Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

...że jakiś tam aktor z serialu "Bracia i siostry", przyznał się oficjalnie, że jest gejem, i po rozstaniu z ówczesnym partnerem "znalazł pocieszenie w umięśnionych ramionach Wentwortha Millera".

jestem tolerancyjny, ale prawdę mówiąc, to jest taka sensacja, że głowa boli!

ps. a i tak Super Express zostanie dla mnie najlepszą gazetą!

Przemek

Ale Super Express (zaraz po Fakcie) to największy brukowiec :D
Pisza w nim same gówna i takie hmm nic nie znaczące pierdoły,by tylko zaintereosować ludzi...
Oni robią z byle gówna sensacje...

A co do Wentyla to szczerze zwisa mi to czy jest pedałem czy jest normalny... Od tego jakiej orientacji jest lepszym aktorem się nie stanie :)

Przemek

w umięśnionych ramionach PRAWIE Z TABORETU SPADłEM

Tibn

normalnie jak to przeczytałem, to miałem niezły polew tylko:D
jeśli on jest umięśniony, to ja jestem świętą Kleopatrą:P

użytkownik usunięty
Przemek

On nie jest gejem! Ale wy głupoty tu piszecie jak by był to by Sary nie calowal w wiezieniu!

Jaka Ty durna jesteś... dziewczyno pierdolnij się w łeb...
a niby co Jacek Poniedziałek (ten co gra Rafała w M jak Miłość), jest gejem i jakoś tą swoją Martę z serialu całuje ;]

więc o co Ci biega idiotko ???

ArteXus

Hahahaa, ubaw na maxa!! Co za niedorozwoje tu;) Twoja bezposrednia odpowiedz kacza dynio robawila mnie, aczkolwiek bardzo trafna;)

Przemek

Kacza_gdynia ma rację. Przecież Poniedziałek to gej, a Martę całuje...więc o co chodzi?
są faceci geje, niedawno czytałem, że jakiś facet rozwiódł się z żoną po 11 latach małżeństwa, bo przyznał się, że jest gejem i nie może dłużej tego ukrywać, zaś małżeństwo to był sposób, aby się "wyleczyć" z tego homoseksualizmu. Co dziwne, ta para ma dwójkę wspólnych dzieci.
aha, podobno w grupie 10 osób jest jeden homoseksualista, więc może to być Twój kolega z klasy, albo znajomy :)

użytkownik usunięty
Przemek

leeee...nie wierze w to- zawistni jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czemu od razu zawistni??? ja nie wiem, jak gra, bo nie oglądam "Skazanego na śmierć"-ja tylko cytuję to, co przeczytałem w gazecie. I wcale nie jestem zawistny, bo dlaczego niby mam być??? Z niego to jest taki aktor jak nie powiem co, bo zabłysnął w dwóch produkcjach i wielki mi aktor!!!
Ludzie, nie róbcie jaj z pogrzebu!!!!

Przemek

hmmm...a ja dzisiaj byłam w sklepie po super expres i powiedzieli mi ze wycofali dzisiaj z produkcji... ;|
umiesniony to on nie jest tyle ze dla niektórych przystojny, a pisza tak bo nie mają co robic...w sumie to jego sprawa czy jest homo czy nie, więc po co się czepiac? jak ktoś jest jego fanem to nie będzie na to zwracał uwagi...:)
Pozdrawiam:P

magdzik

a jej, dzięki wielkie za pozdrowionka :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
przesyłam także:)