Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Jak myślicie czy ten marny homo sapiens zagrał przyzwoicie w jakimś filmie??

mellka99

Wytłumacz mi coś, bo nie rozumiem:

Jak to się dzieję, że najpierw z ogromnym przekonaniem stawiasz tezę, a potem pytasz się, czy ona jest zgodna z prawdą? Jak to się dzieję, że w pierwszym zdaniu Wenflon jest "istotą pozaziemską", a w drugim już "marnym homo sapiens"? I ostatnie moje pytanie - od urodzenia jesteś taka durna, czy to cecha nabyta?

_Ja_

Jest to cecha prawdopodobnie wpojona z mlekiem od matki i pieniędzmi na neostradę od taty.

_Ja_

Nie wierze że ten durny temat sie tu pojawił!...spalcie,zadepczcie,wykopcie:)
No..no mellka99 ale zabójczy temat..buahahaha!!

PS;zajmij się nad swoją logiką ..tak na przyszłość:)) a potem twórz tematy godne pisania dziewczyno....
pozdrawiam:))

kikacarola

Wiecie co????!!!!!!! widze ze jestescie psycholami! az mi sie chce plakac na was!..jakie wy bzdury piszecie!

Do Ja:
A co to ma do rzeczy.. nie lap mnie za słówka Okey??????
KPW????
Do krisa o poranku
Skąd wiesz ze mam neostrade? moze mam radiówke??

mellka99

aaa i jeszcze do kikicaroli:

nie smiej sie z mojego tematu okyy bo ci pokaze gdzie raki zimują okey???

mellka99

kikacarola:

Ty też "zajmij się nad swoją logiką".

Mellka (i numerki):

Co to ma do rzeczy? Nic, nic - tak tylko wypisałem. Żeby była jasność... I wcale nie jesteś durna... A teraz już idź myju, myju i luli - pa, pa. Poproś tatusia, żeby poczytał Ci przed snem Tomka w krainie kangurów...
Jeszcze jedno: Widzisz taki mały kabelek, który wychodzi z Twojego routera (skrzynka z wieloma kolorowymi światełkami)? - odetnij go.

Cris:

Jak mogłeś? Przecież dziewczyna nie używa Neostrady. Nie może być zatem dzieckiem NEO. Nie wiedziałeś?

mellka99

Jejkii istota pozaziemska bo jest nieziemsko przystojny..:))))hi( a tak nawiasem mówiać świetne zdjęcie)
A marny homo sapiens bo beznadziejnie gra

Jesteście beznadziejni zamiast pomyśleć nad tym to tak rzucacie jakieś obelgi co za chamstwo..:(

Maga_9

Jak mam myśleć, tak, jak Ty - to dzięki, wolę nie.

_Ja_

Noo ale fajnie ze jest tu jedna mądra osoba od was dziekuje ci madziulku:))

Ja;
ty to ile ty masz lat ze piszesz takie bzduryyy!
myśl logicznie!..kłania się u ciebie interpretacja!

Do kikicaroli dzx juz popracowalam nad logiką hehehe

mellka99

JA raczej myśli logicznie (sam wiem ze swojego doświadczenia :)) lecz może nie rozumiesz jego słów (i ciętej riposty).Nie uważam cię za osobe bardzo głupią,jednak jeżeli chodzi o twój temat to jest on hmm trochę nie czytelny,a twoich poprzednich tematów ani postów nie czytałem wiec sie na ich temat nie wypowiem:)

pozdrawiam

Jeremy_Cuse

Ja za to uważam Ciebie - Mellko - za osobę głupią, a Twój temat za jeszcze bardziej durnowaty.

Ile mam lat? Przyjmując, że Ty masz jakieś 10, to ja ponad dwa razy więcej od Ciebie...

A no i jeszcze jedno - jak interpretacja może się u mnie kłaniać, co? Kłania się tu Twoja inteligencja, słońce...

_Ja_

Możesz sobie mieć 50 lat ale twój mózg nie osiągną jeszcze wieku szkolnego..
Kazdy moze sobie pisać jakie chce tematy a ty nie musisz ich komentować jak ci sie coś nie podoba droga wolna ja tam nie chce czytac komentarzy tak ograniczonych ludzi jak ty...:/

Maga_9

Niech zgadnę - pisałaś tę wiadomość posługując się generatorem wypowiedzi @T0m3K?
Internet wciąż mnie zaskakuję. Co chwila czytuję coraz to głupsze wypowiedzi, ale - i tu komplement dla Ciebie - Ty górujesz nad resztą. Moje gratulację, panno gimnazjalistko...;-)

_Ja_

"Kazdy moze sobie pisać jakie chce tematy"

Niech żyje kodeks dzieci neostrady! :)

_Ja_

Taaaaaaaaa
uważaj bo jestem gimnazjalistką..he he dobre,głupia dupa wołowa z ciebie.
Współczuje twoim rodzicom a także jestem pełna podziwu dla nich ze wytrzymali z tak głupią istotą jaką jesteś TY......
A tak na marginesie co to jest @TOm3K bo ja szczerze mówiąc nawet nie wiem co to jest a jak ty wiesz to pewnie z tego korzystasz czemu sie nie dziwie...

Maga_9

Pierdolenie, pierdoleniem, a aktor z niego marny...

Maga_9

Powiedz, że udajesz, bo nie chcę mi się wierzyć, że ktoś może być tak głupi...

_Ja_

o rany przeciez nie widzicie że to nie ma sensu.Od razu wiadomo że zalozycielka tematu jest kompletnie niedojrzała jak jej koleżanka.I po co sie z nimi kłócić."przecież i tak sa madrzejsze od was"

Jeremy_Cuse

Ja nie zaczynalam............................
To był mój ostatni post który tu napisałam a więc bye bye maszko
A ja bym uważala z tymi chamstwami na forach bo nie raz sie spotkałam z głupimi wypowiedziami osobnika o pseudonimie {Ja}
Pozdrawiam:))))

Maga_9

Wiesz nie dziw się reakcji JA kiedy przeczytał temat twojej koleżanki który brzmiał:
"W żadnym filmie ta istota pozaziemska nie zagrała dobrze...!
Jak myślicie czy ten marny homo sapiens zagrał przyzwoicie w jakimś filmie"
no powiedzmy sobie szczerze jest pierdoln...

-najpierw stwierdza fakt że Miller nie zagrał w żadnym filmie przyzwoicie,a później jakby pytała sie czy zagrał dobrze w jakims filmie
(no troche bez sensu)
O istocie pozaziemskiej i homo sapiens nie ma co wspominać

Gdyba napisała np w temacie
Nie uważam by ten aktor zagral w jakimkolwiek filmie dobrze
a w poście:
A co wy o nim myslicie?czy podobał się wam w jakimś filmie?

Wtedy by sie wszystko zgadzało:
w temacie jest własna opinia,a w poście pytanie do innych czy podzielają opinie tworzącego temat.A jeżeli nie podzielaja to niech podadzą film w jakim ów aktor zagral dobrze.
Thats all folks:)
Pozdrawiam

Jeremy_Cuse

A gdzie sie podziewa założycielka tego szacownego tematu heheh...
czyżby się wstydzi?...albo niee..wreszcie zrozumiała że internet nie jest dla dzieci....

kikacarola

Przestaniecie tak na mnie jechać!!! wszyscy!!!
widze ze musze tryskać jadem!!!!!

do wszystkich czyli do::::
cris o poranku
Ja
kikacarola
Jeremy Cuse
Bezmózgi oglądacz

"kolego nie zmuszaj mnie zebym Ci pokazała gdzie raki zimują okejjj!"

Jesteście fanami tego brzydala czy co???????

mellka99

AAA i jeszcze nie jestem dzieckiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mellka99

jeszcze nie jesteś? :)

tom6k

Biega mi o to ze nie jestem dzieckiem:)))

mellka99

Nie wiem czy mam racje(jak nie mam prosze mnie sprostować) ale wydaje mi się ze Melka to ten typ człowieka który kieruje sie cudzymi wypowiedziami do stworzenia własnego tematu
Gdybyśmy wszyscy napisali że Miller to genialny aktor to Melki temat brzmiałby:
W każdym filmie ta istota pozaziemska zagrała świetnie...!
Jak myślicie czy ten piekny homo sapiens zagrał nie przyzwoicie w jakimś filmie??

Nie wiem może mi sie źle wydaje ale odnioslem takie wrażenie
Pozdrawiam Melke i resztę

mellka99

Ja nie jestem tylko fanem, ja jestem w nim po uszy zakoffffany.

Cris

Cris, w świetle doniesień z jakże wiarygodnego źródła, jakim jest niewątpliwie Pudelek.pl, masz szansę!:P Powodzenia!:P

Mims

o to prawda pudelek ostatnio zaserwowal nam nowa plotę (która jest wyssana z jakiegoś kiepskiego źrodła lub ludzie tworzący ta stronę sami to wymyslili)