http://www.filmweb.pl/topic/603164/Nie+bedzie+lepszego+filmu+w+2007+roku.html
Ja off line 24 marca 2007 15:16
Przeczytajcie co o Was myśli ten użytkownik.
Wiecie,że JA jest aktorem.Narazie jego największe osiągnięcie to zrobienie laski aby zagrać ciecia w DUBLERACH
"Ja" jestes chory i żałosny, wszystko krytykujesz! Uwielbiasz Shreka-bo masz możdżek Osła(nie obrazajac osiołka) Jestes dennym prowokatorem jak Krysia Bloom oboje czcicie Orlando Blooma. Nie jestem fanka Millera, lubie jego postac w PB i mi nie przeszkadza...a ty pozbieraj swoje zabawki i idź już spać-bo Dobranocka jest dla ciebie zbyt trudna do zrozumienia
Zgadzam się. Dlaczego niby fanki Millera mają być "puste"? Czy to znaczy, że lubiąc grę tego aktora jestem głupia? Nie sądzę... Albo, że nie mam gustu? Przecież jest przystojny. Nie spodziewałam się, że ktoś może tak obrazić inną osobę tylko dlatego, że ma ona inne upodobania. Ciekawa jestem co takiego znajdujesz w Shreku, czego brakuje ci w prawdziwych aktorach, a nie tych animowanych.
Fanka Wentwotrha Miller'a.
"Albo, że nie mam gustu? Przecież jest przystojny"
Sama sobie przeczytaj na spokojnie ten tekst. Jest zajebistym aktorem, bo jest przystojny - ot to z tego wynika...
Wcale nie powiedziałam, że jest dobrym aktorem bo jest przystojny. Powiedziałam, że nie rozumiem dlaczego nazwano mnie 'pustą fanką' skoro Miller jest dobrym aktorem i dlatego jestem jego fanką, a to, że jest przystojny to był tylko dodatek. Sam musisz chyba przyznać, że mało jest aktorów, którzy odnoszą jakikolwiek sukces i jednocześnie nie da się na nich patrzeć. A na drugi raz proszę cię,... przeczytaj uważnie co napisałam...