Na zagranicznym forum poświęconym Wentowi pojawiła się informacja o rzekomym ślubie Wentwortha. Amie Brice - to właśnie ona jest wybranką na dobre i złe. Nie wiadomo na ile prawdziwa jest ta informacja, ale forum ma naprawdę dobra opinię. Także wszystkie plotki, że Wentworth jest gejem są FAŁSZYWE! Fakt ślubu pewnie zmartwi niektóre fanki, ale to już pora, aby Went się ustatkował. Ślub planowany jest na sierpień bieżącego roku w Los Angeles.
A pomyśl sobie że na takim forum ktore ma dobra opinie przychodzi gośc i pisze to że Miller sie żeni co tak naprawde jest...nieprawdą.
Nie twierdzę że to fałszywy alarm dla fanów Millera,lecz ta wiadomosc może byc prawdziwa tak na 50 % jak np ta że jest gejem.
Nigdy nie wiadomo kiedy plotka przeistacza się w rzeczywistą prawdziwa wiadomość.
(ale ja ogólnie plotek nie czytam z zasady(to nudna i babska sprawa))
pozdrawiam
Raczej mało prawdopodobne ;) Uwierzę jak zobaczę obrączkę na jego palcu ;) Ta plotka powstała prawdopodobnie po to, by zamknąć usta, tym co sądzą iż jest gejem. ;)
Do Jeremy'ego: (ale ja ogólnie plotek nie czytam z zasady(to nudna i babska sprawa)) - co raz bardziej jestem pod wrażeniem twojej inteligencji. :/
hmm nie tylko alt ci szwankuje, ale również literka m.
Nie uważam czytania plotek za "kształcące" ;). Po prostu denerwują mnie ludzie, którzy ulegają tego typu stereotypom. Nie uważam, iż plotka jest domenom kobiet. Co prawda tak właśnie się powszechnie uważa. Jednak moim skromnym zdaniem, mężczyźni nam dorównują w tej dziedzinie.
Jeszcze jedno : określenie "baba" jest w moim mniemaniu wulgarne. Jak byś mógł to następnym razem postaraj się użyć jego synonimów tj. kobieta, dziewczyna.