Może jest "boski" i co z tego wielu ludzi jest nie popularnych, i są bardziej "boscy" od niego. Macie się czym podniecać, gra w Skazanym na śmierć takiego mądrego i ogólnie wspaniałego ale czemu nie pisaliście tyle na forum jak jeszcze nie grał w skazanym na śmierć. I grał role drugo planowe albo pojawiał się raz w jednym ujęciu.
Chyba do mnie... ;P Ale jakoś Ci nie wierzę, bo z "drzewka" wynika że do pana Emc2... :D Chciałaś się jakoś obronić? ERROR! :D nie wyszło Ci...
O, witam Szanownego Pana :)
Jak sam widzisz - pyskate małolaty wciąż, usilnie próbują wrobić mnie w prokuratora ;))
No cóż.
Ktoś kiedyś mądrze powiedział "Istnieją dwie nieskończone rzeczy, wszechświat oraz..."
... - ;)
Btw zrobiłem sobie temacik w moim profilu.
Ufam że go odwiedzisz, zostawisz ślad i...
Będziesz dalej walczył z pokoleniem dziewcząt '95.
No cóż.
Ktoś kiedyś mądrze powiedział "Istnieją dwie nieskończone rzeczy, wszechświat oraz..."
... - ;)
Btw zrobiłem sobie temacik w moim profilu.
Ufam że go odwiedzisz, zostawisz ślad i...
Będziesz dalej walczył z pokoleniem dziewcząt '95.
Na tym forum są już poruszane nawet kwestie uczuć! :D No proszę... Aż strach pomyśleć do czego tu może dojść za jakiś czas :DD Crazy - nie rań Izusi ;-)))
Nie znasz 10 przykazań bożych :/ 2. Nie będziesz miał imienia pana boga na daremnie. Widać że nie znasz
najpierw sie sama naucz a potem kogos popawiaj!!!!
NIEBEDZIESZ BRAL IMIENIA PANA BOGA TWEGO NA DAEMNO!!!
A tak poza tym to, ten komentarz jest stary i już nie modny :P czyli ty też jesteś stary i niemodny :P
A tak poza tym to, ten komentarz jest stary i już nie modny :P czyli ty też jesteś stary i niemodny :P