Macie jakieś ciekawe propozycje, w jakiej roli można by obsadzić tego wielce utalentowanego aktora (nie jest taki beznadziejny :])?
Z pewnością dobrze spełniłby się w roli Johnnego Bravo - w końcu 1 mina do tej roli wystarczy... Czekam na propozycje.
BTW, znacie jakieś dowcipy z "Wentym" w roli głównej?
Peace & Love
jako 15-ty statysta od lewej, ginący w 3 min bitwy w najnowszej megahiperprodukcji "Król Zbychu i rycerze spod stołu"
Aleś "wymyśliła"! Poskacz sobie poskasz kociaczku. Tylko uważaj, żeby ci "orzeszek" trzeciego oczodołu w czaszce nie wybił!:P
Powinien zagrać drzewca we Władcy pierścieni. Obyłoby się nawet bez charakteryzacji. Pinokio to też rola w sam raz dla niego.
Albo w reklamie Castoramy mógłby robić za ów "ale towar", czyli drewnianą deskę - obiekt westchnień wszystkich "kobiet".
Nie Sparrowa tylko Wiliama... ehhh:) To było coś:D A ja go widze w komediach romantycznych i filmach przygodowych, resztę jakoś mniej;)
Jak tak można? ;( Przecież to taki utalentowany aktor. Bogata mimika i filmografia. Dałabym mu Oscara za całokształt. Gra w bardzo ambitnych serialach i w ogóle. Johnny Depp w porównaniu do niego to beztalencie!
chlip chlip
Taaa... ciekawe jakby wyglądał w roli agenta 007. Z pewnością był by lepszy od tego ostatniego, bo obecny Bond to totalna porażka....
Ale to tylko moje zdanie
Molkomanka to jakaś (...). Nie wiesz nic o filmach i aktorach to się nie wypowiadaj! Oskar dla Wentwortha? Dla kogo przepraszam? I niby za co? Boże ty chyba ślepa jesteś! Otwórz oczy. Oskara bym przeżyła ale nie to co napisałaś o Johnnym Deppie. Według mnie to najlepszy aktor ,a twój Went to nawet butów Johnnemu czyścić nie może bo nie jest tego wart! Może sprawdził by się u niego jako czyściciel kiblów.
Czy muszę przy każdej wypowiedzi pisać, że to ironia? Jeszcze na mózg mi nie padło, żeby uważać, że Went-srent jest lepszy od Deppa, bo nie dorasta Johnny'emu do pięt.
Molkomanka - nie rozmawiaj z tą głupią małolatą! Tak Sylwuś - o Tobie mówię... Nie udawaj że jesteś wielką antyfanką Wenta, bo Ci to nie wychodzi. Wystarczy spojrzeć na Twój blog... Miller - 10! Skazany - 10! I komu Ty takie idiotyzmy wciskasz! Zastanów się i lepiej więcej tu nie przychodź, bo robisz z siebie idiotkę...
Pozdrawiam i jednocześnie żegnam, bo mam nadzieję że więcej tu nie zagościsz.
Ah...Zanobio! Gdzie ja napisałam ,że nie lubię Wenta? Lubię go ,ale Deppa bardziej oczywiście! Went jest przystojny ,ale Depp jest od niego przystojniejszy i jest lepszym aktorem. Pozatym Prison Break też lubię i mam prawo dać 10 komu i czemu chcę!
Aż żal z Tobą rozmawiać, więc żegnam... Nie mam zamiaru Ci niczego tłumaczyć, bo to, że zmądrzejesz jest mniej prawdopodobne niż przejście Benedykta XVI na muzułmanizm...
Nie ma czegoś takiego jak "muzłumanizm".
Jest Islam. Jego wyznawcy to Muzłumanie.
Na przyszłość, żebyś wiedziała.
Masz rację ;) Ale nie ma się co dziwić. Po przeczytaniu tylu MONDRYCH postów już nawet mnie się coś myli :D
Na jakimś innym forum widziałem podobny temat. Ktoś napisał, że idealnie nadawałby się do roli... Grzesia Rasiaka :]