Nie wiem, jakie gazety podały te informacje, ale skoro sam zainteresowany to powiedział (i to nie w wywiadzie, a oficjalnym piśmie), to raczej nie ma co liczyć na nieprawdę :D.
Nawet gdyby był to co z tego ? Nic przecież to nie zmieni ! Jest świetnym i bardzo przystojnym aktorem i to jest najważniejsze :)
Ale ja bym raczej powiedziała że tylko przystojnym. Cały czas ta sama twarz - to gdzie tu niby aktorstwo jest?
zgadzam się ... ostatnio nie wiem czy to moda czy co ale coraz więcej tych fajnych aktorów nagle mówi że są gejami ...
A nawet gdyby nie był, to twoje szanse u niego nadal byłyby równe zeru~
I to nie moda, tylko po prostu ludzie przestają się bać z tym odkrywać. I bardzo dobrze.
Dokładnie :) może i byś sobie gejem ale nie zmienia to faktu że jest świetnym aktorem i SUPER CIACHEM <3 aż nogi miękną
Świetny aktor? Zobacz na jego zbiór zdjęć z filmów- wszędzie taki sam wyraz twarzy. A teraz jeszcze dowiadujemy się że jest pedałem...
To że ma taką a nie inną twarz nie znaczy że jest złym aktorem, przecież nie będzie robić min do kamery tylko po to żeby mieć na każdym zdjęciu inny wyraz twarzy.
Nie macie co przeżywać drogie niewiasty,bo nawet gdyby był po jasnej stronie mocy,to i tak by żadna u niego szans nie miała i radzę się z tym pogodzić.Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,tylko trzeba wytrzeć i żyć dalej.
ciekawe co na to sara:D
a tak powaznie to nieistotne role jaka zagrał w filmie po prostu rozpier pier system.a to kim jest poza planem to nikogo interes.