Aktor ten jest żywym dowodem na to, że nie tylko twarz uratuje gościa od bezrobocia. Drewniane aktorstwo nie zaspokoi już nikogo po zakończeni serialu z jego udziałem. No może gościnne role, które muszą wykarmiać zniewieściałe brukowce i internet poziomu Pudelka.
Ok. SPOILER odnośnie serialu PB! Ktoś już przewidział jego śmierć (na forum PB), KONIEC spoilera, więc może ja przewidzę jego przyszłą karierę.
Koniec roku '09:
udział Millera w reklamie bielizny Dolce & Gabbana / Gucci
perfumy (na tle więzienia z serialu z I sezonu).
początek 2010r.:
+ propozycje udziału w gościnnych rolach nowych seriali,
+ jakiś reżyser zafascynowany jego płytą (i na szczęście krótką rolą), dorzuca go do komedii romantycznej dla ckliwych nastolatek, które następnie wzbogacają jego portfel o parę kawałków
+ jakiś gruby, zapyziały producent z cygarem w buzi proponuje mu rolę w wysokobudżetowym filmie opartym na grze video/remake'u jakieś popularnej serii (gra rolę komandosa/żołnierza - coś na miano nietańczącego Channing Tatum), staje się to jego największym sukcesem, film zdobywa miliony, box office szaleje, Miller kąpie się w zielonych,
+ umiera młodo, na zawsze pozostając w pamięci tysięcy nastolatek za rolę Michaela
Jeżeli dana gwiazda jest lubiana to zrobi karierę choćby nie wiem co. Mnóstwo ludzi z całego świata chce Go oglądać ponieważ jest sympatyczny, przystojny, inteligentny i ma ogromny urok osobisty.
Jedyne co mnie martwi to to, że Went niestety nie ma zbyt dużego parcia na karierę. Podczas trwania PB dostawał wiele propozycji, ale je odrzucił, nie wiem dlaczego; nie mnie oceniać jego decyzje zawodowe. Wszystkie inne gwiazdy pchają się do koryta, a On nie.
Reżyserzy filmowi nie są głupi; jeżeli widzą, że dana gwiazda jest lubiana to robią wszystko, żeby taką osobę zaangażować do swojej produkcji, więc jeżeli o Wencie nie będzie już nigdy głośno to tylko dlatego, że On nie będzie tego chciał.
Znając Go domyślam się, że teraz wystąpi w jakiejś cichej, niekomercyjnej produkcji bo nigdy nie lubił popularności i pewnie chciałby odpocząć od tego całego szumu związanego z PB.
Czemu piszesz o nim z wielkiej litery?
A na temat, to myślę, że problem polega na czymś innym. Aktor sam ocenia swoje umiejętności. Może po prostu on sam wie, że jest beznadziejny. Nie chce się wygłupić.
Jeśli chodzi o gwiazdy.. Zdziwiłabyś się, ile aktorów potrafiących grać, a przy tym posiadających te zalety, o których wspominasz (bo dla mnie aktor z niego żaden, skoro jest sympatyczny, przystojny, inteligentny, a nie umie GRAĆ!) zostaje zapomnianych i odrzuconych przez społeczeństwo aktorskie, przez to, że nie ma dla nich popytu lub ról do wykazania się. Co jeszcze, zastępowane są te braki nowym pokoleniem, jeszcze zdolniejszym, jednak co najważniejsze - bardziej znanym w tym biznesie.
Piszę o Nim z wielkiej litery bo Go uwielbiam i chcę jak najdłużej oglądać. A jeżeli inni aktorzy mają wielki talent ale nie potrafią przyciągnąć do siebie ludzi to w takim razie telewizja nie jest miejscem dla nich. Niech idą do teatru albo do jakichś wielce ambitnych produkcji filmowych. Seriale telewizyjne i filmy komercyjne są dla zwykłych widzów, nie dla koneserów sztuki aktorskiej.
Went nie jest wspaniałym aktorem, ale podoba mi się jako facet i jako człowiek (z wielu powodów). Jestem Polką i w moim kraju nie ma niestety zbyt wielu fajnych mężczyzn więc cieszę się, że chociaż na ekranie mogę ich oglądać. Faceci mają swoją Albę czy jakąś Brangelinę, a ja mam Wenta.
Zresztą jeśli człowiek faktycznie ma wielki talent to znajdzie sobie pracę, więc nie użalaj się nad tymi "biednymi" aktorami. Świat zna większe tragedie niż to, że Went się komuś podoba.
Ja i tak się dziwię, że dopiero teraz Go odkryli, ci wszyscy reżyserzy którzy przez lata mówili mu "nie" muszą pewnie teraz pluć sobie w brodę, że byli tacy głupi.
fakt faktem.
nie słychać o nim ostatnio.
też go lubię.
no i racja,że w Polsce nie ma za fajnych aktorów.
no,być może są wyjątki,ale cóż.
mówię ogólnie.;)
Uściślając, w Polsce współcześnie nie ma żadnego dobrego aktora, ani aktorki. Chodzi mi o młodą, aktywnie grającą osobę, którą można znać z serialu bądź innego polskiego filmu.
Co ty człowieku pierdzielisz, że w Polsce nie ma dobrych aktorów.
Znawca sztuki się znalazł. Weź się lepiej za ocenianie jakości obiadów zrobionych przez swoją mamuśkę, może lepiej ci to wyjdzie.
A co do Wenta, to te kpiny zostaw dla siebie (kim ty jesteś i do czego doszedłeś - chyba tylko do tego forum, aby się wyśmiewać z czyjejś pracy). Jak się ułoży jego kariera, życie pokaże, on sobie poradzi bez ciebie.
Lepiej ułóż scenariusz swojej kariery lub upadku.
yhyyy od razu jakie mocne słowa krytyki.. hoho, daj pośmieję się - choć z z dwa nazwiska dobrych polskich aktorów tu wypisz, daj się pośmiać. Na pewno to będzie ciekawe.
"A co do Wenta..." to już na 'Ty' przeszliście sobie? Doszedłem daleko, forum to jako taka alternatywa, o tym nie musisz już dalej wiedzieć, bo tego wiedzieć nie musisz. Nie mam na filmwebie wypisanej filmografii i całego życiorysu, a tym bardziej etykietki i zaszufladkowania do jednej "rzeczy" (jaka tu wyżej mamy tylko PB), więc z mojego tematu to spieprzaj.
Zajmij się swoim życiem, jeśli takie prowadzisz.