Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 722 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller
Ade_Er

pewnie można na parę sposobów, ale ja to sobie zawsze mówię "łentłort"

Ade_Er

zajrzyj na youtube i wpisz tam Wentworth Miller - interwiev to usłyszysz jak się wymawia jego imię. Też sobie skracam an Went (Łent)

Ade_Er

Oczywiście "łentłort"; a osobiście wnioskuję to po kreacji dzieciaka - przygłupa, którym miał zaopiekować się w jednym odcinku Sam (ten z rudym wąsem) z Diabelskiego Młynu, kiedyś kultowego cyklu bajek animowanych na Canal+ (niestety nie wiem, czy jeszcze ma rację bytu). Tekst "Łentłort łap piłeczkę" do tej pory wywołuje u mnie uśmiech...
PS: Porównanie to nie ma na celu oceniania wartości umysłowo - aktorsko - itd. pana Millera, jakkolwiek za wysokie tych drugich uznać nie mogę.

Ecik

Z tą wartością faktycznie niezłe. A to jego imię to pewnie tak rzadkie jak u nas Bonawentura albo Gerwazy...

Bezmozgi_Ogladacz_again

Jak kiedyś trafnie zauważył kolega Cris - w metryce w szpitalu się pomylili - nie miało być Wentworth, tylko trafne Wetworth...:]

Bezmozgi_Ogladacz_again

Wentworth - tak nazywał sie też bohater powieści Jane Asten "Perswazje", tyle tylko że to było jego nazwisko, jak na imie to troche niespotykane jednak

blog_zamkniety_2

Taaaa, możliwe... czasem rodzice zafascynują się zanadto jakimś zjawiskiem i potem ich dziecko odczuwa tego skutki ;-)

Bezmozgi_Ogladacz_again

"wentylator" chyba, ale glowy nie dam...

Ade_Er

P-E-D-A-Ł, albo M-I-E-R-N-O-T-A - to jedne z wielu dopuszczalnych form.

_Ja_

Heheh może jeszcze być gnida nastolatkoman homo nie wiadomo

_Ja_

B-R-Z-Y-D-A-L, co potwierdzają wszystkie moje znajome netowe i nie-netowe i śmieją się z głupich faneczek =]