Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 707 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Nie rozumiem. Co takiego ludzie w nim widzą? W moim otoczeniu wszyscy go lubią i uważają że Michael jest najlepszą postacią w Prison Break. A jak powiedziałam że wolę T-Baga to spojrzeli na mnie jak na wariatkę. Co takiego w nim jest, bo dla mnie to z wyglądu jest za lalusiowaty a z gry za przeciętny. Na nic ponad 5/10 nie zasługuję. Czekam na argumenty- sensowne oczywiście.

Lady_From_Burton_World

A ja tez wolę T-Baga:) wg mnie najlepsza postac w całym serialu. Lubię jeszcze Mahone'a i bardzo fajny byl Abruzzi. Michael mi się podobał przez pierwsze kilka odcinków, ale znudził mi się. Za to T-bag jest super. dowiedziałam się ostatnio że w związku z tym jestem skrzywiona;) no cóż, bywa;P

alien_2

O ja, a u mnie nikt nie lubi Michaela i wszyscy zachwycają się T-Bagiem i Mahonem...nie ma to jak nowy, ciekawy temat

Gold_Fish

Domyślam się, że twój post był pisany z ironią czego nie rozumiem. Czy jest coś dziwnego wg. Ciebie w tym, że chciałam poznać opinię innych? Nie ma to jak osoba która chce sie wywyższyć sama się ośmieszy, przynajmniej dla mnie...

Lady_From_Burton_World

Nie,nie ma w tym nic dziwnego, chodzi mi o to, że niekoniecznie trzeba zakładać nowy temat :) no ale na forum takiego "aktora" to niewiele znaczy, tu większość postów fanek jest niezbyt mądra, no ale to topowy aktor wg niektórych ;)

Gold_Fish

Hej! Tyczy się osoby, która zaczęła ten temat po pierwsze tobie nie musi się on podobać, po drugie jest przystojny a po trzecie nie każdy postrzega go inaczej. To proste :D Pozdrawiam wszystkie fanki Millera, ale ja do nich nie należę :):*

Lady_From_Burton_World

Nie wiem co inni widzą w Michael'u dlatego mogę jedynie podzielic się swoim zdaniem na temat jego osoby. Mnie osobiście najbardziej podoba się w nim intelekt. Facet jest bardzo inteligentny, bystry, przebiegły. Zawsze znajdzie jakieś wyjście z danej sytuacji a co najważniejsze nie ucieka się do przemocy. A że jest przy tym przystojny... no cóż... jeszcze milej ogląda się serial ;)
T-bag natomiast wywołuje we mnie mieszane uczucia. Z jednej strony strasznie mnie wkurza - skubany zbok ;/ Z drugiej natomiast jest w nim coś tak zabawnego, że mimo to żywię do niego sympatię :)
Jeśli chodzi o grę aktorską to uważam, że nie powinniśmy sprzeczac się o to czy Robert Knepper jest lepszym aktorem od Wentwortha Millera czy może odwrotnie z racji tego, że nie mamy zielonego pojęcia jak Miller zagrałby T-baga a Kepper Scofielda...
A to, że Twoi znajomi patrzą na Ciebie jak na wariatkę to tylko o nich świadczy...niestety nie najlepiej ;)

Malorie

Właśnie! Podoba mi się w jaki sposób *Malorie* ujęła (przepraszam jeżeli pomyliłam płci) fakt, że nie powinniśmy się sprzeczać, który z aktorów jest lepszy bo to nie ma sensu. Ale też musimy się zadowolić tym czym jest :D

AnkaWi

Nie irytujcie się tak. Ja poprostu zadałam pytanie i wcale nie oczekuję od was, że sie ze mną zgodzicie. Byłam poprostu ciekawa, w żadnym wypadku nie chcę się z nikim kłócić, poprostu w moim środowisku tyle osób uwielbia Michaela że chciałabym je zrozumieć i zobaczyć w nim to co oni w nim widzą. Pozdrawiam wszystkich, również fanki Wenta(do których się niestety nie wliczam). **Winona*

Lady_From_Burton_World

AnkaWi - to może ja lepiej sobie nicka zmienię żeby nie wzbudzac więcej wątpliwości co do mojej kobiecości :lol: ;)

**Winona* - ależ my się z Tobą nie chcemy sprzeczac! :)) Zresztą nie wiem z czego to wywnioskowałaś... ;) Wiesz... możliwe, że nigdy nie zrozumiesz co ludzie widzą w Mike'u z prostej przyczyny - masz po prostu inny gust i tyle ;) Pozdrawiam :)

Malorie

Oj przepraszam. Wiedziałam, że jesteś płci pięknej, ale musiałam napisać bo czasem zdarzają się przypadki :D

AnkaWi

Wiem - dlatego się z Tego śmieję :lol: ;)Tak, że spoko :)

Malorie

To dobrze :) =) Ale od teraz będę już w stu procentach pewna co do twojej płci :D