Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

ja bym go porownal do Mroczkow wciaz ta sama mina zero emocji ....

zychu93

Wyobrażasz to sobie??? Wentworth Miller-Mroczek. Genialne!!! Albo Michael Mroczek. I nowy odcinek już z nowym nazwiskiem, T-Bag mówi "Mroczek nas wystawił <tu brzydkie słowo> jeden..." Super! :D

zychu93

Jak dla mnie to powinien pomyslec o wiekszej roli, a nie cale zycie grac w serialach jak Ridge z "Mody na sukces"

zychu93

racje masz. slabizna. takiego dretwego aktora to ja jeszcze nie widzialam. i nie wiem z jakiego powodu wszyscy sie nim zachwycaja. ani rewelacyjnie przystojny nie jest, ani zadnej wiekszej roli.

użytkownik usunięty
zychu93

Tez uwazam ze jest słaby, kawał drewna.
Nic dziwnego ze nie otrzymuje żadnych propozycji.
Na poczatku fajnie sie go ogladało w PB, ale teraz jak kończa ten serial miller bedzie sie musial chyba przekwalifikować.

zychu93

Przereklamowany. Dana spożycia minęła bądź jeszcze nie nadeszła.

ssasa

Na początku myślałam, że on tak właśnie sobie wymyślił postać Michaela, ale potem włączyłam sobie Underworld i jakbym widziałam Michaela, który pomylił plany zdjęciowe...

I_am_a_Bad_Girl

no nie żeby porównywać do Mroczków to już "lekka" przesada ;p ja osobiście lubię tego aktora i przyjemnie mi się go ogląda w PB ;)

I_am_a_Bad_Girl

wlasnie obejrzalem underworld i mam podobne odczucia...

zychu93

Wydaję mi się, że porównanie go do braci Mroczek to spore nadużycie, kreacja stworzona w Prison Break jest idealna , nie wyobrażam sobie innego aktora tak przekonywującego jak Wentworth Miller , poza tym słaby czy drewniany aktor nie dostałby roli u boku Anthonego Hopkinsa w "The human stain"