Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 826 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Przepraszam tych, których uraziłam moim pytaniem-nie miałam takiego zamiaru:) Kiedyś na jednym z poratli internetowych przeczytałam, że Went PODOBNO jest gejem... Chciałabym wiedzieć czy on kiedyś oficjalnie to potwierdził?

użytkownik usunięty
entropka

Czytałam...ale MYŚLĘ że to kolejna głupia plotka, tak samo jak o Efronie ;/ pozdr

Czy on jest transseksualistą ; >> ??

ArteXus

ON JEST BI........
TAK JEST GEJEM ...
Przykro mi .....
:):):):):(:(:(:(

Shannon_Rutherford

Jakoś specjalnie mnie to nie zdziwiło. Zawsze mówiłem, że to pedał.

użytkownik usunięty
Shannon_Rutherford

być bi to nie znaczy być gejem...

entropka

Tacy ludzie jak wy tutaj wszyscy mnie po prostu irytują. To chyba indywidualna sprawa każdego człowieka jakiej orientacji seksualnej jest? Żałosne. A słowo "pedał" świadczy tylko o poziomie inteligencji osoby, która wypowiada takie wyrażenie.

pannaannowata

Mnie to nie obchodzi czy jest gejem czy lesbijką, ważne jakim jest aktorem. A aktorem jest miernym.

Demonologic

Kamil Franz, jeżeli cię to nie obchodzi to w jakim celu nazwałeś go "pedałem"?

Karierę zaczął dosyć późno, więc jak narazie nie miał się czym wykazać poza PB, w który jest zaangażowany ponad 3 lata.

pannaannowata

Czy wentworth jest zoofilem?

Bobey

Skąd takie przypuszczenie?

pannaannowata

Bo mi się tak powiedziało. Nie podoba się mi jako aktor, jest beznadziejny. Idol spokorniałych nastolatek i młodzieżowych arcyambitnych czasopism typu popcorn czy bravo.

Demonologic

Cóż. Każdy ma swoje zdanie. ;)

entropka

Nie róbmy się na takich co tylko talent lub jego braki dostrzegają, aktorów się dzieli na tych którzy zwalają z nóg swoją grą aktorską i na takich Wentworthów, którzy są przystojni i zjeżdżani tylko za to że nie mieli jeszcze okazji pokazać się poza produkcją dzięki której są dziś rozpoznawalni.
Kamil Franz, pozwoliłam sobie zajrzeć na listę Twoich ulubionych ludzi kina, pierwszy przykład - Angelina Jolie. Według mnie ni to piękne, ni utalentowane, a nie dokładam wszelkich starań żeby napisać kilka niemiłych komentarzy na jej profilu, jak Ty tutaj. Wszyscy rozumieją co chcesz przekazać, wyluzuj trochę.

entropka

Tak on jest gejem przeczytaj mój temat a się o nim coś więcej dowiesz