Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

"[...]
- W nocy sobie o Wentworth'cie śnię, śnię, śnię.
- Ja też, ja też!
- A w dzień sobie o nim myślę, myślę, myślę.
- I ja, i ja!
- A w nocy spać przez niego nie mogę, nie mogę, nie mogę.
- Ja też, ja też!
- A w dzień sobie ogladam pięć razy jeden ocinek, ogladam, ogladam.
- I ja, i ja!
- No, zdjęcie sobie w plecaku trzymam, trzymam, trzymam.
- Tak? Tak?
- A w sklepie plakat z Millerkiem kupuję, kupuję, kupuję.
- Tak? Super!
- No, blog o nim piszę piszę, piszę.
- Tak? Tak?
- A w sklepie z koleżanką o nim gadam, gadam, gadam.
- Tak? Super!
- Może by się w realu ze mną umówił, umówił, umówił!
- Jaaa, nie!
- On pewnie taaaak całuje, całuje, całuje!
- Extra!
- Chyba wogle to założę fanklub, założę, założę!
- Jaaa, nie!
- On tak świenie wygląda, wygląda, wygląda!
- Extra!...
[...]"

Icheb

Idź lepiej spać i żeby ci się ten dureń przyśnił. I tak nikt nie słucha twojego bełkotu. NarQa

anke410

ja słucham,i sama jestes dureń!!jak ci sie cos podoba to niewchoc na tom stonke!!!!!!!!!

karolusia_2

ja słucham,i sama jestes dureń!!jak ci sie cos niepodoba to niewchoc na tom stronke!!!!!!!!!!

karolusia_2

No właśnie... heh... NIE PODOBA MI SIĘ ;] 1:0 dla mnie... idź spać, a przed snem postudiuj słownik ortograficzny i popracuj nad składnią, jak już masz zamiar coś napisać.

anke410

Oglądałem Dzień Świra ze 20 razy...;-)

_Ja_

;] Widzę, że się pojawiłeś Ja :) Ludzie mnie doprowadzają do śmiechu na tym forum. Heh

anke410

No, średnia wieku piszących tu osób zdaje się maleje drastycznie ;D

Bezmozgi_Ogladacz_again

Karolusia to podróba Krysi Blum - prowokatorka. A autor tematu również jest prowokatorem.

użytkownik usunięty
_Ja_

pan Icheb to nie prowokator.

Bezmozgi_Ogladacz_again

No niestety... od kiedy ten cały durnowaty serial (z głównym "aktorem" na czele) pojawił się w TV głupie nastolaty wyszły z dziupli i co rusz na filmweb - wypisywać jaki to ich Millerek śliczny nie jest :/

anke410

ŻENADA! PowiedzieĆ Ci jak wyglada Twoje zachowanie? ŻENUJĄCO! Tak jak byś była conajmniej zazdrosna. Dociera? ZAZDROSNA! Jejku...mi też nie wszystkie seriale sie w telewizji podobają, ale nie siedze na takich forach i nie błaźnie się jak robisz to ty i "Ja". Mam nadzieje, że zrozumiałaś i sobie już pójdziesz...

mamiya

Co Ja? Co żeś się mnie uczepiła, jak psie gówno buta?

_Ja_

Sorry bardzo, ale rozmawiam z ludźmi na poziomie, a nie z podwórkowym bełkotem!

_Ja_

A jeszcze dodam:
Przyczepiłam się, bo irytuje mnie Twoja postawa na tym forum i gdybyś sobie poszedł byłabym wdzięczna...no i odczepiłabym się.

mamiya

Ach, no tak. Zapomniałem, że krytykując pięknego, fajnego, superaśnego i drewnianego Wentusia jestem irytujący, zły, niedobry i gópi.
Przeprashhhhamm - pshhhyznaje racje - Wentylek jest bosssssski... O Boshhe, hyba się zakohałem.

użytkownik usunięty
Icheb

ja też, ja też, ja też...;)

niezłe...:)

Icheb_82 co to ma być?
Przedszkole za rogiem ...

NaShI

heh akutat dziś oglądałam Dzień świra :)

cobra666444

spoko. napiszcie jeszcze odę i hymn. wtedy będziecie mieli o czym dyskutować:/ Pseudofanki rosną jak grzyby po deszczu.

użytkownik usunięty
Klaudynka

no nie. naprawdę nie widzicie sarkastycznego zabarwienia tekstu powyżej...? odę i hymn. ptfff.

Wiesz, wiele kobiet jest bardzo wrogo nastawionych do szowinistycznego Dnia Świra. Nie dziwie się zatem, że nie zapamiętały jednej ze słynnych scen z tego filmu.

_Ja_

Uwielbiam "Dzień świra", za każdy razem jak oglądam to płaczę ze śmiechu.

W sumie to mi nie przeszkadza, że Bronka z Kasią rajcują się Wentworthem, ot ich prawo. Po prostu wpadłem na taki pomysł.

No, ale i tak nie mam racji bo Wentworth to takie hottie

http://www.imagewoof.com/view_image/69271502/wentworth-miller-home-alone-01.jpg

Icheb

jest fajny:) i Wentworth i Dzien Swira a i wiersz jest super:DD

użytkownik usunięty
Icheb

ale fota. bleeeh.

Icheb

Icheb, chciałeś tylko, aby było śmiesznie. I rzeczywiście jest, wierszyk mi się podobał ;) A dla tych co się kłócili i zapewne nie wiedzą o co chodzi to polecam obejrzeć "Dzień Świra" z Markiem Kondratem w roli głównej. I wesołego alleluja wszystkim, lol

dKc

To było takie śmieszne.
.......................
..........................