Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 709 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Co Wam przychodzi jako pierwsze do głowy, gdy słyszycie słowa Wentworth Miller?

Milionom fanek na całym świecie jego imię i nazwisko nieodłącznie kojarzy się z przymiotnikami "boski", "zabójczo przystojny", "uroczy", "miły" i "dzielny". Poza tym jest to dla nich jedyny godny synonim dla "księcia z bajki". Niestety, bajki bajkami, ale prawda o aktorze może być zupełnie inna.
Osoby, które pracują z nim na co dzień na planie trzeciego sezonu Prison Break twierdzą, że Went jest zakompleksionym, zadufanym w sobie, opryskliwym homoseksualistą , któremu woda sodowa uderzyła do głowy... (czytaj więcej)

Oto wstrząsające wyznania współpracowników Wenta.

Wentworth jest bardzo zarozumiały i zapatrzony w siebie. Zdaje się, że kompletnie stracił nad tym kontrolę. Zachowuje się jak rozpieszczona księżniczka - pomiata ludźmi i poniża ich. Chyba woda sodowa uderzyła mu do głowy - zabronił odzywać się do siebie statystom pracującym na planie trzeciego sezonu Prison Breaka, a przecież sam przez wiele lat pracował na planie właśnie w tej roli. Na plan przychodzi z własną ekipą służących, którzy są wytresowani tak, by spełnić każde jego życzenie. Kiedy zaś coś idzie nie po jego myśli wpada w furię i krzyczy na wszystkich wysokim, piskliwym głosem!

Przyznajemy, że jesteśmy zaskoczeni tymi doniesieniami. Wentworth zawsze wydawał nam się miłym i pogodnym facetem. Źródła magazynu "The National Enquirer", w którym opublikowano te rewelacje, donoszą jednak, że Miller istotnie taki jest, ale tylko przed obiektywami kamer.
To kompletny sztywniak! Cała jego odwaga i bohaterstwo znikają w momencie wyłączenia kamer.

Informator magazynu chwali za to Dominica Purcell'a, czyli serialowego Lincolna - brata granego przez Wenta Michaela Scofielda. Dominic stara się być miły i uprzejmy dla wszystkich członków ekipy - bez względu na to, czy ma do czynienia z aktorką, czy zwykłym statystą.

Przykro nam, ale to nie jest wcale koniec złych wieści dla fanek Wentwortha Millera. Kilka dni temu paparazzi przyłapali go na spacerze ze znajomym - aktorek Lukiem MacFarlane, który jest młodszy od Millera o 8 lat. Niby nie ma w tym nic dziwnego, ale niestety na spacerze się nie skończyło. Chłopcy spędzili ze sobą cały dzień - widziano ich między innymi na wspólnych zakupach, w kawiarni, w galerii sztuki, aż wreszcie znikających wspólnie w mieszkaniu Wentwortha.

Na upartego ciągle można by twierdzić, że zachowują się jak zwykli przyjaciele, ale warto wiedzieć, że Luke MacFarlane publicznie przyznał się do bycia gejem i miał już kilku "oficjalnych" partnerów, między innymi znanego z Grey's Anatomy TR Knight'a.

Źródło - skazanynasmierc.pl

Zawsze wiedziałem, że to kretyn. Nie dość ze nie umie grać to jeszcze pomiata wszystkimi jakby był nie wiadomo kim.

Flaj

"Co Wam przychodzi jako pierwsze do głowy, gdy słyszycie słowa Wentworth Miller? "

Podręczny kozioł rozpłodowy.

Bezmozgi_Ogladacz_again

co wy od niego chcecie went jest spoko!! ;p;p;p;p;p;p;p;p

Bezmozgi_Ogladacz_again

Kurde i co wy chcecie każdy mógłby se wymyślić taką bajeczkę jak Ty napisałeś i wiadomo że po prostu ludzie mu zazdroszczą i piszą takie bzdury! tak się składa że czytałam w magazynie People relacje z planu Prison Break i to co inni aktorzy o nim myślą znalazł się też tam komentarz reżysera i 4 statystów, dlatego daruj sobie te kłamstwa ... ;|

Bezmozgi_Ogladacz_again

a nawet nie powiedziałeś idioto tego ze to plotka bo na stronie tej co podałeś za źródło był ten wrtykuł i na górze było napisane że to plotka więc wiesz co ja na to ? LOL2 hahahahaha ;D

Flaj

Na myśl przychodzi mi ciepła, letnia bryza. Wschód słońca na plaży. Poranek o cris'ie.

Wszystko pięknie, ale... National Enquirer to hamerykański odpowiednik naszego Faktu. Więc te informacje są tak wiarygodne, jak to, co codziennie poczytać można na pudelku czy egoistach.

A szczerze mówiąc mało mnie obchodzi jaki Wentuś jest na codzień. Liczy się to jakim jest aktorem. A jakim jest, to chyba wszyscy wiedzą.

Cris

kojarzy mi sie z Zapachem świeżo skoszonej trawy, pełzącej w szemrzącym strumyku :)

ArteXus

Że co ta trawa niby robi w tym strumyku?!:P

Mims

Pełzi :P

Mims

pełzącuje. :)

Cris

A może pełzi. :) Komentarz Bezmózgiego był zniknięty.

Cris

To zależy od rodzaju trawy.
Od razu wiadomo, że nie jest to trawa ze szpotawą nogą, która szpoci (tzw. szpotlok trawiasty).
Ta trawa jest bez nóg, więc pełzi albo pełzuje, zależy od botanika, u nas mówi się, czołguje się.
Jest jeszcze kwestia strumyka.

marlon3brando

a nie mówi się ze przypadkiem pełznie :D ???

ArteXus

O nie - mój drogi... Pełzanie nie jest w żadnym razie kwestią przypadku :)

ArteXus

aaaa pokręciłem zdanie :D

miało być: a nie mówi się przypadkiem, że coś (w tym wypadku trawa) pełznie :D ???

marlon3brando

Strumyk jest szemrzący, co kolega Kacza zaznaczył.
Można przypuszczać, że płynie z wolna. W pobliżu może też szumi gaj (aluzja do Wentu$ia). Albo gay (kolejna).

Cris

a ja mam teraz inne pytanie ,trochę głupie ale mnie to ciekawi

bo w opisie o Wentworthcie jest:
"Wentworth Earl Miller III urodził się w Wielkiej Brytanii, dorastał w Brooklynie i Nowym Jorku..."

i hmm zastanawia mnie jedno, czy Brooklyn to jest osobne miasto czy nie? bo z tego co wiem to hmm to chyba jedna z iluś tam dzielnic Nowego Jorku, ale chyba nie miasto... i to mnie zastanawia czy moja wiedza jest błędna czy być może tutaj jest błąd :)

Cris

Chłopaki, jesteście najlepsi, dzięki!!!:):):)

Mims

a do kogo odnosi się to "Chłopaki jesteście najlepsi" :D :D ?

a i w czym najlepsi ?

ArteXus

@Kacza

Faktycznie jest tam błąd. Powinno być "dorastał w Brooklynie, Nowym Jorku i USA".

A co do określenia "jesteście najlepsi" wystosowanego przez kobietę - badania wykazały, że dotyczy to najczęściej sfery seksualnej, ale filmweb nauczył mnie już niestandardowego podejścia do pozornie szablonowych spraw ;-)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Tobie to tylko jedno w głowie, Bezmuzgi!:P
Hmmmm, myślałam, że wyraziłam się w miarę jasno:P

Mims

A co :P Ciupciać się trzeba, inaczej gatunek wymrze :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Mówi się bzykać!:P .................................

Mims

Ja wiem że niektórzy tę czynność nazywają: Moczeniem Kaczora :D

ArteXus

O fuj!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Bez obrazy Kacza, ale mi się nie podoba ta nazwa!:P

Mims

Nie mam się za co obrażać :D
ale w sumie fajnie to brzmi: Moczenie Kaczora :D

ArteXus

Nieeeee!!!:P Gra słów jest tu aż nadto dwuznaczna!:P

Mims

ten koleś to kompletny idiota, gra gorzej niż paris hilton czy mroczki, a do tego jest jeszcze większą ciota pedał!

marekkonsek

marekkonsek-skoro go tak nienawidzisz i mówisz że do dupy gra to czego dałeś mu ocene 10 ?.

Flaj

Że nie umie grać to sie nie zgodzę , jest bardzo dobrym aktorem a jego zachowanie poza planem mi wisi ... ma wlasne prywatne zycie i niech robi co chce , kazdy ma inny charakter

vcore

marekkonsek to jest zwykły prowokator i tyle :)

ArteXus

Nie sądzę, żeby był prowokatorem... raczej idiotą :D

Zenobia

aleście się przyczepili do tego Wenta biednego. Jedni przeginają w jedną, drudzy w drugą xD

A ja powiem, że ani jedni ani drudzy nie mają racji, bo jak możecie oceniać Wenta, skoro wcale go nie znacie? Jedyną osobą, którą MOGLIBYŚCIE oceniać, bo ją często "widujecie" byłby Michael Scofield, gdyby istniał naprawdę. Ale to postać fikcyjna grana przez Wenta... a o Wencie nie wiecie nic, bo niby jak?

A dla mnie Wentworth Miller jest zwykłym człowiekiem, jak miliardy ludzi na Ziemi, z tą tylko różnicą, że jest dosyć znany. Ale co... aktorstwo? Zawód jak każdy inny.

Flaj

no a uważam, że to stek bzdur z jakiegos brukowego amerykanskiego pisma. co nie znaczy, że bronie wenta jako osoby- bycmoze jest zadufany, chociaż nie sadze żeby był gejem... prawda jest taka , że nie mozemy oceniac JEGO tylko jego aktorstwo (i wyglad ewentualnie:P).

eggy

Chce wam tylko powiedzieć, że w którymś z ostatnich wywiadów Wentworth zaprzeczył, że jest gejem. Zresztą on ma dziewczynę.

kasia_09

Pewnie Ciebie :D

Zenobia

Ha! Niestety nie ma tak dobrze ;) Jak nie wierzysz to sobie poszukaj na necie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ArteXus

Na tych fotach podobno jest jego dziewczyna:
http://www.seriale.telebim.info/obrazki/subfolders/new/wm_ab.jpg
http://www.seriale.telebim.info/obrazki/subfolders/new/wm_ab_01.jpg
http://www.seriale.telebim.info/obrazki/subfolders/new/wm_ab_02.jpg
Dziewczyna wygląda na zadowolona jego obecnością...zresztą nie dziwię się...

Emily_12

No tak, klepnęła go po ramieniu!:) Z pewnością nigdy tego nie zapomni!:P

Emily_12

Taaa.. jeszcze gdzieś po drodze była Mariana i Luke :lol: ;)
Pozdr. :)

Malorie

Taaaak bardzo zadowolona...
W końcu takiego dobrego i wielkiego aktora klepnęła po ramieniu...
Będzie miała co opowiadać wnukom :D

ArteXus

Na pudelku o tym nie pisali wiec może coś w tym jest....

Emily_12

.......................................chociaż w to bardzo wątpię.

Emily_12

On jest złym aktorem,wystarczy zobaczyć jak gra.

slucha4589

heh, aktorem jest dobrym, wiec Stfu, ale co do tej babki... o booooże co za bazyl ...

użytkownik usunięty
Flaj

przychodzi mi do głowy jako pierwsze to drugie:)

...milionom fanek na całym uniwersum
kojarzy się z przymiotnikami "bosy", "zabójczo niestrawny", "z uroczysk", "mdły" i "zdrewny" (lub "rdzewny")

poza tym jest jedynym godnym synonimem "miecia z barki"

...niestety bajki bajkami ale prawda o aktorze może być właśnie taka, a nie nijaka - opryskany, zafundamentowany i zakompleksiony - (kompleks więzienny), któremu drewno uderzyło w głowe ... pozostawiając uraz widoczny w zbliżeniach, zwłaszcza w scenach gry "en face look into statyw and skup sie, zaraz wyleci ptaszek"

cheeessss:)

Brakowało mi Twoich tekstów Emc2:) Fajnie znów Cię tu widzieć:)

użytkownik usunięty
Mims

thanks, i miło jest tu wrócić :)

pozdro

aaaaaaaaaaa HAHAHAHAHAHAHa..... [ excellent play of words;P ]

Flaj

wy jesteście nienormalni jest spoko i to Ekstra CIACHO;)) i na pewno nie jest gejem spał któryś z nim czy co????