Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Sam przyznał w wywiadzie że jest gejem

sebawwe

Bardzo bym chciał, żeby to była nieprawda. Nawet jeśli kilka gazet podało tę informację...

trancefan1986

Nie wiem, jakie gazety podały te informacje, ale skoro sam zainteresowany to powiedział (i to nie w wywiadzie, a oficjalnym piśmie), to raczej nie ma co liczyć na nieprawdę :D.

trancefan1986

Nawet gdyby był to co z tego ? Nic przecież to nie zmieni ! Jest świetnym i bardzo przystojnym aktorem i to jest najważniejsze :)

agnmid

Co więzienie robi z ludźmi:D

Pawlovsky

Ogarnij się, co zmienia fakt że jest homoseksualistą?

idzko

Nie miałem na celu nikogo obrazić inteligencie-.-

Pawlovsky

10/10 za tekst "Co więzienie robi z ludźmi"

Pawlovsky

W więzieniu mu odbiło na tyle, że z niego uciekł xD

agnmid

Ale ja bym raczej powiedziała że tylko przystojnym. Cały czas ta sama twarz - to gdzie tu niby aktorstwo jest?

trancefan1986

Czemu niby? Nie może sobie być gejem?

sebawwe

Niiee!!! Myslalem ze bede mial szanse go przeleciec!

...chwila...

FenrirLokeson

HAhahahahahah

sebawwe

Co ładniejszy to od razu zajęty albo gej:)

sylwiados

zgadzam się ... ostatnio nie wiem czy to moda czy co ale coraz więcej tych fajnych aktorów nagle mówi że są gejami ...

sylwiados

nie ze wszystkimi tak jest -nie przesadzajmy :D

użytkownik usunięty
sylwiados

A nawet gdyby nie był, to twoje szanse u niego nadal byłyby równe zeru~

I to nie moda, tylko po prostu ludzie przestają się bać z tym odkrywać. I bardzo dobrze.

sebawwe

I co to niby zmienia?

lew890

Dokładnie :) może i byś sobie gejem ale nie zmienia to faktu że jest świetnym aktorem i SUPER CIACHEM <3 aż nogi miękną

Tindela

Świetny aktor? Zobacz na jego zbiór zdjęć z filmów- wszędzie taki sam wyraz twarzy. A teraz jeszcze dowiadujemy się że jest pedałem...

Jinno

To że ma taką a nie inną twarz nie znaczy że jest złym aktorem, przecież nie będzie robić min do kamery tylko po to żeby mieć na każdym zdjęciu inny wyraz twarzy.

sebawwe

szkoooda! Byłyby chociaż ładne dzieci na świecie ;p

chocolate94

Nie macie co przeżywać drogie niewiasty,bo nawet gdyby był po jasnej stronie mocy,to i tak by żadna u niego szans nie miała i radzę się z tym pogodzić.Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,tylko trzeba wytrzeć i żyć dalej.

sebawwe

COOOOOO? Zmieniam ocenę na 1.

sebawwe

Niech sobie jest :)

sebawwe

Zawsze coś mi w nim nie pasowało. I wszystko jasne.

sebawwe

Może uda mu się wygrać z chorobą, jak najprędzej powinien zacząć się leczyć

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sebawwe

ciekawe co na to sara:D
a tak powaznie to nieistotne role jaka zagrał w filmie po prostu rozpier pier system.a to kim jest poza planem to nikogo interes.

sebawwe

uuu wyruchać go