Pisząc tytuł tego tematu mam zamiar poruszyć temat nachalnych panienek które uważają sie za fanów sławnych osób.
Zacznijmy od tego. Normalni ludzie umieją czytać więc zauważyliby że ten oto aktor ma 35 LAT ! !.
Przeraża mnie że dziewczyny w wieku od 11 wzwyż piszą jak bardzo 'kochają' Millera.
Dziewczyny czy wy jesteście takie naiwne czy tylko takie udajecie?
Wiecie dobrze,że takie 'kochanie' gwiazd to głupota?
A i zauważcie że on po załóżmy spotkaniu z wami mógłby zostać oskarżony o pedofilię!
To nie jest zabawne!
Nawet gdyby Wentworth wszedł na www.filmweb.pl jego jakiś tam tłumacz wytłumaczył mu by co tu pisze to pewnie by się albo roześmiał albo załamał że takie młode dziewczyny interesują się 10 i więcej lat starszych facetem!
On jest dorosły,ma swoje lata więc znajdzie sobie kobietę na swoim poziomie wieku! Nie hot 14 która pisze na forum że jakby było wspaniale to go pocałować a to coś więcej! :/ Eh..obrzydliwe.
Nie znacie faceta,nie wiecie czy uroda coś oznacza bo on może być gburowaty,może być wcale nie zabawny jak wam sie wydanie,może nie lubić takich panienek!
A teraz opowiem wam sytuację jak to kiedyś 12-latka ujrzałam zabawny fotomontaż z T-bagiem oraz Michalem[Wentem].
Ktoś tam napisał że: " mam nadzieję że nie ma dalszego ciągu tej historyjki :)" (to była komiksowa historyjka)
A ta oto 12-latka odpisała:
"Będzie jak ja go dopadnę w moje ręce"..:/
A potem takie laski zaskarżają ludzi o gwałty,molestowanie etc.
DZIEWCZYNY WY SAME PROWOKUJECIE TAKIE SYTUACJE!
Dzięki za tych co doczytali to do końca i za tych co wyrazili na ten temat swoją opinię :)
Pozdrawiam: Giselle ;*
PO PIERWSZE ON JEST PEDAŁEM A PO DRUGIE TO ON JEST PEDAŁEM!!!
PS. A JESZCZE MUSZĘ DODAĆ ŻE ON JEST PEDAŁEM
ale hmm o tym co Ty napisałaś (do autroki postu) to my już wiemy od dawna :)
nie musisz nas informowac o oczywistych sprawach :)
A matko, co za idiota - człowieku, robisz z igły widły, jeśli to nie prowokacja. Ja sama Millera nie lubię, a sama jestem zakochana po uszy w jednej gwieździe i wiesz co?? Wcale nie mam ochoty zeby mnie zgwałcił. Idź sie leczyc.
do eminem11: czy ty czasem dziecko zakochania z czym innym nie mylisz? a po drugie nie obrazaj autora postu, bo pretendentem do tytulu 'idioty' mozesz byc wlasnie Ty. odpowiedz mi prosze na pytanie jak mozna byc 'zakochana po uszy w jednej gwiezdzie' nie znajac jej osobiscie, a jedynie przez pryzmat (powiedzmy) wywiadow czy tez zagranych rol?
Kolo ma 35 lat, to panna młodsza od niego o 10-15 lat będzie miała odpowiednio 25-20 lat...Zatem to będzie już dojrzała babka!
Związki, gdzie jest duża różnica wieku są udane (mówię z perspektywy faceta ;-) ).
Patrz na farciarza Józefowicza albo tego żałosnego, beznadziejnego klauna Rozmusa! Jakie mają lux-babeczki.
Noo a poza tym bardzo ładny post - zasadniczo, pobieżnie popieram! :-)
Kolo ma 35 lat, to panna młodsza od niego o 10-15 lat będzie miała odpowiednio 25-20 lat...Zatem to będzie już dojrzała babka!
Związki, gdzie jest duża różnica wieku są udany (mówię z perspektywy faceta ;-) ).
Patrz na farciarza Józefowicza albo tego żałosnego, beznadziejnego klauna Rozmusa! Jakie mają lux-babeczki.
Noo a poza tym bardzo ładny post - zasadniczo, pobieżnie popieram! :-)
a to do nachalnych fanek wenta
on wcale nei jest taki za jakiego go uwazacie :
http://www.pudelek.pl/artykul/4995/went_zachowuje_sie_jak_rozpieszczona_ksieznic zka/
przeczytajcie to sobie!!
Dla mnie pudelek.pl, plotek.pl i innego rodzaju plotkarskie, gówniane serwisy są poprostu żałosne same z siebie :)
robią hmm sensacje z byle gówna, wprowadzając ludzi w błąd i stwarzają nieuzasadnione zamieszanie :)
poprostu uważam takie serwisy plotkarskie za totalne dno :)
A ja je uwielbiam. Może nie mam równo w bani, ale lubię czytać o odwykach Lindsay Lohan, milionach fagasów Paris Hilton i adopcjach Brandżeliny. :)
A ja to nawet jeszcze przed chwilą nie wiedziałem, że istnieją.. Mój internet ogranicza się do filmwebu i ściągania..
Właśnie się załamałam ... czytałam tu wiele idiotycznych postów ale ten to już jest poprostu totalnie denny ... co innego rozmowa na temat tych fanek które uważają Wenta za idealnego i wspaniałego aktora ale to że się w nim kochają ... każdy podkochiwał się w jakiejś gwieżdzie filmowej i nie ma w tym nic dziwnego. Jest przystojnym aktorem gra w fajnym serialu i zawrócił w głowie wielu dziewczyną i nie ma nic w tym złego że piszą że jest zabójczo przystojny czy że go tam kochają. Zdziwiłabym się gdyby to były dorosłe dziewczyny czy kobiety w jego wieku ale młode dziewczyny ... sama kiedy byłam gówniarą podkochiwałam się w aktorach i co film był inny. To normalne każdy ma marzenia i każda dziewczynka marzy o księciu z bajki. Co innego jest w życiu nie tylko uroda się licz jak ktoś wcześniej wspomniał ale marzenia nie są karalne. Aha i chciałam powiedziedzieć autorce tego postu że jest totalną idiotką mówiąc że dziewczyny prowokują gwałty dlatego że podkochują się w aktorze powinnaś iść się leczyć chodź nie wiem czy to Cie coś pomoże.
P.S. Pozdrawiam wszystkich tych którzy na filmwebie poruszają kwestie odpowiednie do tej strony :)
Ja napiszę tak, nie jestem fanką tego aktora. Nic przeciwko niemu jednak tez nie mam. Ot co, zwyczajny, przystojny mężczyzna(choc nie mój typ urody). Nie pojmuje jednegom, dlaczego to właściwie piszesz. Człowiek inteligentny i dojrzały ma swoje wartości i ideały, dlatego idolem takiej osoby napewno nie będzie aktor ,którego nawet nie zna w relanym zyciu czy byle piosenkarz,ale ktos kto faktycznie na ten tytuł zasłużył. Młode dziewczyny , tym bardziej tak młode, jak lat 11 nie należą zatem do tej grupy. Nie zmienisz faktu,że ,,kochają" sie w atrakcyjnym sławnym człowieku, ponieważ to czysta natura. A czy ty teraz lub będąc małym chłopcem nie oglądałes z zapartym tchem młodych, pieknych aktorek czy piosenkarek??? Nie? Cóż....wątpię. Na tym polega urok bycia dzieckiem, pierwsze miłostki to zazwyczaj osoby starsze, kw których wyglądzie czy zachowaniu jest cos imponującego. Tych dziewcząt nie interesuje czy on ma 18 czy też 40 lat. Po prostu pogódźsię z faktem,iz tak juz jest i będzie. To tyle.