To on powienien być na pierwszym miejscu w TOP 100 a nie jakiś podrzędny aktorzyna MaRlOn BrAnDo
to Went jest najładniejszy, najlepszy i ma największy talent z wszytskich aktorów
i ten jego uśmiech <33333 poprostu coś pięknego
a już cudnie wygląa gdy marszczy czoło, wtedy jest poprostu ślicznośc nad ślicznościami
i niech wszyscy co mówią że jest podrzędnym aktorem, że jest brzydki i takie tam że nie ma talentu niech idą wykopywać ziemniaki z pola
pozdrawiam wszytskie fanki Wentowrtha
Żal mi Cię dziecko NEO;/;/;/
Nie będę tego nawet komentować bo tylko sobie nerwy i klawiaturę zniszczę ale z drugiej strony bez debili było by nudno na tym świecie więc cóż może tak ma być:P ŻAL.PL <lol>
Drogi felixie, tak mała ilość 3, stanowczo nie wystarczy by zdobyć miłość Wenflona!:P Powinieneś zacząć przynajmniej od 666!:P
ale ja nie jestem drogim felixem :)
jestem dziewczyną, fanką Wentusia :)
oczywiście że zagłosuje na Wenta na Twoim proflu :)
pozdrawiam Wszytski fanki i fanów :) :) :)
ale "felix" to się bardziej z facetem kojarzy a nie z dziewczyną. No to sobie go tam kocham, ale nie licz na to że spenetruje Twoją dupę :)
Dziewczyną??? To dlaczego masz sybol mężczyzny a nie kobiety koło nicka? (kobieta ma kółko i skierowany w dół krzyż) :P
najlepiej zostawić to bez komentarza, głupoty nie powinno się komentować
PS: piękniusi, ślicznusi, sweetaśny (czy jak tam się to piszę), aż mi się niedobrze robi od takiego słownictwa.
PS2:Trzeba przyznać, że jest przystojny ale nie jest bogiem! ! !
uwierzę na słowo... Ale mówi że to dziewczyna a znaczek mówi sam za siebie... w ogóle jakieś to wszystko głupie. bez sensu
ohh litości jak można porównywać Miller'a z takim aktorem jak Marlon Brando, bez przesady! Gre aktorską tegoż aktorzyny to nawet do przeciętnych bym nie zaliczyła, a co dopiero do najlepszych. Jest tysiące innych o sto razy lepszych ba nawet tysiąc razy lepszych aktorów od niego, więc te swoje żałosne rozmyślania zachowaj dla siebie, bo to co piszesz przyprawia mnie o mdłości, zresztą pewnie nie tylko mnie.
pieprzone dzieci neostrady...
ps. może mi ktoś wyjaśnić z jakiego języka pochodzi te słowo; "koFFam"?
<lol2>
dziecko neostrady to mnoży się jak króliki żęby beztalencie miller lepszy od geniusza Brando
brak rozumu
A ja to nawet znam wiele słów z neostradowego słownika, oto one:
- żenua,
- KoFFam,
- stopusie ;p
- Bosh (z dostępną mutacją fleksyjną Boshe)
- Ziomuś/Ziomal
- buziaczki,
- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obowiązkowo pisanie bez znaków interpunkcyjnych, dużych liter i opcjonalnie trawiastym pismem (dla bardziej zaawansowanych).
Ja się na tym znam, bo sam mam kartę neostradowego wtajemniczenia 3-go stopnia. W końcu nie na darmo nie mam mózgu i jestem żałosny :)
Dziękuję za uwagę :)
A słyszałeś "kąpciać"? Albo "loFFciam"? Ewentualnie "tEsCh"? Jeśli nie, to kiepski jesteś:]. Więc:
LoFFcIaM WaSCh TeScH mOjE SłitAsKi
Idę zwymiotować.
A prowokacja kiepska:).
<ściana>
felix skoro jesteś dziewczyną to czemu masz ustawioną płeć mężczyzna????
a po drugie to nie jest jakiś podrzędny aktorzyna Marlon Brando!!!
Widzę że gonisz tylko za modą na seriale i filmy a starych dobrych filmów nie doceniasz!
To jest świetny aktor i bardzo dobrze znany !
Rusz mózgiem a nie dupą!
PO PIERWSZE ON JEST PEDAŁEM A PO DRUGIE TO ON JEST PEDAŁEM!!!
PS. A JESZCZE MUSZĘ DODAĆ ŻE ON JEST PEDAŁEM
Znowu nie przesadzaj.
Marlon Brando jest wybitnym aktorem i stworzył wiele doskonałych ról.
Na pewno Wentworth go nie dogonił i wątpie,zeby to kiedykolwiek się zdarzyło.
No cóż, niech gra w "Prison Break" jak umie najlepiej
A co do wypowiedzi,że facet jets homoseksulaistą... no to co z tego. Bądźmy tolernacyjny.
Jacek Poniedziałek też ma inną orientacje seksualną (podobnie jak wiele ludzi na świecie),to nie jest powód,żeby kogoś przekreślać...