Jakie dzieło z udziałem tego aktora uważacie za najwybitniejsze ? Moim zdaniem jest to teledysk "We belong together" w wykonaniu Mariah Carey. W ogóle ma on godną filmografię. Miller to godny następca takich tuzów kina jak Marlon Brando, Robert De Niro czy Jack Nicholson.
PS. Oczywiście czekamy na Top 100.
a przez chwilę myślałem że to na poważnie:)
dobra prowokacja Marlowe ale twój blog cię zdradził,
jego życiowa rola to skazany na śmierc. mruży tam tylko oczy ale lepszej okazji na zrobienie kariery mieć nie będzie. czuję ze po tym serialu czekają go tylko rekamy;P
Jego życiowa rola to Majkel Skofild w Prison Break ale w teledyskach tez byl swietny ale to nie jest rola raczej on wogole jest super jeszcze sie wybije zobaczycie jego anty-srani-fani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki-nia
Na początku myślałem że sobie robisz jaja i że to co piszesz to zwykła prowokacja, ale teraz coraz bardziej przestaje w tą teze wierzyć i wydaje mi się że wszytsko piszesz na serio
Czy Ty serio jesteś taka durna ?
z bloga Ki-nii:
Ulubiony film- Lizzie McGuire
Ulubiona aktorka- Hilary Duff, Lindsay Lohan, Keira Knightley
Ulubiony aktor- Went Miller, Chad Murray, Orlando Bloom, Johnny Depp
Ulubiony serial- Skazany na śmierć, Pierwsza miłość
Pozdrawiam serdecznie fanów Hilary i Lindsay!
any comments???
a twoj blog to niby lepszy ja chociaz cos napisalam a ty nic a o czym to swiadczy co jestes jakims duchem??? cos trzeba napisac a ja lubie cte filmy i aktoroow
Ki-nio
po pierwsze: Ci aktorzy to dno ponad dnem ;]
po drugie: naucz się pisać poprawie imiona i nazwiska "swoich koFfaniutkich i sWe3t@$nYCH" aktorów poprawie
po trzecie: kto nie chce nic pisać na blogu ten nie chce, czasem lepiej nie mieć nic niż mieć taki syf jak w Twoim przypadku ;]
pisze to co lubie a nazw nie przekrecilam bo sprawdzalam potem w bravo a tam dobrze pisza aha i ostatnio czytalam tam ze Wentus nie jest pedalem wiec juz macie dowod bo Bravo zawsze prawde pisze!
z bloga Ki-nii:
para moich ULUBIONYCH aktorów to HILARY DUFF i WENTORTH MILLER!!! Hilary zagrala w wielu wartosciowych filmach a Wentuś gra w najlepszym serialu na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oboje maja cudowne role, Majkel jest madry i przystojny i koffany! a Hilary zawsze dobrze wyglada i ma talent, ladnie spiewa moze nie jest taka madra ale ja jestem do niej podobna wiec chyba jednak jest madra XD XD XD XD XD XD XD strasznie ich lubie i marze o tym by zagrali w jednym filmie najlepiej w komedii romantycznej!!!!!!!!!!!!!
komentujcie czekam na duuuuuuuuuuuuuuuzo komciow!!! :]
i co zero błędów nieprawdaż ?
no nie, zaczynam mieć mieć wątpliwości czy to nie jest aby jakaś przemyślna, sprytna prowokacja:)
Ki-niu alias Velvet - za umieszczenie Deppa wśród reszty tych "aktorów" powinnaś dostać karę przymusowego obejrzenia wszystkich produkcji Scorsese, Finchera, Chitchckoka, De palmy, Formana, Burtona i Nolana przez 24 na dobe pod rząd przez okres dwóch tyg., bez przerwy, takie brutalne troche pranie mózgu ale pozytywny skutek by przyniosło, (może, oby):)
a moze to wy jestescie prowokacjami??? ja napewno nie jestem, taka jestem, czy to moja wina ze loobie Wentusia i Hilcie i innych aktorow ktorych wy nie lubicie. i ogladam rozne filmy np. w srode mam zamiar obejrzec ed wooda Burtona wiec nie jestem taka pusta jak myslicie!
chciałam jeszcze dodac ze na forum Wentusia powinnismy go chyba xhwalic a nie mieszac z blotem w koncu to forum dla fanow ??
Jak można być prowokacjami ?
Można być prowokantami, ale człowieka którzy jest prowokacją to jeszcze nigdy w życiu nie spotkałem ;]
a jednak true, parafrazując Einsteina "dwie rzeczy są nieskończone, wszechświat i głupota fanek Wentyla, nie jestem pewien tylko co do tego pierwszego" :)