To też bez wątpienia była zagrywka PR-owa – świadoma czy nie. Dawniej unikał dziennikarzy, bo cały czas go pytali, czy jest gejem, a teraz pewnie trochę ich będzie, skoro może szczerze odpowiedzieć, a z ponownym zainteresowaniem jego osobą powinny przyjść jakieś role.
Skazany skończył się wiele lat temu a mimo to nie zagrał w wielkich produkcjach także twoja teoria upadła
Facet ma 41 lat i oprócz serialowej roli żadnej znaczącej filmowej,ile ma jeszcze niby czekać na tą wielką rolę?
Morgan Freeman ? toć on od 50 lat gra w samych dobrych filmach wielkie role,kompletnie nietrafione porównanie
Że ty nie znasz jego dorobku filmowego sprzed ery Batmana to już nie mój problem.Zagrał w wielu filmach w latach 70
Chłopcze chyba nie wiesz o czym mówisz. Tak się składa że pana Freemana widziałem w wielu produkcjach. Siedem, skazani na shawshank, chwała, bez przedawnienia i wiele innych. Każdy z tych tytułów ma przynajmniej kilkanaście lat, więc nie opowiadaj bzdur. Zadałem proste pytanie, a ty nie potrafisz na nie odpowiedziec.
Moim zdaniem nie idzie porównywać Millera do Freemana, aczkolwiek rzeczywiście zaczął on otrzymywać większe role w filmach dopiero w połowie lat 80-tych, kiedy dobijał do swojej pięćdziesiątki.
Może nie chiało mu się grać, po tym jak harował w serialu.
Kasy wystarczy mu o końca życia.
On w ogóle jest bardzo tajemniczy. Prawie w ogóle nie udziela wywiadów.