Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

To znakomity aktor.. Dziwi mnie, czemu ma tak małą ocenę.. ;/ :(

patti93

Dokładnie zgadzam się z Tobą. Wentworth to świetny aktor. Perfekcyjnie zagrał postać Michaela w Skazanym na śmierć. Nic dodać nic ująć. Jest najlepszy :)

goszlon

Bo tak świetnie zagrał w jednym serialu? No rzeczywiście genialny...

patti93

małe, to on może mieć wiesz co :P

"niską" się pisze, "niską" notę..

jak dla mnie - nawet ciut za wysoka, ale cóż, to ranking popularności a nie zdolności aktorskich

użytkownik usunięty
diana6echo

"ciut" to mało powiedziane niestety. Wentworth oprócz PB ma na swoim koncie kilka epizodycznych rólek,a na dzień dzisiejszy ma ocenę 7.61. jak to się ma chociażby do Matta Damona (8.04), Danny'ego DeVito (8.12), Johna Malkovich'a (8.14)? śmieszne to trochę...

diana6echo

O widzę po szkole aktorskiej się wypowiadasz, trzeba cię słuchać . Haha masz za wysoką samoocenę i przez to innych niewłaściwie oceniasz. W jednym serialu zagrał znakomicie przed nim jeszcze wiele możliwości i myślę, że tych na nie jeszcze niemiło rozczaruje. To chłopak z potencjałem i możliwościami.

patti93

O tak, masz 100% racji:) taki zdolny i nieziemsko przystojny a takie oceny:( to mój ulubiony aktor:) chociaż my go lubimy:)

Magnolia21

Moim skromnym zdaniem ma taką ocene ponieważ:

1) Gimnazjalistki (bez obrazy) oceniają go po wyglądzie (taki troskliwy, słodki facet) DAJĄ 10
2) Niektórzy zapewne go nie lubią, zastanawiają się co w nim jest takiego, że większość dziewczyn za nim szaleje więc DAJĄ 1
3) Nie wielu ludzi ocenia go umiejętnościach (inny film z jego udziałem i robi identyczne miny) DAJĄ 5-7

Osobiście lubię Wenta, ale na taką ocene jaką ma zasługuje i ani o 0,01 więcej.

adam9999

a ja osobiście go lubię.;)
oczywiście,za jego najlepszą rolę uważam wcielenie się w postać Michaela Scofielda w Prison Breaku.
Co do innych ról nie mam zastrzeżeń.
ale teraz coś o nim nie słychać.;p
i popularność mu spada.
miał swoje 5 minut.
no trudno.
bo go bardzo lubię.
no ale może kiedyś ponowniee zabłyśniee w jakim serialu.
z główną rolą.;p
**
no szkoda,szkoda,że taka niska ocena.;)

Magnolia21

Świetny aktor,a także BARDZO przystojny do tego xD

patti93

Tak ma za niską ocenę, ale byłaby większa, gdyby wszyscy fani wiedzieli o filmweb :)

tabory

dokładnie.
moim zdaniem,wielu mu zazdrości.
ale went nie musi się dowartościowywać :D
jest i zdolny i przystojny.

Monya69

Tak, masz w 100% rację Monya69. A teraz będzie mógł się wykazać w nowym filmie RE:A. Życzę mu z całego serca, aby jego rola została nagrodzona :) Powodzenia Went :*