisonie ale 10 to stanowczo za dużo