Ech, a było tak pięknie! Wchodziłam sobie na forum Wenflona, bo mogłam się pośmiać, pogadać z fajnymi ludźmi lub "przysłuchiwać" się dyskusjom okołofilmowym, pełnym polotu i humoru, który mi odpowiadał. Teraz krajobraz wygląda jak po wojnie atomowej- wszyscy wszystkim blokują posty lub obrzucają się takimi bluzgami, że naprawdę żal uszy ściska! Gdzie zniknęli moi ulubieni "koledzy", których słuchałm z czystą przyjemnoscią?! Czekam z utęsknieniem, kiedy powrócą stare, dobre czasy tego forum...
Niektórzy biorą tego typu rozmowy zbyt poważnie. Szkoda, bo tak jak Ty lubiłam sobie poprawić humor. Pozdrowienia dla mojej bratniej duszy :))
Admin umie tylko kasować dobre posty bez czytania.
Temu osłu technolodzikowi trzeba pokazać, że jest się tak głupim jak on-najlepsza metoda! Zobacz, już się wyniósł! :-)
wyluzuj, słońce;-)
a ta tlusta ciota dalej placze ze mu pokasowali posty, idz mamie zapakuj od tylu w dupe jak bedzie myla podloge w kiosku to twoja jedyna szansa na rozprawiczenie
Inaczej nie można z takim debilem...Popłacze i się wyniesie!
Ja Cię lubię i pogadamy sobie, tak wiesz- od serca! :-)
PS- Pamiętaj- z chamem gadamy po chamsku, więc nie miej żalu, malutka ale technolodzik to dno ;-))
Miałam nadzieję, że się jeszcze naprostuje jak Jacobson kiedyś, ale chyba za daleko już poszło. Czekam kiedy wróci ten stary śmieszny Lis:)Buźka!;)