...dlatego też cięzko mi było wystawić ocenę Millerowi - nie widziałam go dotąd w innych produkcjach. Na razie waham się między 6/10 a 7/10 bo myślę, że ma potencjał. Może kiedyś skoryguję tę ocenę, gdy zobaczę jakąś inną jego kreację - taką, w której można zaprezentować szersze spektrum zdolności aktorskich... i jeśli będzie ona dobra, oczywiście :-)
Serial jest bardzo dobry, ale gdybym wartościować poczszególne kreacje aktorskie w PB, to postać Michaela Scofielda byłaby gdzieś w drugiej połowie tego szeregu.
Pozdrawiam.
A co ma strzelac jak miny jak jas fasola? To nie pantomima. Moze tak byla napisana ta postac i tak gra.
Przecież napisałam, że TA POSTAĆ mnie nie przekonuje... A że nie mam się jak odnieść do jakiejkolwiek innej kreacji Wentwortha Millera (gdyż w żadnej innej roli nie miałam okazji go widzieć) na podstawie tej właśnie staram się go ocenić. Więc daruj sobie tę ironię :-)
to nie ironia tylko argument dla tych ktorzy twierdza ze on nie gra, skad wiedza czy gra czy nie gra skoro nie czytali scenariusza