Jestem jedną z tak nienawidzonych przez niektórych ,nieczułych realistów fanką Wentworth'a. Gdy ostatnio w Bravo ( pismo bardziej denne niż bezdenna studnia ) umieściło w wydaniu marcowo-kwietniowym poster tegoż aktora - kupiłam sobie jedną kopię ,a do tego otrzymałam jeszcze 4 kolejne od koleżanek "na wszelki wypadek". Ale nie o tym chciałam pisać po prostu chodzi o to ,że to umiłowanie Went'a wcale nie jest chore czy głupie. Dlaczego tak uważam? Jakie mam dowody na poparcie tej tezy?
Niech drogie panie i drodzy panowie zastanowią się czy nie lubią oglądać atrakcyjnej płci przeciwnej? Czy to na żywo ,czy to w gazecie ,czy telewizji? To ,że akurat tak wiele delikatnych dziewcząc i tych mniej delikatnych - w tym ja - obrało sobie za obiekt westchnień tego ,a nie innego pana ( bo nastolatek to nie jest nie wszyscy wszak wiedzą ,że ma lat 35 co dla mnie było szokiem :P) jest spowodowane jego świetną rolą faceta idealnego ,którego wiele z nas chciałoby mieć we własnym domu - wykształcony , wierny , wrażliwy na ludzkie cierpienie. A do tego jego życie prywatne pozostaje tajemnicą , różni sie od innych gwiazdek Krainy Marzeń bo nie sprzedaje swojej prywarności i przez to jest jeszcze bardziej pociągający. Na zakończenie i ostateczną obronę powiem ,że doskonale zdaję sobię sprawę ,że nie zadzwoni nie przyjedzie i nie będziemy żyć długo i szczęśliwie ,ale sprawia mi wielką radość wiedza ,że idealni faceci są choćby w filmie ale na ich obrazie można wybrać swojego przyszłego partnera. Dziewczęta czyż nie jesteśmy tego warte?
A więc drodzy sceptycy dajcie nam trochę radości z takich prozaicznych głupotek ,które nikomu nie szkodzą ale dla nas są przez jakiś czas baaardzo istotne :).
o my god, ty się sugerujesz filmowymi/serialowymi postaciami przy wyborze życiowego partnera?????????
no to super dziewczyno, powodzenia i dorośnij w końcu...
a może nie chcę dorosnąć?
Chyba jesteś głupia skoro uważasz ,że ze zdjęciem ulubionego aktora latam po mieście i szukam męża? Jakie ty masz pojęcie o moim życiu i tym czym się sugeruje? TO BYŁ PRZYKŁAD . Czytać ze zrozumieniem uczą chyba w podstawówce?
sugeruje się tym co napisałaś... czyli kolejne dziecinne pierdoły
po co dajesz takie przykłady?
co do czytania ze zrozmieniem to jestem facetem oki??
znasz Millera tylko z serialu, z postaci jaką kreuje na zamówienie producentów...
skąd wiesz że w prywatnym życiu np. nie leje kobiet po twarzy?
z Bravo? no to jest rzeczywiście wiarygodne czasopismo...
no comment
z Bravo mam plakat
na przyszłość przeczytaj całość ,spróbuj zrozumieć co przeczytałeś ,a dopiero potem się wypowiadaj. Tym bardziej jeśli jesteś facetem czemu się czepiasz dziewczyn ,którym podoba się Wentworth ?Chyba ,że jesteś gejem to się na facetach znasz ,chociaż w to też wątpie czytając twoje wyjątkowo wrażliwe podejście .
Mnie szlag trafia jak wchodzę na forum Hopkinsa albo Oldmana i czytam, że jakaś nastolatka mówi o nich "stare dziady" jakby to miało jakikolwiek wpływ na ich grę aktorską. Wchodzę na profil tejże nastolatki i co widzę? 10 dla Millera. Załamać się można. I właśnie takie robactwo trzeba tępić, to że ktoś wzdycha do plakatu w ogóle mi nie przeszkadza, ale wywyższanie przez fanki tego beztalencia, przy jednoczesnym tłamszeniu genialnych aktorów przyprawia mnie o mdłości.
Brawo! Ja też go lubię, też kupiłam sobie ro beznadziejne Bravo dla plakatu i co mi zorbicie? Tak By The Way Bravo jest dobre jak się idzie do kibelka ;]
nic, myśle że sama już sobie zrobiłas krzywde wydając kase na ten papier toaletowy...
brawo.
masz całkowitą rację,pacyentka.
płeć męska zazdrości wentowi
wyglądu,gry aktorskiej..
i poprostu tego,że jemu się w życiu udało.
przykro mi,nikt nie będzie taki jak went.
a hopkins i oldman to zupełnie inna bajka.
a to,że ktoś pisze że to stare dziady to może ma racje.
no bo jeśli ja mam do wyboru wspaniałego aktora,o wspaniałym wyglądzie,a wspaniałego aktora tyle że już przereklamowanego( i nie młodego )
to kogo wybieram?
tego pierwszego :)
po co mam mieć jedno,jeśli mogę mieć dwa w jednym?
:)
pozdrawiam =)