Przepraszam tych, których uraziłam moim pytaniem-nie miałam takiego zamiaru:) Kiedyś na jednym z poratli internetowych przeczytałam, że Went PODOBNO jest gejem... Chciałabym wiedzieć czy on kiedyś oficjalnie to potwierdził?
Czytałam...ale MYŚLĘ że to kolejna głupia plotka, tak samo jak o Efronie ;/ pozdr
Tacy ludzie jak wy tutaj wszyscy mnie po prostu irytują. To chyba indywidualna sprawa każdego człowieka jakiej orientacji seksualnej jest? Żałosne. A słowo "pedał" świadczy tylko o poziomie inteligencji osoby, która wypowiada takie wyrażenie.
Kamil Franz, jeżeli cię to nie obchodzi to w jakim celu nazwałeś go "pedałem"?
Karierę zaczął dosyć późno, więc jak narazie nie miał się czym wykazać poza PB, w który jest zaangażowany ponad 3 lata.
Bo mi się tak powiedziało. Nie podoba się mi jako aktor, jest beznadziejny. Idol spokorniałych nastolatek i młodzieżowych arcyambitnych czasopism typu popcorn czy bravo.
Nie róbmy się na takich co tylko talent lub jego braki dostrzegają, aktorów się dzieli na tych którzy zwalają z nóg swoją grą aktorską i na takich Wentworthów, którzy są przystojni i zjeżdżani tylko za to że nie mieli jeszcze okazji pokazać się poza produkcją dzięki której są dziś rozpoznawalni.
Kamil Franz, pozwoliłam sobie zajrzeć na listę Twoich ulubionych ludzi kina, pierwszy przykład - Angelina Jolie. Według mnie ni to piękne, ni utalentowane, a nie dokładam wszelkich starań żeby napisać kilka niemiłych komentarzy na jej profilu, jak Ty tutaj. Wszyscy rozumieją co chcesz przekazać, wyluzuj trochę.