Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 741 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

MUSZE STWIERDZIC ZE PEWNIE KAZDA Z WAS CHCIALABY MIEC GO I TEN FILM TYLKO DLA SIEBIE.
ALE PODOBNIE JAK WY OGLADALO GO JESZCZE PEWNIE ZE 100 DZIEWCZAT.
NIEMARTWCIE SIE BEDZIE OK.
FILM MOZE OGLADALO WIELE ALE TYLKO WY WIECIE CO ONIM MYSLEC.

Cuwa120193

MUSZE STWIERDZIC ZE PEWNIE ZADNEJ Z WAS ON NIE CHCIALBY MIEC TYLKO DLA SIEBIE BO PODOBNIE JAK WY OGLADALO GO JESZCZE PEWNIE ZE 1 MLN DZIEWCZAT/ MARTWCIE SIE BO ON WIE ZE WY WIECIE CO O NIM MYSLEC......

Cuwa120193

o boze ile ty masz lat?..... 5? :| ja pieprze co za text:/ chcesz go to bierz, film tez, ale nie pisz takich idiotyzmow na forum bo niektorzy czytaja to i zbiera im sie na wymioty:/ 100 dziewczyn..... serial jest emitowany na calym swiecie chyba i mialo go widziec 100 dziewczyn? nie za duza liczba czasem? :D:D:D hehhh zakompleksione malolaty ery bravo girl i innych trelemorele...... takim stanowczo mowimy NIE! :]

Cuwa120193

tak to prawda koles jest przystojny,ma elektryzujace spojrzenie ale co z tego?dziewczyny nie przesadzajce:Dchoc pomarzyc zawsze mozna:)szukam sobowtóra wenta;)

Cuwa120193

Jezu a ja myślałam, że tu nie ma tak idiotycznych w

Cuwa120193

Widzę,że na forum filmweb wypowiadają się osoby,które nie mają za grosz kultury mimo swojego miana JESTEM-DOROSŁY!.Spójrzcie-chyba każdy kiedyś miał te 12-16 lat i swojego idola,któremu oddawał...ee...cześć;]
Dziewczyna obejrzała w Polsacie"Skazanego na śmierć",zobaczyła Wentworth`a po raz pierwszy w życiu i najzwyczajniej w świecie jej się spodobał.Próbowała ubrać to w słowa,ale jak widać nie za dobrze to wyszło:/
Ale wy jesteście DOROŚLI i lepiej wiecie co powiedzieć.Zamiast wyżywać się na nastolatkach idzcie pod sklep i zajmijcie miejsce wśród żulów,którzy tak jak wy nie umieją zachować się wśród ludzi.Chyba każdy ma prawo do marzen i własnego zdania(nie wyśmiewania się!),a wy niszczycie reputacje takim osobom,które pragną mieć jakieś życiowe,młodzierzowe hobby.A co do wypowiedzi ostatniego użytkownika,to poprostu żal!Skąd przyszedł Ci do głowy O-WIEDZY-WSZECHWŁASNEJ-WSZECHWIEDZY-DOROSŁA-OSOBO pomysł ze snem?Ja się tylko domyślam...

P.S.Trzy,cztery!Zaczynajcie swoje litanie wyzwisk pod moim adresem;]

arystokratka

ale w końcu jako 14-nasto latka wiesz dużo na ten temat;p

Cuwa120193

Fala krytyki falą krytki. Każdy z nas to przechodził no normalne!!! ale, jeżeli chce wyznawac milosc do tego pana czy tam co ona tam robi niech robi to na forum"inne" czy jakos tak!! tutaj raczej powinny sie znajdowac, czy jest dobrym aktorem czy nie. czy jest aktorem grajacym w dobrych filmach czy jak zagrał w tym czy tamtym filmie (albo serialu). Nie nie czepiam isę teraz!!bo kiedy nie ogladalas jakiegos filmu to zapewne (nie mówie ze zawsze czy ze to normalne poprostu tak sie mi wydaje) wchodzisz na filmweb patrzysz jaka ma note i czytasz czy ludziom podobal sie film czy nie i wyobraź sobie ze chcesz przeczytac jak ludzie spostrzegaja dany film (oczywiscie nie zawsze kierujemy sie glosem innych) a tu czytasz takie oto rzeczy, ktore nie maja nic wspolnego z filmem. tutaj ktos chce przeczytac czu jest dobrym aktorem i wogole bo w koncu uroda to rzecz gustu!! i czyta boze jaki on przystojny a on to taki albo owaki czy "MUSZE STWIERDZIC ZE PEWNIE KAZDA Z WAS CHCIALABY MIEC GO I TEN FILM TYLKO DLA SIEBIE.
FILM MOZE OGLADALO WIELE ALE TYLKO WY WIECIE CO ONIM MYSLEC." nie nie każda to po pierwsze po drugie za przeproszenie gówno mnie obchodzi co on myśli!!;p i nie przyrównaj mnie zuli, o aż tak to sie nie stoczyla;p i jestem pewna w 100%, ze Ty z savoir vivre do końca za pan brat nie jestes. (powiedziałam do końca bo każdy popełnia błedy i każdy nie potrafi sie znalesc w jakiejs sytuacji). i nie zamierzam wysnówac zadnych wnioskow. to forum nie jest miejscem na fantazje czy na boze jaki on przystojny. niech pisza ze jest przystojny, ze chca miec z nim dzieci;p ale niech dopisza tez ze jest dobrym aktorem czy tez słabym;p po to "to" forum tu jest a na forum "inne" niech nawet pisza ch chiałyby z nim robic!!;p

LaraNotsil

Ewelina 83- bravo, bravissimo, bis bis;) właśnie o to chodzi drogie kobietki że to forum na stronie o FILMach nie stronie "zbiorowa masturbacja" (wiem, pojechałem ostro ale inaczej sie nie da), wasze ochy i achy są jakby to ująć NIE NA MIEJSCU, gorzej, jak ktoś zwróci wam uwage to atakujecie pazurami, kłami i ogonem;), drogie tygrysice od tego macie gg a jak chcecie stronki to wpiszta w guglach odpowiednie słowo i coś na pewno się znajdzie, ostrzegam tylko że jak wejdzie tatuś albo mamusia do pokoju to przydałby sie pod ręką jakiś wygaszacz;)

dzięuję;p a już myslałąm, ze znowu będę musiała tłumaczyć to co napisałam;p ostatnio musze pisać bardzo dziwnie bo mało osób rozumie co pisze;(

Cuwa120193

LUDZIE POPATRZCIE NA SIEBIE I SWOJE WPISY!!!Opanujcie sie . Kazdy czlowiek ma prawdo do wlasnego zdania i nie wazne, gdzie sie wypowiada. Miejcie troche kultury i to przemilczcie!!! Żal mi sie robi gdy widze jak to niby dorosli ludzie klóca sie o jakies glupoty. Trochę szacunku dla siebie nawzajem!!! Naprawde nie macie nic ciekawszego do roboty!!?? Mnie osobiscie tez nie przypadły do gustu niektóre posty, ale tego nie komentuje! I nie wazne czy to era brava czy tez swierszczyka... Pewnie zaraz wszyscy beda po mnie jezdzic... Prosze bardzo, ale moze chociaz to da wam troche do myslenia. Wyrazajcie swoja opisnie w bardziej cywilizowany sposób!!! DOROŚLI!!!

rEwelka33

ok brakiem kultury jest "Fala krytyki falą krytki. Każdy z nas to przechodził no normalne!!! ale, jeżeli chce wyznawac milosc do tego pana czy tam co ona tam robi niech robi to na forum"inne" czy jakos tak!! tutaj raczej powinny sie znajdowac, czy jest dobrym aktorem czy nie. czy jest aktorem grajacym w dobrych filmach czy jak zagrał w tym czy tamtym filmie (albo serialu). Nie nie czepiam isę teraz!!bo kiedy nie ogladalas jakiegos filmu to zapewne (nie mówie ze zawsze czy ze to normalne poprostu tak sie mi wydaje) wchodzisz na filmweb patrzysz jaka ma note i czytasz czy ludziom podobal sie film czy nie i wyobraź sobie ze chcesz przeczytac jak ludzie spostrzegaja dany film (oczywiscie nie zawsze kierujemy sie glosem innych) a tu czytasz takie oto rzeczy, ktore nie maja nic wspolnego z filmem. tutaj ktos chce przeczytac czu jest dobrym aktorem i wogole bo w koncu uroda to rzecz gustu!! i czyta boze jaki on przystojny a on to taki albo owaki czy "MUSZE STWIERDZIC ZE PEWNIE KAZDA Z WAS CHCIALABY MIEC GO I TEN FILM TYLKO DLA SIEBIE.
FILM MOZE OGLADALO WIELE ALE TYLKO WY WIECIE CO ONIM MYSLEC." nie nie każda to po pierwsze po drugie za przeproszenie gówno mnie obchodzi co on myśli!!;p i nie przyrównaj mnie zuli, o aż tak to sie nie stoczyla;p i jestem pewna w 100%, ze Ty z savoir vivre do końca za pan brat nie jestes. (powiedziałam do końca bo każdy popełnia błedy i każdy nie potrafi sie znalesc w jakiejs sytuacji). i nie zamierzam wysnówac zadnych wnioskow. to forum nie jest miejscem na fantazje czy na boze jaki on przystojny. niech pisza ze jest przystojny, ze chca miec z nim dzieci;p ale niech dopisza tez ze jest dobrym aktorem czy tez słabym;p po to "to" forum tu jest a na forum "inne" niech nawet pisza ch chiałyby z nim robic!!;p" ale kultura jest już"LUDZIE POPATRZCIE NA SIEBIE I SWOJE WPISY!!!Opanujcie sie . Kazdy czlowiek ma prawdo do wlasnego zdania i nie wazne, gdzie sie wypowiada. Miejcie troche kultury i to przemilczcie!!! Żal mi sie robi gdy widze jak to niby dorosli ludzie klóca sie o jakies glupoty. Trochę szacunku dla siebie nawzajem!!! Naprawde nie macie nic ciekawszego do roboty!!?? Mnie osobiscie tez nie przypadły do gustu niektóre posty, ale tego nie komentuje! I nie wazne czy to era brava czy tez swierszczyka... Pewnie zaraz wszyscy beda po mnie jezdzic... Prosze bardzo, ale moze chociaz to da wam troche do myslenia. Wyrazajcie swoja opisnie w bardziej cywilizowany sposób!!! DOROŚLI!!!" to ja nie wiem czym różni sie moja krytyka od twojej krytyki?? a czy ktos tak a propo pisał tutaj ze ja jestem dorosła i wy dzieici nie macie prawa.....niech założy sobie blog i zamieści tam zdjecia jego niech sobie tam robi co chce ale tu jest miejsce na pisanie o aktorstwie tego człowieka a nie czy sie w nim zakochałam czy ie czy marze o nim albo czy wyobraźnia mnie ponosi czy nie!! nie wiem dlaczego moja krytyka jest nie wporzadku a Twoja do mnie juz jest?? wytłumacz mi to osobo. która zapewne uważa sie za dorosła. (i tiu jest różnica bo nie pisze ze jestes dorosła tylko sie za nią uważasz). z miła checia przeczytam ale niestety juz nie odpowiem bo szkoda czasu na takie osoby, które wypisuja takie głupoty o dorosłosci. nawet jak bym miała lat 10 czy 8 to tez uwazalabym, ze sa na to odpowiednie miejsa a nie forum poswiecone akotstwie!!!

Cuwa120193

Więc może troche z innej beczki... ;) Uważam, że aktor jest spoko i bardzo dobrze gra. Przekonuje mnie jego postać i jest dużo lepszy od swojego "rozmymłanego" braciszka. A to czy jest ładny czy nie to rzecz gustu. A że każdy moze mieć swoje zdanie uszanujmy wypowiedź tej 14 - latki :P

Cuwa120193

Ewelina83 Zacznijmy od tego, że cie nie krytykuje tylko staram sie zrozumiec, co daje ci ponizanie innych osob!!!Nie bede z utęsknieniem czekac az mi odpiszesz...Piszac tego posta nie mialam zamiaru wszczynac jakiejs wojny. Po przeczytaniu twojego posta zaczelam sie zastanawiac, czy wartozakladac jakiekolwiek fora, bo przeciez ludzie zamiast porozmawiac na dany temat woli sie kłócic!!!Najwyrazniej takiesa realia dzisiejszego swiata...A szkoda!!!

rEwelka33

Ok albo nie potrafisz czytac albo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Gdzie kogoś poniżyłam GDZIE!!!???to forum jest od tego, zeby pisac o aktorach czy soą dobrymi aktorami, czy złymi, jak grają, co nam sie ie podoba w ich grze a napewno nie czy sie w nich zakochałam czy nie!!!! zrozum to!!!...a moze ciężko jest zrozumieć takie rzeczy że forum od takiego pisania jest na forum "inne" lub na sworzonym przez siebie blogu....a moze za trudno jest to zrozumiec...tylko nie mów ze to jest obraza...to nazywa sie spostrzeganie faktów i zadanie pytania żeby upewnic sie, w tym co mówie!!

LaraNotsil

Koleś do najbrzydszych nienależy, ale myśle że kobiety się w nim tak "kochają" ze względu tego jaką postać gra. Jakby ktoś inny o przeciętnej urodzie grał super mądrego geniusza o dobrym sercu który każdemu wookół musi pomóc to i w nim by sie kochali ;)

Kristofio

no hmm... fakt faktem że jest sweet ;)) zarąbiste ma te oczy ! takie niebieskie ;) najchętniej bym w nich utoneła xDxDxD a teraz sie okaże że soczewki ^^ mniejsza o to ;) jest super ... Talent do grania ma itp.

LaraNotsil

widzisz rewelka i niektórzy ludzie potrafia napisac, ze sie im podoba i napisać ze talent ma albo jaką postac gra, która ich zauroczyła...od tego jest ten temat!!!!.

LaraNotsil

Za przeproszeniem-żygać(swoją drogą jakie 'ż'?)mi się nawet odechciewa jak czytam te wszystkie wypowiedzi...ehhh...moich rówieśniczek.Co to ma być?!"Jejqu jakie słitaśne oczęta...łaaa!"-to mnie doprawia o dreszcze.Wiecie co dziewczyny?Jak macie pleść takie durnowate,mało inteligentne teksty,to lepiej nie wypowiadajcie się wcale.Przecież to aktor!Halo!Aktor!Wiecie ile on ma tapety na buźce?A dzięki tapecie Wy nie widzicie jego niedoskonałości,dzięki super roli w filmie,nie zobaczycie tego jaki jest naprawdę,więć ja Was proszę!Zakończcie te grupowe orgie i zacznijcie myśleć jak ludzie,a nie rozochocone zwierzęta,bo ośmieszacie takich ludzi jak ja.I tlyko dlatego,że jestem z Waszej grupy wiekowej muszę znosić nie całkiem miłe oszczerstwa.Dziękuję.Pozdrawiam.Żegnam.
P.S.To moje zdanie na ten temat.Wreszcie powiedziałam co myślę i gówno mnie obchodzi co teraz sie stanie.

arystokratka

przydaliby sie tu "JA" i "Jusini" GDZIE JESTEŚCIE!TO FORUM POTRZEBUJE POMOCY!!

Dziewczynka,która założyła ten post troche śmieszna jest,ALE jeszcze bardziej mnie rozbawiło jak ktoś napisał,że takie zakochiwanie sie w aktorach w wieku 12-16 lat,hahaha 16?...eee...eee...eee...buSHASHASHAHSA dobre to było xD...ja myślałam,że jesli sie juz jest w średniej szkole to powinno sie myślec o PRAWDZIWYM CHłOPAKU,a nie takim z plakatu...bosz...
Zabawny ten wpis ogólem rzecz ujmując.

Nie wiem jak opisac moje zdziwienie nad osobowościa niektórych osób na filmweb,ale mam ferie wiec duzo wolnego czasu i szybko coś wymysle;D

...
...
...
ta cała dyskusja utwierdza mnie w przeknaniu,że powinna być granica wiekowa rejestrowanych uzytkowników na filmweb xD
Dobra lece.

POZDRO DLA PRAWDZIWYCH!

No wiec temat jest oczywiście bez sesnu, chociaż jak tak patrzę to dużo jest juz takich idiotycznych tematów na filmwebie, ale "Ja" tu jest absolutnie nie potrzebny. Oczywiście uważam, że Wentworth jest dobrym aktorem, ale tego rodzaju teksty to nie mają nic wspólnego z tym jak on gra , juz nie wspominająć o tym, że są głupie.

Do Werci 127: Went ma zielone oczy, chociaż głowy za to sobie uciąć nie dam, ale raczej to są zielone. No a na każdym zdjęciu ma tak właściwie inny kolor oczu, bo je retuszują czy jak to się tam nazywa, w każdym bądź razie tak powiedział w jakimś wywiadzie.

A no i jeszcze jedno : prosze was nie zakładajcie już więcej takich tematów ;)

Cuwa120193

Dobre...nie było Prison Break'a w TV nie było WENT mani...teraz o serialu jest głośniej niż kilka miesięcy temu w necie, więc nagle znalazło się miliony fanek zakładających głupie tematy...Dajcie spokój,w Polsce na ulicy jest setki takich Millerów a wam się śni aktor,czyli obiekt nieosiągalny...marnujecie czas na rozmyślania i snucie planów jak założycielka jednego z wielu tematów typu "Co byś zrobiła,gdybyś spotkała Wenta na ulicy?"...gdzieś to już przed chwilą napisałam...pozdro...wszystko z umiarem....