....... All the best z okazji 35-tych urodzin zyczy Amber7....[dzieki ...you know who ;-) ]
Stara pierdoła.
A na tym nowym zdjęciu wygląda jak Vanilla Ice, czyli skończony frajer.
Zanim mu stukną 4 dychy powinien się zapisać do szkoły aktorskiej, albo jeszcze lepiej - skończyć swoją żałosną "karierę".
Życzę mu (choć to bardziej marzenie niż życzenie), aby w końcu liznął coś umiejętności aktorskich...
Chciałbym i życzę mu, jak najlepiej. Nie kierują mną jednak altruizm. Bynajmniej. To będzie swego rodzaju mutualizm - Wentyl wreszcie się czegoś nauczy, a ja nie będę zaciskać zębów, patrząc na jego grę.;-)
Oby tak było, bo zbyt częste zaciskanie zębów prowadzi do uszkodzenia szkliwa :D Będziesz miał problemy ;) a tak nawiasem, to z tego co wiem, jego grę aktorską widziałeś tylko przez parę minut (no chyba że coś do przodu poszło ;)) więc tak często się nie złościsz na jego widok :)
Ja też dołączam się do życzeń. Kochany Wencie z okazji urodzin zyczę Ci wszystkiego naj naj naj naj najlepszego =*
w sumie dzisiaj swoje 66 urodziny także obchodzi Stacy Keach,
grający Naczelnika Pope`a w "Skazanym na Śmierć"
i osobiście uważam go za lepszego aktora
niż Wentworth :D :D
no ale w sumie :D Pan Keach jest "trochę" starszy od Millera i zapewne dlatego jest lepszym aktorem (według mnie oczywiście) :)) :))
WoW PoZdOOOOffKa!!! :0 <lol2> to JuZ DZis SAa UroDzinki!! WoWW SUUUpPer. DLAA MnIe To jaK SwiETo!:*:* MuSSze KoNCzyC, Bo MoJA KoFFFFanA PRZyJaCiOlkA pOwIeDziAla MI zE Jest jUz w KIoskU noWy numEr BRAVO! MoZe coS nApiSzA o UroDzInKacH :pppp
... a tak pozatym to świene zdjęcie
I ta grzywa mmmmmmm Brrr, marze, zeby ją kiedyś poczochrać
Happy Birthday Went!
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Cameron;)
@Zenobia - nie mam dziś nastroju, żeby się z Wentylkiem cackać. ;)
Co do wieku - ktoś powinień policzyć mu słoje. Może się okazać, że ma więcej niż te (i tak spore) 35 lat.
Co prawda jego urodzinki są dopiero jutro, ale i tak życzę mu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I OBY NIE PRZEJMOWAŁ SIĘ TAMIKI DURNYMI UWAGAMI jak na przykład crisa o poranku, czy jak to sie tam pisze. Grunt, że krytycy nie szczędzą mu słów zachwytu, a Twoja opinia jest gówno warta!
Ale co nareszcie powiedział?
Niepełnoletnia i niepełnosprytna fanka Millera mówi mi, że się nie znam. Żadna nowość.
Zresztą, nie jestem dziś w nastroju do słownych przepychanek. Daj mi linka do artykułu, w którym uznany krytyk chwali grę Wentyla. Poprzyj swoje słowa dowodami. Bo taka pusta paplanina mnie nie wzrusza.
Życzę mu żeby zmądzrzał i skończył z aktorstwem.
Jak miałbym mu kupić prezent to kupiłbym mu jakiś DNAge albo coś w tym stylu, żeby przestał czoło marszczyć :)
tam gadanie nie przeczyta!
jasne, że przeczyta
myśle nawet, że kupi sobie słownik, żeby przetłumaczyć wasze wspaniałe życzenia
a jak nie zrozumie to wasze pozytywne myśli dotrą do jego serca
na pewno tak będzie :)
Ktoś tu napisał, że krytycy nie szczędzą mu pochwał :)
To ciekawe :)
A i tak krytyków się nie słuchajcie, przynajmniej nie wszystkich. Jak kiedyś mądrze powiedział Luc Besson:
"Ze zdaniem krytyków liczą się tylko inni krytycy"
To ja panu Millerowi życzę kariery modela. Niech paraduje sobie w drogich garniakach po wybiegu, a nie zatruwa swoją mordą polską telewizję i polski internet.