Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Ludzie co wy robicie z tej strony, czy wy naprawdę musicie się za każdym razem wykłócać?! Nie wiecie, że o gustach się nie dyskutuje? W sumie to nie jest już dyskusja tylko ostra wymiana zdań, przekraczająca zasady dobrego smaku! Pewna osoba prowokuje na tym forum i mam nadzieję, że niedługo zniknie z oczu, ale wy nie możecie dać się prowokować! Niech każdy wyrazi swoje zdanie i zakończy temat. Nie róbcie śmietnika z FB!! To strona o tematyce filmowej, a nie o tym co kto o sobie myśli. Czy w dzisiejszych czasach naprawdę tolerancja tak mało dla wszystkich znaczy?! Byłam świadkiem kłótni na pewnej stronie internetowej na temat, który szczerze mówiąc nie był związany z tematyką, liczba komentarzy dochodziła do 1600 i wiecie co się z nimi stało? Zniknęły. Admin się wkurzył i wszystko wykasował! Więc jeżeli nie chcecie aby to samo się stało w tym przypadku to jedynym rozwiązaniem jest zakończyć bezsensowną gadkę, która do niczego konkretnego nie prowadzi. Zawsze będzie tak, że jeden będzie myślał tak, a drugi tak. Nie zmienicie swoimi prowokacyjnymi i obraźliwymi hasłami czyjegoś zdania! Dlatego jeszcze raz powtarzam, bądźcie rozsądni i zakończcie to! POZDRAWIAM!!

Keiko

Rozumiem Cię doskonale. Pragnę zakończyć pewną 'uroczą rozmowę', ale jak ktoś mnie prowokuje to po prostu nie potrafię na to odpisać. No, ale w gruncie rzeczy masz rację, więc spróbuję już nie odpisywać na chamskie odzywki...
Pozdro

użytkownik usunięty
Keiko

Hymmm no muszę Ci przyznać rację...jak powiedziałam tylkoże mam prawo do pisania własnych opinii to zaczęto mnie wyzywać od głupich idotek..ale dobra tam...już mi to poprostu "wisi"....cokolwiek bym tam nie napisała zostanie to przekręcone...dlatego nie zamierzam dalej tego ciągnąć...to jest naprawde żenujące....

Pozdro!

Ja bardziej czytam te tematy, niż na nie odpowiadam. I powiem obiektywnie: te kłótnie są miejscami śmieszne, ale w większości żałosne. Trwa bój fanek i ceniących sobie ambitne kino użytkowników filmwebu o Wentwortha Millera (OK, ja osobiście uważam, że jest dość przystojny, ale rewelacyjnym aktorem nie jest).
No i walka PB i LOST, gdzie 3/4 wpisów należałoby powyrzucać za niezgodność z regulaminem. Bo jak można kogoś zwyzywać za gust?
No i pisanie, że masz tyle i tyle lat, to nie masz wyrobionego zdania o kinie. Przepraszam bardzo, mam 15 lat i mnie obrażają tematy zaczynające się słowami ,,do 15-latek..." albo ,,...tu powinno być ograniczenie wiekowe". Jak niektóre dzieciaki piszą sobie posty, to niech piszą. Nie trzeba na nie odpowiadać, a tutaj wychodzą wielkie wojny. Na ,,gorących tematach" jak wchodzę na filmweb to: Wentworth Miller i PB... Może trochę odpuścicie?

Woordoo

Zgadzam się. Ja też mam 15 lat i też denerwują mnie tego typu teksty. Tym bardziej, że często siedemnastolatka pisze o wiele gorzej niż czternasto ;). Jeśli chodzi o Lost, to nie wiem jak można porównywać oby dwa te seriale. Przecież nie mają ze sobą nic wspólnego, oprócz tego, że obydwa mają wielu fanów...
Ja jestem neutralna. Kocham Zagubionych, lubię Skazanego...
I po co te kłótnie??

Keiko

... właśnie.