Cały czas się spieracie czy dobry czy zły... macie szansę na ostateczne rozstrzygnięcie sporów ;-)
Można by zrobić tak :
Albo piszecie ,że go lubicie <TAK>
Albo że <NIE>
Można by podliczyć głosy na koniec i zobaczyć, czy Went ma więcej fanów, czy Anty...
Wtedy wszystko będzie jasne a wygrana grupa będzie miała więcej przywileji.
Zapraszam do zabawy!!!
TAK lubie go jak dla mnie przez tą swoja sztuczność ( tak uważają niektórzy ) i brak emocji jest SPOKo
NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten test i tak nie jest wymierny bo nie każdemu będzie się chciało tu wpisywać, ale to szczegół :)
TAK TAK TAK lubie go fajny jest (uwazam ze fajnie gra w PB, ta inteligencja w oczach bardzo pasuje do postaci)
Kiepski aktor , jak gra w Prison Breaku to słychać tylko ciche szepty. Jego gra aktorska nie jest najlepsza, każdy może sobie tak poszeptać. Wątpie czy poza Prison Breakiem wezmą go do jakiegoś filmu
A więc NIE
Lubię go jako Michaela Scofielda ale aktor Z niego kiepski
oczywiście ze TAK ;P nie chodzi tylko o urode, bo tutaj kwestią jest gust, ale według mego nieomylnego zazwyczaj zdania gra świetnie ;D
"Zazwyczaj gra świetnie"
Żebyś jeszcze napisała kiedy on tak świetnie zagrał......
Nie uważam się za krytyka filmowego i wielkiego znawcę ale Wentyl po prostu nie gra :) wypowiada kwestie z tą samą niewzruszoną miną, tym samym monotonnym tonem......
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKK... Moje "tak" jest tak dużym "tak", że oznacza, że Wentylek to tak doskonały aktor, jak i świetne ciacho. Ach - schrupałbym go.
Jakie - jako zwycięzcy - fani Wentylka - będziemy mieć przywileje? Będziemy mogli uprawiać wirtualny, zbiorowy seks? Czy może trafie do jednej celi z Majkelem i jakimś murzyńskim grubasem?
Seks zbiorowy indywidualnie? Eee, o ile znana mi Kamasutra, ars amandi i szeroko pojęty fetysz i kung-fu, to takie czegoś jeszcze nie próbowałem. Masz w tym jakieś doświadczenie? Jak było? Wentylkowi się podobało?
Drogi Ja, skoro można mieć inteligencję w oczach, o czym usilnie mnie tu przekonują, to indywidualny sex zbiorowy nie jest niczym niezwykłym!:P
Rozumiem, mimo to, jestem zaintrygowany. Chciałbym tego doświadczyć.
Masz może ochotę wyskoczyć ze mną na jakiś mały, indywidualny sex zbiorowy?;-)
LUBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK TO MOŻLIWE ŻE KTOŚ GO NIE LUBI???!!! ANTYFANI SIĘ NIE ZNAJĄ-TYLE MOJEGO ZDANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK TO MOŻLIWE ŻE KTOŚ GO LUBI???!!! FANI SIĘ NIE ZNAJĄ-TYLE MOJEGO ZDANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
<TAK>
on jest dobrym, utalentowanym i przystojnym ;P aktorem!!! ci ktorzy sa na <nie> nie powinni go tak ciagle krytykowac. powinni go bardziej poznaca dopiero pozniej wyrazac swoje zdanie.
zapraszam do siebie : )
Pewna rozwiązłość jest chyba podstawą przy tego typu rozrywkach. Choć nie wiem jak sprawa wygląda z "indywidualnym seksem zbiorowym". :)
No właśnie nie widzę. Nawet oczami wyobraźni. Poszukam na stronach tematycznych, może tam trafię na jakiś przykład I.S.Z. :) Ale to jutro, teraz próbuję Lostów oglądać. Ciężka sprawa. Też może sobie lepiej na jutro zostawię.
Cris, stare przysłowie pszczół mówi: "co masz zrobić jutro, zrób pojutrze- będziesz miał 2 dni wolnego!:P
Yeah Yeah Yeahs!
10:5. Gnijcie w piekle, przeciwnicy Milusia!
Mims.
Stare przysłowie crisa o poranku mówi: co masz zrobić jutro, nie rób nigdy - będziesz sie całe życie opierdalał. :)
wENT ROZJEBUNDA ZAJEBISTY KOLO TTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Ej, niedoświadczony jesteś. Indywidualny seks zbiorowy polega na tym samym, co seks zbiorowy, tyle że uprawiany jest indywidualnie.
To takie nowe oblicze liberalizmu.;-)
Kazdy ma swoje zdanie... Jedni go uwielbiaja inni krytykuja. Tak jest z kazda aktorka czy aktorem. Ja wypowiem sie krotko. Jest to moj ulubiony aktor wiec odpowiedz jak najbardziej brzmi "TAK" :) pozdrawiam :*
<NIE>
Ps. Ale w "Prison Break'u" gra całkiem OK, ale za całokształt jednak powyższa ocena jest odpowiednia.
Ja jestem na tak. Choć potwierdzam, że jego mowa w PB to są głównie szepty :) pod noskiem. Pozdro :) (niezła rozmowa się rozwinęła o tym I.S.Z :):) Pozdro ;) ;*
Co to ma byc.Proponuje Przedszkole.pl do takich zabaw/.
"wygrana grupa będzie miała więcej przywileji."
Mosci Panie/.LITOSCI
TAAAAAAAAAAK, TAK TAK TAK! No przecież on jest SwEeT i SuPcIo, i jest KoFFany i w ogóle! No ja nie wiem jak fani takich beztalenci jak jakiś tam Jack Nicholson albo Marlon Brando (ja nawet o nich nie słyszałem, a Wentek był ostatnio w Bravo! :*) mogą go krytykować! On jest najlepszym aktorem, i ma zdolności aktorskie i on jest śliczny! :*
Dla tych, co nie wyczuli ironii: Nie.