Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Na samym początku podkreślam ,że nie zwariowałam na punkcie Wentworth'a.Bardzo go lubię i podoba mi sie jego gra w "Skazanym na śmierć"i te zimne spojrzenie:p:p Natomiast ciekawi mnie pewna rzecz dotycząca jego orientacji.Mnie to rybka plum czy on jest homo czy hetero tylko tak pytam z ciekawości czy On naprawdę jest nie tego...Bo wszelkie strony plotkarskie typu pudelek i inne rozpisują się na ten temat.Oczywiście nie jest to udowodnione w żaden sposób a i tak piszą że gej gej i jeszcze raz gej:|Ostatnio czytałam że ma zamiar założyć rodzinę tylko że chłopaczyna niema czasu (och ta praca)a właśnie to może z tego powodu.Głupie gazety czepiły się Go a jak on naprawdę niema czasu...Bo przecież każdy wie że gazety czekają tylko na takie smakowite koąski żeby obrabiać im cztery litery:P;P;P Ale jestem ciekawa co Wy na ten temat sądzicie bo moze wy macie jakies wiarygodniejsze źróda na twmat jego orientacji.

honey_18

ja mam wiarygodne źródło: mój kolega od kołyski. chodził razem z Went'em na panny, gdy razem studiowali.
a gejem jest jego tata Wentworth Miller II, który wchodził do wanny kolegom Went'a.

miłej zabawy z lawiną postów, które się tu zaraz wysypią:)

honey_18

Boze jakie wy strony czytacie - pudelek to strona ktora w 99 % pisze glupoty jeszcze tego nie wiecie ?! :| takie rzeczy to sie sprawdza na oficjalnych stronach a nie na jakis stronam takiego typu.

honey_18

Boze jakie wy strony czytacie - pudelek to strona ktora w 99 % pisze glupoty jeszcze tego nie wiecie ?! :| takie rzeczy to sie sprawdza na oficjalnych stronach a nie na jakis stronach takiego typu.

Milanka

Absolutnie zgadzam się z wypowiedzią powyżej :).
Pudelek pisze głupoty w 99% natomiast jest jeszcze kozaczek 99,5% niewiarygodności :P.
Zresztą nawet jeśli jest gejem to co z tego???
Ma prawo do tego i nikt mu tego nie zabroni ,a sszans u niego i tak nie macie :P.

DeeelShannon

tak?
ojej, ale ze mnie głuptasek...

GodFella

napewno nie jest gejem.
wiem to na 100%

aska_mill

Napewno to Chopin nie żyje...

Zenobia

Aska...a znasz go osobiscie?-blisko?

honey_18

ON NIE JEST GEJEM .!

NIE MAJĄ CO PISAĆ TO WYMYŚLAJĄ JAKIEŚ 'BZDETY' xDD

formelka3

Tak się składa, że on preferuje dupne wibracje... Wybacz mi moja droga szczerość, ale nie mocz się na jego widok bo on i tak pakuje tylko od tyłu. Badziewny aktor z niego, nic mu nie zrekompensuje braku talentu. Jedyne, czego można być pewnym na 100% to stwierdzenia "Skończy się PB, skończy się Wentyl". Tyle ode mnie...

Swoją drogą - jakby jego chłopak przeczytał, co tu drogie fanki wypisują to by się uśmiał. Przykro mi to mówić, ale na pewno przyznałby rację antyfanom.

Z całym szacunkiem, Sawyer :P