Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller
waldeck

Autor tego posta.
Wiadomo jakiego.

Mr__Pink

napisałem na forach o wiele więcej postów niż ten jeden. Nawet cały mój wątek usunięto :D

Mr__Pink

MrPink
Spadłem z krzesła, hahahah.

waldeck

Tak wiadomo jakiej,zarąbistej.A mimo że jednej jesteś głupi że wystawiasz mu 1/10 o.O

waldeck

bardziej tu pasuje określenie "aktor jednego grymasu twarzy" 1/10

waldeck

Może i racja jednej, ale jakiej... Daje 8/10.

sandrasakaszfil

dokładnie! Prison Break 3 sezony fantastyczny serial!

waldeck

Jasne, że wiadomo - w 2013 roku ma zagrać Jacka w BioShocku :P.

waldeck

To że najbardziej znany jest z prison break nie znaczy że jest ''aktorem jednej roli'' jak widać nie zagrał tylko w jednym filmie. Poza tym popularność tego serialu chyba dowodzi że gra aktorska w tym serialu była bardzo dobra.

Claudia_filmweb

Jest znany TYLKO z roli w Prison Break. Gdyby nie ten serial to nikt by go nie znał.

waldeck

No i tu się mylisz akurat znałam go z wcześniejszych filmów. Jest NAJBARDZIEJ znany ze skazanego na śmierć ale nie tylko.. Z resztą nawet gdyby nie każdy musi być rozpoznawany z 200 filmów. Nie przesadzajmy, dobrze zagrał w skazanym i to jest najważniejsze bo dzięki temu serial odniósł sukces. Nie wiem po co czepiać się takich bzdur

Claudia_filmweb

A to że zagrał jedną miną też jest okej? Czy może takich bzdur też się nie warto czepiać?

waldeck

cfaniaczku nie umiałbys nawet w 1 % zagrac tak jak On on zagrał swietnie w wspaniałym serialu 4-sezonowym bura.... ale Ty tylko umiesz sie mądrowac pustaku wkur mnie

waldeck

Racja. W dodatku homoseksualista.

vuduu

waldeck to ze aktor ci sie nie podoba to nie znaczy muszisz spamowac glupoty na roznych forach.

waldeck

Polecam Piętno. Uważam, że dobrze tam zagrał.

karolajna_7

Sprawdzę