Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Cały czas się spieracie czy dobry czy zły... macie szansę na ostateczne rozstrzygnięcie sporów ;-)
Można by zrobić tak :
Albo piszecie ,że go lubicie <TAK>
Albo że <NIE>
Można by podliczyć głosy na koniec i zobaczyć, czy Went ma więcej fanów, czy Anty...
Wtedy wszystko będzie jasne a wygrana grupa będzie miała więcej przywileji.
Zapraszam do zabawy!!!

DeeelShannon

TAK lubie go jak dla mnie przez tą swoja sztuczność ( tak uważają niektórzy ) i brak emocji jest SPOKo

MilesQuaritch

a ja go nie lubie ;)

Lady_From_Burton_World

NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten test i tak nie jest wymierny bo nie każdemu będzie się chciało tu wpisywać, ale to szczegół :)

Kain

Nie lubię go,a serial mi się nie podoba.

agnieszka_26

TAK TAK TAK lubie go fajny jest (uwazam ze fajnie gra w PB, ta inteligencja w oczach bardzo pasuje do postaci)

ciciur

Co do Kaina to ,,warto spróbować''
Ogólnie 2 na tak 3 na nie czekamy do następnej niedzieli...

DeeelShannon

Inteligencja w oczach!:P Dobre!:P

Mims

Nie. Nawet kukiełki lepiej występują ;)

Gold_Fish

dla niektórych to może nowość i abstrakcja :PP ... ale są tacy co ją posiadają:P

MilesQuaritch

Kiepski aktor , jak gra w Prison Breaku to słychać tylko ciche szepty. Jego gra aktorska nie jest najlepsza, każdy może sobie tak poszeptać. Wątpie czy poza Prison Breakiem wezmą go do jakiegoś filmu
A więc NIE
Lubię go jako Michaela Scofielda ale aktor Z niego kiepski

MilesQuaritch

Tak.
[samo tak nie wystarczy,bo post jest za krótki].;p

DeeelShannon

oczywiście ze TAK ;P nie chodzi tylko o urode, bo tutaj kwestią jest gust, ale według mego nieomylnego zazwyczaj zdania gra świetnie ;D

Fiolka_4

"Zazwyczaj gra świetnie"
Żebyś jeszcze napisała kiedy on tak świetnie zagrał......
Nie uważam się za krytyka filmowego i wielkiego znawcę ale Wentyl po prostu nie gra :) wypowiada kwestie z tą samą niewzruszoną miną, tym samym monotonnym tonem......

DeeelShannon

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKK... Moje "tak" jest tak dużym "tak", że oznacza, że Wentylek to tak doskonały aktor, jak i świetne ciacho. Ach - schrupałbym go.

Jakie - jako zwycięzcy - fani Wentylka - będziemy mieć przywileje? Będziemy mogli uprawiać wirtualny, zbiorowy seks? Czy może trafie do jednej celi z Majkelem i jakimś murzyńskim grubasem?

_Ja_

Tego nie wiem możesz coś takiego stworzyć indywidualnie...

DeeelShannon

Seks zbiorowy indywidualnie? Eee, o ile znana mi Kamasutra, ars amandi i szeroko pojęty fetysz i kung-fu, to takie czegoś jeszcze nie próbowałem. Masz w tym jakieś doświadczenie? Jak było? Wentylkowi się podobało?

_Ja_

Drogi Ja, skoro można mieć inteligencję w oczach, o czym usilnie mnie tu przekonują, to indywidualny sex zbiorowy nie jest niczym niezwykłym!:P

Mims

Rozumiem, mimo to, jestem zaintrygowany. Chciałbym tego doświadczyć.
Masz może ochotę wyskoczyć ze mną na jakiś mały, indywidualny sex zbiorowy?;-)

_Ja_

Z Tobą zzzawsze!:P

DeeelShannon

Tak, Sylwku. 3maj się.

Ja - życzę powodzenia.

To tyle. Spadam.

użytkownik usunięty
Uzi

LUBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK TO MOŻLIWE ŻE KTOŚ GO NIE LUBI???!!! ANTYFANI SIĘ NIE ZNAJĄ-TYLE MOJEGO ZDANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LUBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK TO MOŻLIWE ŻE KTOŚ GO LUBI???!!! FANI SIĘ NIE ZNAJĄ-TYLE MOJEGO ZDANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

DeeelShannon

<TAK>
on jest dobrym, utalentowanym i przystojnym ;P aktorem!!! ci ktorzy sa na <nie> nie powinni go tak ciagle krytykowac. powinni go bardziej poznaca dopiero pozniej wyrazac swoje zdanie.

zapraszam do siebie : )

mary_czery

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk

MilesQuaritch

Mims ja też chcę uprawiac seks zbiorowy z Tobą

MilesQuaritch

Sex zbiorowy uprawiam tylko "po znajomości":P Nie chcę, żeby ktoś pomyślał, ze jestem łatwa!:P

Mims

Pewna rozwiązłość jest chyba podstawą przy tego typu rozrywkach. Choć nie wiem jak sprawa wygląda z "indywidualnym seksem zbiorowym". :)

Cris

A widzisz!:) Bo to jest podobne całkiem do niczego!:P

Mims

No właśnie nie widzę. Nawet oczami wyobraźni. Poszukam na stronach tematycznych, może tam trafię na jakiś przykład I.S.Z. :) Ale to jutro, teraz próbuję Lostów oglądać. Ciężka sprawa. Też może sobie lepiej na jutro zostawię.

Cris

Cris, stare przysłowie pszczół mówi: "co masz zrobić jutro, zrób pojutrze- będziesz miał 2 dni wolnego!:P

Mims

Ale mi burdel zrobiliście...
przypominam o głosach
TEST TRWA DO JUTRA!!!!!!!!!!!

DeeelShannon

5 do 9
Wygrywają jak narazie FANI ale... jest jeszcze cały dzień...

DeeelShannon

Yeah Yeah Yeahs!
10:5. Gnijcie w piekle, przeciwnicy Milusia!

Mims.
Stare przysłowie crisa o poranku mówi: co masz zrobić jutro, nie rób nigdy - będziesz sie całe życie opierdalał. :)

Cris

wENT ROZJEBUNDA ZAJEBISTY KOLO TTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

MilesQuaritch

A teraz pytanie za 100 pkt. Ile tzw. kont-widm stworzyli fani Wentusia żeby wygrać ten teścik??

Cris

Można i tak Cris:P

Cris

Ej, niedoświadczony jesteś. Indywidualny seks zbiorowy polega na tym samym, co seks zbiorowy, tyle że uprawiany jest indywidualnie.
To takie nowe oblicze liberalizmu.;-)

DeeelShannon

TAK TAK TAK I JESZCE RAZ TAK (ON JEST POPROSTU BOSKI)

msuchodolska

Hmm... niech będzie TAK :-) Nic do niego nie mam... ;P

seyre

tak tak tak tak taaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

DeeelShannon

Kazdy ma swoje zdanie... Jedni go uwielbiaja inni krytykuja. Tak jest z kazda aktorka czy aktorem. Ja wypowiem sie krotko. Jest to moj ulubiony aktor wiec odpowiedz jak najbardziej brzmi "TAK" :) pozdrawiam :*

DeeelShannon

TAk, lubie go , jednak stwierdzam ze nia ma talentu aktorskiego ;/ ale nadrabia urodom :)

DeeelShannon

<NIE>
Ps. Ale w "Prison Break'u" gra całkiem OK, ale za całokształt jednak powyższa ocena jest odpowiednia.

DeeelShannon

Ja jestem na tak. Choć potwierdzam, że jego mowa w PB to są głównie szepty :) pod noskiem. Pozdro :) (niezła rozmowa się rozwinęła o tym I.S.Z :):) Pozdro ;) ;*

pineska_3

Chcesz się przyłączyć?:P

DeeelShannon

Co to ma byc.Proponuje Przedszkole.pl do takich zabaw/.
"wygrana grupa będzie miała więcej przywileji."
Mosci Panie/.LITOSCI

Finalny_Odbiorca

No też mnie to ciekawi, jakie niby te przywileje miałyby być?!:P

DeeelShannon

Z chęcią się przyłącze :P :D Pozdro ;D (za krótki bla bla bla :))

pineska_3

TAAAAAAAAAAK, TAK TAK TAK! No przecież on jest SwEeT i SuPcIo, i jest KoFFany i w ogóle! No ja nie wiem jak fani takich beztalenci jak jakiś tam Jack Nicholson albo Marlon Brando (ja nawet o nich nie słyszałem, a Wentek był ostatnio w Bravo! :*) mogą go krytykować! On jest najlepszym aktorem, i ma zdolności aktorskie i on jest śliczny! :*

Dla tych, co nie wyczuli ironii: Nie.

Witeczek

Ironia była dość nieświeża, więc nie dało sie jej nie wyczuć!:P