Pewnie że Miller może się podobac, ma śliczne oczy ale aktor z niego cienki. Zagrał w jednym serialu gdzie czasem płacze, ale przeważnie mruży oczy, z tego przynajmniej jest sławny. Lubię ten serial i lubię oglądać Millera ale prawda jest taka że gdyby wyglądał inaczej to mało kto zwróciłby na niego uwagę. Ładnie się uśmiecha i ma ładne oczy ale to chyba troszkę za mało. Serial super ale to jego aktorstwo to takie troche mroczkowate jest. Może się chłopak, facet w sumie jeszcze poprawi.
"Cienki, jeden serial, mruży oczy, sława za wygląd, mroczkowaty."
Po pierwsze, to wszystko było już tutaj pisane setki razy.
Po drugie, wystawiłaś mu za te "zalety" 10, czyli najwyższą możliwą ocenę.
Ty to jednak mądra jesteś.
skąd wiesz za co mu wystawiłam ocenę:P? Lubię ten serial i podoba mi się jako facet, będzie miał 10 i już:P nie martw sie, nie wejdzie do pierwszej 10 jak niektore gwiazdki z innych seriali. co z tego że było pisane skoro moge napisac jeszcze raz:P
Ale przecież w rankingu filmweb ocenia się umiejętności aktora/aktorki a nie jego wygląd... :/
Po za tym taki piękny to on też nie jest. ten jego uśmieszek jest tak sztuczny... że aż żal.
"Ale przecież w rankingu filmweb ocenia się umiejętności aktora/aktorki a nie jego wygląd... :/ " Otóż to.
Do Alien:
Wie że wystawiłaś mi 10 bo przecież wystarczy wejść sobie na twoją stronke i sprawdzić ;]
Do Kocicy666:
Nie zgadzam sie z tym że nie jest ładny bo jest śliczny ale to zależy od gustu ;] Ale zgadzam sie z tym że ma brzydki uśmiech... Ale to też zależy kiedy bo czasem wyjdzie mu całkiem ładny :)
Do wszystkich :P :
Według mnie też nie gra on za dobrze... Może w piętnie całkiem fajnie mu to wyszło ale tak ogólnie to niezbyt... A to jego mróżenie oczu doprowadza do tego że latają mi motylki w brzuchu :P
Jeszcze jedno do Alien:
On płakał bo najpierw jego brat poszedł do więzienia a później mu odcieli 2 palce... Ty byś nie płakała?? :)
To ranking umiejętności?? Tez tak myślałam:P Jak w pierwszej dziesiątce pojawiła sie jakaś tam aktorka z heroes to zostalam opiepszona ze dałam jej 1 bo chcialam zeby byla nizej niz Depp. A teraz jestem opiepszona bo robie tak jak wszyscy czyli oceniam tak jak chce a nie tak jak kto na to zasługuje. Ciekawe kto ocenia tylko gre aktorską;P na pewno w swoich 10 i 9 kazdy ma jakąs serialową gwiazdkę wiec kto mnie tu poucza? wiem jak gra ale nie chodzi mi o to zeby byl jak najwyżej:P wszyscy uważnie przeczytali to co napisałam pewnie:P
I co Ci da to, że będzie wyżej??? Sezonowcy zaraz zlatują w dół, więc ja nie wiem czym się tak stresować...
Mnie chodziło o Deppa, dajesz jakiejś tam aktorce 1, bo chcesz, żeby była niżej niż Depp, a wiadomo, że sezonowcy zaraz lecą w dół:)
ale jestes glupi!miller jest bardzo dobrym aktorem.doskonale gra w prision break.wiesz co wiadac jak mu zazdroscisz wyglądu i sławy ;/