Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Wie ktoś może czy aktor zamierza zagrać w jakimś nowym filmie czy serialu.Jest uważany za jedego z najlepszych aktorów dzisiejszego kina, podbił serca miliono jego fanek a jego kariera zakonczyła się na 2005 roku.Czy Prison Break aż tak pochłania jego czas?Z góry thx

tomeczek174

"Jest uważany za jedego z najlepszych aktorów dzisiejszego kina"

Takich głupot to ja po pijaku nie gadam!

Kain

Wentyl to sezonowa gwiazdeczka i w niczym nowym pewnie nie zagra, może jakiś epizodzik w jakimś filmie

Kain

Nie ma postury dobrej na aktora i jest strasznie taki sztywny.

PATOLOGIA458

A myślałam, że "na aktora" trzeba mieć tylko talent?!:P

Mims

Aktorem może zostać byle żur spod sklepu :)

ArteXus

To, że "się występuje" gdzieś tam, nie oznacza, że "się jest aktorem"!:P

ArteXus

Eee, odwal Ty się od tego pięknego zawodu.
Równie dobrze, mógłbyś powiedzieć, Mroczek to aktor, Kononowicz polityk, a Maria Magdalena Najświętsza Dziewica...

_Ja_

Uuuu, Adaś się wkurzył!:P

Mims

Mroczek to pieprzony gwiazdor :)
nie wiem w czym, ale wiele osób nazywa go gwiazdą :D

ArteXus

Gwiazdorem to jest Św. Wikołaj- bodajże w Poznaniu!:P

Mims

Wkurzył, nie wkurzył - bądźmy poważni i nie mylmy pojęć. Nawet słownikowa definicja przeczy temu, że Mroczek, czy Wentyl to aktorzy. Ot, za Wikipedią:
"Aktor - osoba wcielająca się w jakąś postać (...)"
Żeby ktoś mógł wcielić się w postać, najpierw taka musi powstać. Bo co innego "wcielać się w postać", niż być na ekranie po prostu sobą. A to właśnie cecha łącząca Mroczka i Wentylka i wszystkich (nie)aktorów, którzy występują, nie grają.

Mimsiku, zapamiętaj sobie raz na zawsze - Adaś przy damach złości nie pokazuje.;-)

Pzdr.

_Ja_

Wybacz mą "letką złośliwość":P, nie chciałam Cię drażnić:)
Mimsik zapamięta:P

Kain

A jak ja ciebie czytam to się zastanawiam czy nie jestem pod wpływem :P czy napisałem że on jest jednym z najlepszych aktorów?Napisałem że go uważają za jednego z najlepszych aktorów(tak przynajmniej pisze na stronach, mówią w telewizji itp)Wg jest dobrym aktorem ale nie najlepszym i z tego moje pytanie czy planuje coś nowego?
Ponawiam zapytanie.

tomeczek174

Kto go uważa za jednego z najlepszych aktorów ?

ArteXus

A mało jest fanek rozhisteryzowanych co wywyższają go ponad wszystko?
...
Ludzie to jest tylko wypowiedź po co sie tyle czepiacie?Może by ktoś odpowiedź podał?

tomeczek174

Jest napisane...

Nowe rolę Wentylka? Słyszałem, że w Źródle Arronofsky'ego, to on grał drzewo życia. Swoją drogą, charakteryzatorów mieli lepszych niż w "Chcę być piękna", ze zwykłego kawałka próchna, zrobili tętniące życiem drzewko.

_Ja_

tomeczek174, dopieprzyłeś z tym uważaniem za najlepszego aktora... Jak w ogóle można takie głupoty pisać? Przecież ten wywłok(bo jak go nazwać?) marnie gra w takim gniocie jak Prison Break, a co dopiero do filmu się pchać...

Thug4Life

ale kurw.a nie rozumiesz że ja go wcale nie uważam że jest najlepszy...Mówie ogółem jak nazywają go na stronach i w tv.Tam o nim tak mówią.A ty jestes kolejną osobą która dopierda.la sie o szczegóły a nie odpowiada na pytanie.

Bobey

widocznie na stronach i w telewizji pie.d.lą głupoty :)

_Ja_

To trzeba to dodać do filmografii. Toć to skok milowy w jego karierze.