Na samym początku podkreślam ,że nie zwariowałam na punkcie Wentworth'a.Bardzo go lubię i podoba mi sie jego gra w "Skazanym na śmierć"i te zimne spojrzenie:p:p Natomiast ciekawi mnie pewna rzecz dotycząca jego orientacji.Mnie to rybka plum czy on jest homo czy hetero tylko tak pytam z ciekawości czy On naprawdę jest nie tego...Bo wszelkie strony plotkarskie typu pudelek i inne rozpisują się na ten temat.Oczywiście nie jest to udowodnione w żaden sposób a i tak piszą że gej gej i jeszcze raz gej:|Ostatnio czytałam że ma zamiar założyć rodzinę tylko że chłopaczyna niema czasu (och ta praca)a właśnie to może z tego powodu.Głupie gazety czepiły się Go a jak on naprawdę niema czasu...Bo przecież każdy wie że gazety czekają tylko na takie smakowite koąski żeby obrabiać im cztery litery:P;P;P Ale jestem ciekawa co Wy na ten temat sądzicie bo moze wy macie jakies wiarygodniejsze źróda na twmat jego orientacji.
ja mam wiarygodne źródło: mój kolega od kołyski. chodził razem z Went'em na panny, gdy razem studiowali.
a gejem jest jego tata Wentworth Miller II, który wchodził do wanny kolegom Went'a.
miłej zabawy z lawiną postów, które się tu zaraz wysypią:)
Boze jakie wy strony czytacie - pudelek to strona ktora w 99 % pisze glupoty jeszcze tego nie wiecie ?! :| takie rzeczy to sie sprawdza na oficjalnych stronach a nie na jakis stronam takiego typu.
Boze jakie wy strony czytacie - pudelek to strona ktora w 99 % pisze glupoty jeszcze tego nie wiecie ?! :| takie rzeczy to sie sprawdza na oficjalnych stronach a nie na jakis stronach takiego typu.
Absolutnie zgadzam się z wypowiedzią powyżej :).
Pudelek pisze głupoty w 99% natomiast jest jeszcze kozaczek 99,5% niewiarygodności :P.
Zresztą nawet jeśli jest gejem to co z tego???
Ma prawo do tego i nikt mu tego nie zabroni ,a sszans u niego i tak nie macie :P.
Tak się składa, że on preferuje dupne wibracje... Wybacz mi moja droga szczerość, ale nie mocz się na jego widok bo on i tak pakuje tylko od tyłu. Badziewny aktor z niego, nic mu nie zrekompensuje braku talentu. Jedyne, czego można być pewnym na 100% to stwierdzenia "Skończy się PB, skończy się Wentyl". Tyle ode mnie...
Swoją drogą - jakby jego chłopak przeczytał, co tu drogie fanki wypisują to by się uśmiał. Przykro mi to mówić, ale na pewno przyznałby rację antyfanom.
Z całym szacunkiem, Sawyer :P